Bilkörande

Vet inte vad det är för fel på bilden, varför den blev så liten, men orkar eller hinner inte fixa det.
Denna syn fick jag se i morse när jag åkte hem från älskling. Mycket fint.

Nu sitter jag och spelar angry birds på telen, som jag igår fixade hem med en massa andra roliga spel. Även spotify finns nu i den. Kul kul! Nu har jag att göra (; Synd bara att batteriet dog i natt, tror det blev lite väl mycket spelande igår. Haha. Internet funkar så länge jag är hemma eller hos E och jag kan koppla upp mig på deras bredband, längre än det har jag inte hunnit, men det kommer (;

Nu ska jag ner till ICA med mamma och panta burkar!

Xperia Ray White



Min ledighet varade inte länge, idag blev jag inringd. Mellan klockan 12-17.30 blev det jobb, jobb. Min januarilön kommer att kännas vääldigt bra sen.

Igår hämtade E upp mig hemma och vi åkte in till stan, Det blev en hel del med oss hem, tv, fyrverkerier, mobil, drinkmixar och tillbehör inför nyår och gud vet vad.
Så nu har jag äntligen en mobil som fungerar, gillar den väldigt mycket redan och fick igång den i morse. Gilla, gilla!

Läsarfråga

Tjo!
Jag såg att du har en nikon s3100, är den bra? Jag har en systemkamera men vill gärna ha en digitalkamera oxå smidig att ta med men fortfarande få bra bilder.. så ja, rekomenderar du den? :)


Hejsan!
Japp, jag har en Nikon Coolpix s3100. Jag rekomenderar den varmt, en mycket lätt kamera som är smidig, tunn och framförallt rolig att ha med sig. Många av mina bilder är numera fotade med den. Ger bra kvalite, men man får lära sig den lite innan. Fungerar väldigt bra.
Det enda negativa är att man inte kan se hur mycket batteri som är kvar utan den bara dör (; Men om man har hyffsat koll på när man ladda den sist och hur mycket man fotat med den så är det inga problem :)

Rekomenderar er att köpa Nikon Coolpix s3100, en väldigt bra och prisvärd kamera :)

"Kolla vad jag har köpt..."




Och nu får ni se ännu mera av vad jag har köpt, vilken rolig blogg jag har. Som bara visar allt som jag köper... Aja. Ska ta och bättra mig på den delen (;

Iaf så åkte jag ner till ICA och hämtade ut ett paket från H&M. De snygga skorna och jeansen fanns i paketet. Synd på skorna som var en storlek för stora, men de är slutsålda nu så kan inte byta. Men jeansen satt som ett smäck! Wiie :)

Övriga dagen har varit lugn, satt 1 timme framför tvn med frukosten och degade. Sedan blev det lite dator, knäppa kort på lite gott och blandat för att sist gå igenom duschen. Nu väntar jag på älskling som ska hämta upp mig hemma, och så styr vi mot Uppsala och mellandagsrean. En tv till E och en telefon till mig ska inhandlas. Japp japp.

Jag älskar att shoppa





Kofta, tubtopp och underkläder, köpta på Gina Tricot och allt var rea.
En dag i mitt liv, när jag flyttat hemifrån, då ska jag ha en stor walk-in-closet!
Allt köpt igår på min sista jobbdag, eller. Det visar sig om dom ringer in en senare :)

27 december -11

Hemma efter ännu en dag på jobbet, blir en lugn kväll med dusch och älskling.
Och nu, nu börjar mitt lov på riktigt. Det kan inte bli bättre.

26 december -11 Mellandagsrea

Har jobbat hela dagen lång, började kl 07.00 i morse och slutade 16.30.
Inte kul med så lång dag, men det gick ändå. Kämpigt var det med bara en 15 minuters rast.

Igår var jag med älskling hela dagen, vaknade upp hos honom efter en rolig julafton. Och mina julklappar är varken många eller värda att se, så får se när och om jag fotar så ni får se (;
Mot kvällen drog vi mot Pagard för en förfest innan resten av gänget, utom mig skulle vidare till Möbeln i Tierp för dricka, dansa och träffa folk. Nog hade jag roligt allt, på den stund förfesten var. Ojoj, hur det kan gå (;

Gruppbild:

Nikon Coolpix s3100

24 december 2011



God jul på er söta läsare! :)

D.Ö.D

Haft mer än fullt upp på jobbet, helt slut.
Försöka fixa lite till i morgon då stora dagen är, kan man väl säga.
Och så ska jag försöka hålla mig vaken till älskling kommer. Får hoppas att jag klarar det (;

Nya snygga



Jul och nyårsnaglarna är fixade!
De glittrar mera i verkligheten än vad de gjorde på bilden :)

Fixa lite nytt



Tar bilen och kör mot Tobo, där Jennifer ska fixa snygga naglar på mig.
De på bilden är från förra gången hon gjorde på mig :)

Some snow like this before Christmas





Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Tomten närmar sig


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Sov hos älskling i natt, hade alarm på 8.30 för att komma upp i hyffsad tid, uppe ur sängen vid 9. Frukost och prata med mamma hans, annars helt tomt i huset.
Åkte hem för att ta tag i allt här hemma, kollade banken och såg att jag fått lön, även en bildbeställning har betalats. Syrran frågar om jag kan köpa trisslotter och så måste jag ta ut pengar.

Tror att jag ska åka ner till ICA nu, ska lämna bilen till mamma och så får jag gå hem. Tar med mig kameran och fotar lite på vägen :)

Dagens härligheter




Såhär har min dag sett ut. Har först tagit en lååång dusch, mycket skönt. Sedan blev det ansiktsmask och ligga på sängen och lyssna på musik. Har haft en liten ta hando m mig själv dag skulle man kunna säga :)

Sedan har jag även slagit in älsklingens paket, ska bli kul och så när han öppnar det, ojah! Är inte helt nöjd med det jag ska ge, men det får bli såhär nu. Mamma var med och godkände det, haha (;

Och nu kom mamma innanför dörren, med dagens post. Kul att ett litet paket var till mig. Det kommer ni att få se senare, antingen i morgon eller efter jul. Då kommer en rolig grej att hända på bloggen :)

Nu ska jag klä på mig helt och se lite hyffsad ut för att ta mig till älsking på de hala gatorna. Inte kul, som vanligt brukar jag dö en 3-4 gånger på vägen dit, får hoppas att jag överlever helt denna gång.

One day

One day, I will stand there and tell. What did I just say

En liten kamera


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Ett litet paket fick jag hem för någon dag sedan, öppnade det och sedan glömdes det bort. Men nu får ni se vad som fanns inuti. Denna söta lilla kameraring var det, synd bara att det inte stod Nikon på den (;

Julmys med underbar klass



En massa julfika hemma hos mig med klassen. Kolalde på film, Grinchen eller vad den heter. En ganska sjuk film men ändå bra (;
Annars har det vart ganska dött idag, skrev ett prov direkt på morgonen och det gick inte bra, men sånt händer. Forsatte med en lektion och sen blev det att få reda på vad man fick på samprovet, ligger mellan G och VG, inte kul. Jag vill ha minst VG. Får ta och arbeta upp det betyget tror jag, har en termin till på mig. Lite klassfika med lärare och sist fick vi åka hem.

För övrigt ska jag jobba i mellandagarna på Gina, den 26 jobbar jag mellan 7-16.30. Ingen rolig tid sådär på morgonen, men man får väl ta och pallra sig upp. Kul att det är party kvällen innan oxå... Jag lär vara död och förhoppningsvis inte bakis. Får se det positivt att det är röd dag och att man får OB = mera pengar. Se allt från den positiva sidan (; Försöka iaf

Kortis

Åker till skolan för 1 lektion och 1 prov, japp. Lunch och sen tar jag
med mig klassen hem för en mysig klassdag hos mig. Fin fint!

Måndagskvällen



Nikon Coolpix s3100

Såhär ser min kväll ut, plugg och spotify.
Och så en halvdöd Sigge som man passerar varje gång man går nerför trappan (;


Studiebesök i Uppsala

Börjar morgonen med en försovning, härligt. Fortsatte med att nästan dö på vägen hem från älskling, inte kul att köra bil när det bara är modd på vägen. Väl hemma hade jag 15 min på mig innan jag var tvungen att springa till tåget, så flörtade skjuts av brorsan. Annars hade man missat tåget.

Väl i Uppsala började vi att kolla på UKK, Uppsala konsert och kongress. Mycket intressant! Vi fick gå backstage och kolla hur det funka, skitkul!
Sedan fortsatte vi mot Park Inn hotell, pratade, visade hur det ser ut i hotellrum och berättade en massa.
Sist blev det Destination Uppsala, en turistbyrå. Där en tjej berättade om hur man får äffärsturister till just Uppsala.

Blev kvar i Uppsala en sväng med klassen innan jag åkte hem. Kollade runt i lite butiker och drömde att man kunde köpa allt man ville ha (;

Nu sitter jag hemma hos älskling, han hämtade upp mig efter jobbet, jag är för feg för att våga köra modden igen. Usch, usch!

Helgen


Foto: Älskling, Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8

Har haft en rolig helg, fredagens bilder har ni fått i tidigare inlägg, och kul var det! Lördagen var man ganska död på morgonen. Älsklingen hade kul och fota mig då, mm! Eller inte. Sedan blev det duscha snabbt innan morfar kom på besök. Mat och lite julklappar, eller rättare sagt ett kuvert med pengar. Stackars släk som ska hitta julklappar till 16, 18 och 20 åringar i huset (; Som tur är går alltid pengar hem väldigt bra.

Senare tog vi bilen och hämtade upp en massa folk, åkte mot Edvalla för att sitta i soffan och dricka go'dricka och prata. Efter en Benny runda var man hemma runt 2-3 någon gång. Ojoj.

Och denna söndag har inte gett så mycket, stress för att hinna med att gå till mormor för middag, som tur var så kunde älskling skjutsa runt mig innan han åkte hem. Sen har man inte gjort så mycket mera, jag ska ta och åka hem till killen min för att plugga. Så får vi se när han själv kommer innanför dörren :)

Tomtenissarna

Fredagens party blev i karlholm, mitt Internet dummade sig och ville inte funka så kunde inte heller uppdatera. Dumt!
Iaf så tog vi bussen till Karlholm, en kisspaus i Skärplinge blev det, haha och inte lite kul var det då. Snacka om knäppt folk när de plingar, kliver av för att kissa och sen åker bussen iväg. Haha! Dom fick allt springa till nästa hållplats (; Och såklart hade de kommit överrens med chauffören om att få en kisspaus, men de missade vilken hållplats! Haha...

Väl där var det typ inge folk, vi var först in. Där fick jag första problemet med att inte finnas med på listan, fast jag skulle de. Det löste sig och jag fick komma in :) Vi tog ett bord, satte oss och korkade upp ännu en cider och började babbla. Dansgolvet var en bra kompis under kvällen, men det var så tråkigt att lite folk var där :(

Älskling kom och hämtade upp mig och Becca vid 1 tiden då allt stängdes. Tråkigt att de slutade så tidigt oxå. Men sånt man får ta. Och nog tog det lång tid att få i sig den där 90 g hamburgarn, ojoj.




Tomtenissarna

Fredagens party blev i karlholm, mitt Internet dummade sig och ville inte funka så kunde inte heller uppdatera. Dumt!
Iaf så tog vi bussen till Karlholm, en kisspaus i Skärplinge blev det, haha och inte lite kul var det då. Snacka om knäppt folk när de plingar, kliver av för att kissa och sen åker bussen iväg. Haha! Dom fick allt springa till nästa hållplats (; Och såklart hade de kommit överrens med chauffören om att få en kisspaus, men de missade vilken hållplats! Haha...

Väl där var det typ inge folk, vi var först in. Där fick jag första problemet med att inte finnas med på listan, fast jag skulle de. Det löste sig och jag fick komma in :) Vi tog ett bord, satte oss och korkade upp ännu en cider och började babbla. Dansgolvet var en bra kompis under kvällen, men det var så tråkigt att lite folk var där :(

Älskling kom och hämtade upp mig och Becca vid 1 tiden då allt stängdes. Tråkigt att de slutade så tidigt oxå. Men sånt man får ta. Och nog tog det lång tid att få i sig den där 90 g hamburgarn, ojoj.




Äntligen

Nu funkar mitt internet igen, den har sitt egna liv lite då och då (;
Fast nu har jag igentligeni nte tid för ett inlägg, får ta och uppdatera
superbra i morgon istället. Nu blir det Karlholm och julfest, tomtenisse
är man utklädd till, glitter, glitter och glitter!

Sista praktiken

Idag var det sista dagen som det står Praktikan på mig, numera kommer det att stå Gina Tricot på min skylt (; Sista praktikdagen var som sagt idag, nu är det bara att invänta lite arbetsdagar som kommer bli av nu i jul. Kul kul! Förhoppningsvis mycket jobb = mycket cash. Det gillas skarpt (;

Lön den 23 oxå, inte dåligt!

Nu blir det en massa plugg, psykologiprov och samhällsprov i morgon. De sista 2 uppsatserna får allt vänta till nästa vecka, kommer inte orka att göra dom nu ändå. För i morgon blir det en vild utekväll med brudarna, fan vad kul det ska bli!

Stora men idag



Sov hos älsklingen i natt, var precis att jag kom iväg hem och fixade mig innan tåget gick. Gjorde allt och inget alls, hade hand om leveransen och det kommer allt mycket snyggt till Gina för tillfället, jobbigt (; Duktiga jag glömde matlådan hemma så sprang till ICA och köpte en pan pizza, yeah världens finlunch! Han även med att inhandla en glittereyeliner som ska användas flitigt. Så snyggt!
Slutade 5 som vanligt, pratade med älskling i väntan på att det försenade tåget skulle komma in och jag fick åka hem. Kliver innanför dörren 5 över 6. Äter middag och sedan dör jag.

Jag vet att jag måste plugga, för att klara provet på fredag, för att klara kursen som avslutas nu till jul. Jag vet att jag måste skriva på uppsatserna, men. Jag orkar bara inte. Fan.

Saknaden är stor, mycket stor








Hasse





Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8

Wiiie!



Jaaaaaaaaaa!

Fick hem denna assöta klänning från Kina häromdagen, beställd från eBay. Packade upp den och den såg så sjukt liten ut, provade och så var klänningens inner "klänning" (?) för kort. Så surt! Visade halva rumpan när man gick eller böjde sig  fram. Där rök alltså min julklänning tänkte jag.

Men! Idag kom jag på den smarta idén som min vän Jossa har använt sig av, att ha en kjol/linne under klänningen för att göra den längre. Så jag testade att ha min svarta höga kjol under klänningen för att göra den längre, och visst gick det! Kjolen är alltså det svarta som syns under höften/ vid låren.
Så glad att jag kan använda den i alla fall! :D

Vill inte direkt ge bort den för att den var lite kort, fast den kostade inte så mycket heller, hela 60 kr (; Men ändå! Då hade jag inte haft något till jul.

Vad tycker ni, ser det konstigt ut med det svarta under klänningen eller funkar det? Tänk på att jag ska ha svarta strumpbyxor oxå :)

Inslaget och klart


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Är hemma idag pga rolig vecka, som alla tjejer har. Inte kul. Tryckt i mig tabletter men försöker ändå att göra saker i mellanåt. Så ännu en uppsats är klar, yes! 2 av 4 är inskickade. Bara 2 kvar alltså, så ska försöka göra klart dom med denna vecka.

Sedan har jag slagit in alla julklappar, utom en kom jag nu på. Har älsklingens paket kvar att slå in, men den är inte riktigt klar än så det får vänta lite till (; Undra vad han har tänkt att ge mig? Hmm, jag ser kartongen ovanför hans garderob varje gång jag är där, men jag är en snäll flicka och inte tittar. Spännande! :D

Look out the window and you see me


Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8

Plugg

Sitter med religionsboken uppslagen och dansbandskampen -09 påslagen, vilken rolig kväll jag får...

Vackra natur



Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8

Lite fotande blev det igår i det fina vädret, tyvärr ansträngde man sig inte speciellt mycket och bilderna är därefter. Aja, får ta och lyckas lite bättre nästa gång. När jag nu tar mig i kragen och går ut :)

Flitiga killar



I lördags efter en massa handlande åkte vi hem till Bodin och började laga lite mat, att se de 2 killarna i köket blev jag lite förvånad över, men ska inte klaga. Satt mest på en stol och tittade på när killarna rann i köket för att röra ihop en god kinagryta med ris. Duktiga killar! :)

En sten vid en sjö i en skog


Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8

Borta

Lyssnar på julmusik, äter pepparkakor och myser, kan det bli mer jul? :)
Hemma hos älskling,


Uppsala

Åker in till Uppsala med älskling och Bodin, julklappar står på schemat :)

Kärlek


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

3 underbara månader med min älskade kille, puss älskling

Forumgallerian


Nikon Coolpix s3100

Var in i en av Uppsalas alla gallerior, nämlgen Forumgallerian, som jag för övrigt går igenom de dagar jag har praktik. Så mysigt det har blivit med en massa julstämning när man går igenom. Lyser så mysigt och lite fejkad gran vid räckena, juuuul!

Jag har nästan hunnit köpa alla mina julklappar, har bara en kvar, hur går det för er med julklapparna? :)

Nyårsklänningen, check!

Ja, då har jag en nyårsklänning med då, och nog kommer jag att vara helt ensam med att ha den med. Vad jag älskar eBay ibland!

Halsbandet som hänger på spegeln kommer att användas på både jul och nyår, får hoppas att det blir en snygg outfit till slut när hela är klar :)























Krogen

Igår var jag knappt hemma, åkte hemifrån vid 9 och kom hem runt 12 på natten. Hård dag (; Började dagen med praktik och massa jobb där, helt slut när man äntligen fick gå för dagen, sedan fick man vänta en timme på allt folk, i den väntan käkade jag en banan och naturdiet samtidigt som jag pratade med älskling om allt mellan himmel och jord. Vid 6 slaget stod man utanför kinarestaurangen med en partyhatt på huvudet. En buffé satt inte helt fel, gott gott. Efter mat blev det en barrunda, eller rättare sagt 3 av 5 drack gott gott och vi andra två satt och spelade wordfeud, vilket liv man har (;

Sist blev det WhiteClub, prick klockan 9 kom vi in, snacka om att vara först. En drink där för att sitta och snacka en massa skit med kompisar och jag var den som drog mig hemåt först, och då åkte jag 23.19 tåget hem, galet!

För övrigt var det allra första gången jag var på krogen, och då har jag vart 18 sedan i maj (;
Här har man inte så bråttom.




Praktik


Nikon Coolpix s3100

Vilken vacker soluppgång jag fick skåda i morse, så troligt fin. En bra dag på praktiken, har fått mycket gjort och även beröm, alltid kul att få höra! Lagret var en stor vän till mig under dagen, det ena efter de andra skulle upp och ner. Även proven fick mycket sällskap idag. Larma, galga och hänga ut. För en gångs skulle har jag även städat butiken mera än vanligt, så nu har jag gått igenom alla snygga plagg ett par gånger (;

Tidig julafton



Idag var en sån dag då det var kul att hämta posten, 3 paket bara till mig! Wiie :D
I det första paketet fanns det snygga halsbandet som jag har på bilden, mycket snyggt. Det kommer bli välanvänt och sytet med detta köp är att ha det på jul och nyår. Det visar sig vad det blir på nyår. I det andra paketet fanns 3 st bilder i A4 format, varav en av bilderna ska älskling ha, resterande två har jag packat om för att skicka iväg på posten senare idag. Det sista paketet var en AVI från posten om att jag har ett paket liggandes där för att hämtas ut. Vilken tidig julafton jag har fått idag ;D

Jag är så nyfiken på vad som ligger på posten och väntar, men har ingen bil så kan inte åka ner och hämta det. Skit oxå, får ta det senare ikväll :)

För övrigt, halsbandet är köpt på eBay!

En dag på året



Påklädd och redo, ännu en skoldag är vad livet erbjuder. Jag hoppas
innerligt att 3 av våra 5 lektioner är inställda, varav jag vet att en är
det garanterat. Visa sig när jag kommer hem, annars hemma runt 3 :)

Hemlis

Har fixat en liten överraskning till mina läsare så småning om, ska bara få hem de.
Hoppas att ni kommer gilla detta lika mycket som jag :)

I brevlådan




Hämtade in posten idag, och då låg ett litet paket till mig där. Trodde från början att det var en julklapp jag beställt, tyckte att denv ar lite liten men när jag öppnade paketet ligger den sjukt snygga navelpiercingen i! Den kommer garanterat få sitta på plats i naveln så fort snön har lagt sig och vår badsäsong börjar. När man väl kan flascha med magen (;

Tipparna till naglarna kom någon dag förra veckan, men glömde då bort att fota de, så ni får bild nu istället! :D Skimrar och glittrar fint i olika färger. Dom åker på plats den 22, om allt går som det ska.

P.S Båda sakerna är köpta på eBay!

Julkalendern



Idag har jag sett årets julkalender, Tjuvarnas Jul, för första gången, den var lite smått gullig på nåt sätt.
Älskling skjutsade hem mig halv 7 i morse innan han åkte till jobbet, åt frukost i lugn och ro, kollade tvn och sen var det bara att fixa sig kvar. Mycket skön morgon.

Dagens outfit har ni på bilden, Gina jeans, mörkblå till detta. Nya linnet från Gekås, spets i hela ryggen som inte syns.
Och så åker jag mot skolan, religion och naturkunskap är två av ämnena, döda mig.

Bussresa, Gekås och kortspel





Nikon Coolpix s3100

Klockan 06.30 satt alla på bussen och vi började vår färd neråt i ländet. Musik räddade hela resan, om vi bortser att man måste starta min telefon med att ladda den och telefunken var tvungen att stänga av sig själv så jag blev utan musik halva färden ner. Inte kul.

Men det är tur att man har roligt folk med, så skratt och prat blev det allt. Vattnet på andra bilden är för övrigt Vättern, någonstans mellan Gränna och Jönköping :)

Becca var sugen på en massa schopping med tomtarna så vi var tvungna att ta ett fint kort, smile!
Fredagskvällen spenderades på motellet med en massa kortspelande, läsk och godis. En härligt kväll (;

Dagen efter blev det mera shopping, springa runt i regnet och längta efter att få komma hem. Självklart saknade jag älskling oxå, men det är tur att jag har en kille som stannar uppe om nätterna så han kan hämta upp en.

En sak är säker, jag hade en rolig resa!

Gekås shopping




Usch vad man gjorde av med pengar, mycket. Men fick med mig mycket bra sker hem oxå. Allt är inte med som strumpo och långkalsoner till älskling och några julklappar som skulle sitta lite fel att visa (; haha. Men detta var i stort sett allt jag köpte :)

Mera bilder kommer senare!

Hemma!

Nu ska jag vara i Tierp och kliva av bussen, vi hörs när jag vaknat (;

Amanda och Bert




Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8

Ni får se lite bilder på Amanda och Bertan nu när jag är borta, tror jag missat att visa er dom bilderna :)
Hoppas ni gillar någon av bilderna!

50 % shopping!






Goodie Bag



Under Ginas VIP-kväll fick de 100 första en goodie bag fylld med lite roliga grejer, en chockrosa poncho, liten spegel, nagellack, läppglans, sminkväska, tvättpåse och Sofis mode.

Tyckte det var ganska kul att få :) Tyvärr visar inte bilden de rätta färgerna, hoppas ni står ut.

Adjö

Bussen rullar mot Ullared och Gekås!
Har tidsinställt några få och tråkiga inlägg, så hoppas att ni klarar er till på söndag :)

Ännu en dagens


Nikon Coolpix s3100

Inte snällt av mig att itne hinna uppdatera för er. Och inte kommer det bli bättre i helgen heller. Skit oxå.

Idag har jag vart till Sveriges huvudstad, självaste Stockholm (; Var på Stockholmsmässan och lyssnade på seminarier och pratade med alla Sveriges högskolor. Mycket intressant! Så nu är man snäppet klokare när det gäller högskolan senare i livet :)

Hemma vid halv 4-4 tiden för att stressa med en massa msuik på telefonen, trycka i sig pannkakor, packa lite till och sist ta sig till stationen. Cykla i motvind och panik för att sedan komma till stationen och tåget är försenat 10 minuter. Hata livet.
Väl i Uppsala stod vi och köade till Gina Tricot i 25 minuter, inte kul när det blåste in i nacken på en. En goodie bag och 4 plagg rikare + ett halsband så var jag väldigt nöjd med kvällen och vi kan nätt och jämnt med tåget hem.

Nu ska jag packa det sista, invänta älsklingen och försöka fota kläderna så ni kan få se de oxå :)

RSS 2.0