Hellu!

Ska väl börja med att några har klagat på den dåliga uppdateringen, och jag kan inte göra nåt åt det, har verkligen noll att skriva om. Vet inte vad jag ska hitta på. Jag har inte ens några nya bilder att komma med, senast jag fotade med min kamera var den 2 juli, så det var ett tag sedan.

Nu sitter jag hemma his älsklingen oxå, har varit med honom hela dagen och vi har bara myst, har som sagt inte träffats på nästan 2 veckor.

Ni vill läsa mera om mitt privatliv, men nu har jag inget mera att meddela, tyvärr.
Bloggen börjar att bli riktigt tråkig så jag hoppas att ni läsare stannar kvar till jag får tillbaka en kamera så blir det förmodligen mycket intressantare att läsa :)

På väg


Hoppas verkligen att jag får en kamera snart, börjar få dåligt med bilder på honom (;

Nu tar jag tåget mot Tierp, ska möta upp älsklingen som äntligen kommer hem idag. Åka med han hem och mysa, vad man har längtat, hela 2 veckor utan honom, det är jobbigt :)

30 juli :D

Jag älskar när jag glömmer något! Som idag till jobbet, vet att min nagel har spruckit, vet att jag fastnar i allt, så jag brukar sätta en tejp runt nageln (jag vet de är sjukt) men jag gör´t :) Tror ni inte att jag glömmer det idag? Tror ni inte att jag fastnar i nåt och halvt drar av mig hela fingret (kändes det som)! Så typiskt mig (; Så nu har nageln fått bli liiten, klippte av mig den när ja kom hem :D

Sen att jag inte kunde somna om när jag kom hem var ännu roligare! Så nu kommer jag att få vänta till kl halv 5 innan nåt ska hända, jippie... Men det ska hända något väldigt roligt då (; Nämligen, jag ska träffa min älskling! <3 Har itne träffat han sen förra söndagen :')

Och jag är typ hyperglad åt allt känns det som, nya kameran är beställd, häääääärligt! Nu hoppas jag att gamla kameran vill komma tillbaka någon gång :)

Rummet har nu fått ett målat tak oxå, det börjar ta sig :) Ska ta mig ner mot grosshandlarn och kolla om tapeterna har kommit, skulle sitta fint de (;

Beställt!

Nu är en Nikon D300s beställd från Cyberphoto!

Fytusan vad härligt att den äntligen är beställd :D Får hoppas på att gamla kameran oxå vill komma tillbaka någon gång, så att min kära syster ev kan få köpa den för ett billigt pris.

Jag kommer även att få med Action Väska Black No. 4.5, Nikon AF-S DX 35/1,8 G + UV filter, Nikon MB-D10 Multi Power Battery Pack batterigrepp till Nikon D300s/D700/D300 och SanDisk SecureDigital SDHC 8GB Ultra 15MB/s Class 4!

För er som inte riktigt förstår allt av det dära så är det en kameraväska, Nikon 35 mm obj, ett UV filter, batterigrepp och ett 8 GB minneskort :)

Bilder lånade från Cyberphoto

Ponny SM!









Alla bilder fotade av mig!

You know I love you <3

Ska börja med att säga att det ösregnar här hemma, det åskar och jag hatar´t! Finns det något värre än åska? Nix!

Sen tänker jag berätta att jag inte har haft internet på min data från igår till idag, jag fixade det nyss lite snabbt genom att ta brorsans sladd (; Jag har datorn ute i vardagsrummet oxå, super! Nej men vi ska juh göra om i mitt rum, så det är helt tomt utom att dammsugaren och mitt halva skrivbord står kvar. Så det kan bli lite hackigt med uppdateringen, beror på om jag har internet eller inte.

Gårdagen fick bli inne i Gävle! Fyfan så kul vi hade där mot slutet, (; Ett härligt gäng kom in och vi snackade och hade allmänt roligt! Vi är lite knäppa, I know! Inget nytt :)

Sen vare några som ville se portfoliobilderna så kan slänga upp dom, sen tänkte jag även försöka bildbomba er med bilder från Ponny SM, har nämligen över 500 bilder och ni kanske har sett 7? Så där ska ni få se en massa :)

Nu ska jag bädda sängen, annars blir mamma arg (A) Sover med henne nu och de är en oskriven regel, sist upp bäddar sängen! (; Senare i kväll får vi se om jag kanske tar mig till Pontus och träffar lite roligt folk, det visar sig på vilket humör jag är på :D

Bara för att rubriken ska passa in lite, you know I love you Victor <3

Uppdatering om Tierp!

Nu har vi fått ett besked, vi får stå och sälja utskrifter på plats! Vad härligt att äntligen få ett ja.

Det är fortfarande mycket kvar att fixa, jag och pappa åker nog till Tierp och ställer bl a upp tält och bord någon dag innan tävlingaran, så att vi inte behöver göra det dagen vi kommer.

Jag har även kollat hur många som är anmälda, de är ganska många (tycker jag) men när jag pratade med Börne och Camilla igår var de tydligen väldigt lite. Eller så menade dom Kråkhoppet?? Jag vet inte. Men då ska vi sälja på plats oxå, det kommer bli 2 jobbigt helger. Men det kommer vara värt det!

Elin har tagit lite hjälp när det gäller portfoliobilder, jag har lite svårt att bestämma jag oxå, men har ändå valt ut bilder. Vill ni se bilderna jag tänker ha i våran portfolio? Skulle det vara kul o se i förtid? Mest eftersom de inte finns där än och jag är inte 100% på att jag ska ha dom hära (;

Mot ridskolan!


Förra året under Kråkhoppet, Foto: Jag

Ska alldeles snart bege mig mot ridskolan, är nämligen fixarkväll där. Snart är de nationella hopptävlingarna för häst och ponny och då ska det vara snyggt på anläggningen :) Jag ska tyvärr inte vara med som funktionär under detta år, det som är så sjukt roligt! Men istället ska jag vara där som fotograf :D Jag och Elin, (ElindaPhoto) ska nämligen fotografera under båda helgerna, varje dag och varje ekipage i varje klass. Så roligt vi ska ha! Men så slitna vi kommer bli (; Pengar hoppas jag på att vi tjänar även, skulle vara roligt om vi fick in lite slantar :)

Nej ska hinna spela lite inann vi åker, jag är nörd!

Kolla in!

Har jag fixat en ny header till one of my best friend, så jag tycker att alla kollar in hennes blogg!
Kommentera gärna här eller hos henne vad ni tycker :)

---> Josefine Persson <---



Jossan och Lasse, Foto: Jag

Vadå ska allt betyda nåt?

Säger att jag ska göra saker, sen så gör jag det inte. Vad är det med mig?

Jag är iaf klar med bilderna som ska upp i portfolion på hemsidan, sen har jag nog valt ut rätt bilder som lag vill skriva ut, extremt svårt var det iaf. Sen måste jag städa klart i mitt rum, eller rättare sagt, kasta ut allt ur mitt rum. Tapeterna lär komma snart, och jag hoppas att min kamera kommer i veckan.

Vilket onödigt inlägg.

Jag känner att mitt bloggande är så oerhört uttråkande, skriver inget intressant, bara skriver för att skriva. Måste ta och fixa det, så att det blir intressant läsning. Sen får ni gärna fortsätta att anmäla er till tävlingen.

Vill ni bara läsa om hur/vad jag fotograferar, hur jag utvecklas, vad jag fotar, vilka inställnignar? Eller vill ni ha mera av mitt privatliv, som jag nu har lagt lite på sidan och skriver mindre och mindre om. Så, hur vill ni ha det?

Bara för att detta är ett helt onödigt inlägg, och för att det är helt osammanhängande slänger jag in en bild som ine hör till texten på nå vis.

Foto: Jag

Kollat igenom

Har suttit och kollat igenom vinterbilder efter en bild att sätta i portfolion, och så hittade jag dom hära bilderna. Vilken känsla jag får av dom!

Vad tycker ni? :)



Bilder fotade av mig!

Aaw


Foto: Elin

Kolla vilken söt bild jag fick på mig och Teckla, från när Elin för första gången var hem till mig och vi tog med oss kamerorna ut och fotade :)
Synd att hon inte hade öronen framåt bara, då hade bilden varit ännu bättre :)

Många undrar

Har fått väldigt många frågor om hur och när jag ska köpa ny kamera. Om jag hinner köpa den innan tävlingarna i augusti och om jag inte hinner göra det, vad ska jag då ha för kamera? Även när min D60 kommer tillbaka är det många som undrar.

Helt ärligt har jag inget bra svar, men ska försöka få er att förstå och tänka som jag gör nu.

Angående min D60 vet jag inte när den kommer tillbaka, det visar sig när jag får smset att ElGiganten har fått tillbaka den från lagningen, så den kan jag inte svara på. Den kommer tillbaka när den är klar.

Sen angående den nya kameran, ja. Jag ska köpa en ny kamera. Men för tillfället fattas det pengar för att kunna köpa en kamera, så där ligger helt och hållet allt på mina päron om de vill låna ut mig de pengar som fattas eller inte. Sist jag tog upp det var det ett tvärt nej, för mycket pengar. Nu har jag fått ännu mera pengar och kommer att få mera de närmsta dagarna. Så nu kan det vara så att jag kan få ta och beställa hem.

Sedan är det de som undrar hur det blir med tävlingarna i augusti. Jo, Elin har nämligen 2 systemkameror, en Nikon D200 och Nikon D700. Så vad kan ni dra för slutsats där? Jo jag får låna hennes D200, vi har bestämt i nuläget att jag ska låna den, och så ligger det till. Är det så att jag hinner få hem min D60 så kommer jag nog att använda D200 iaf, den kan prestera bättre än min D60. Har jag hunnit få hem D300s så använder jag den med ev Elins obj, det visar sig.

Detta är det bästa svar jag kan ge i nuläget, såhär ligger det till :)

Kameraköp?



Nej, nu har jag tröttnat, tröttnat på att ringa till Media Markt hela tiden, för att sedan bli besviken när de aldrig får in några kameror. Nu skiter jag i dom! De får fan vara utan mina pengar, beställer någon annastans ist, där jag vet att de går fort iaf.

Så hej Cyberphoto! Nu gäller det bara att få mamma att vilja gå med på att köpa paketpriset iaf (; Det får vi hoppas! För då har jag allt möjligt nytt, inte bara kamerahus, utan ett till minne, ny väska, obj och batterigrepp! Skulle sitta sjukt bra med allt det! Men priset är juh en annan femma. Men jag har mera nu, så nu måste hon gå med på´t (;

Utgång igen!


Jag älskar dig <3

Blev en runda till Erika även igår, tog det lugnt men jääklar vad man dansade! Ellan och jag ägde ut alla (; Blev lite bråk men gick snabbt över, åkte hem innan 12 för man skulle juh upp och jobba dagen efter. Super (Y)

Så dagen började bra med att gå upp liite för sent till jobbet, men var snabb väl där och blev klar snart. Hem igen vid 8 och slänga sig på sängen och somna om. Fyfan vad skönt det var! Vaknade vid 11 igen och käka frukost och berätta värsta historien om fotograferingen för farbror (;

Senare idag blir det att dra till ridskolan med pappa inför fixarkvällen. Göra i ordning ridskolan inför 2 hårda tävlingshelger (som jag och Elin ska fotografera under), så ska kanske ta mig ett snack med Camilla då. Hmm... Nej då :D Men fråga kan man alltid göra, om hon är där :)

Äre fest eller?!




Vill inte slänga upp så många bilder, känns som att festerna är lite privata och att alla mina läsare inte behöver se alla jag festar med. De flesta bilderna var oxå så snygga att de som är med på dom kommer att döda mig (; Nästan iaf!

Tävlingen!

Fortsätt att anmäla er till tävlingen! Den avslutas inte förän den 18 augusti! :)

Länk i menyn --->


Elin Lanto - I Won't Cry



I won't cry
I'm telling you that I won't cry
And even if I do, it's not because of you
I promise you that I won't cry

I wonder why happiness
Is so easily lost
All my dreams and expectations
Are turned into dust

I won't cry
I'm telling you that I won't cry
And even if I do, it's not because of you
I promise you that I won't cry

So hurt and defenseless
I'm left here on my own
I'm so scared that I'll miss you
so afraid of being alone

I won't cry
I'm telling you that I won't cry
And even if I do, it's not because of you
I promise you that I won't cry

You can't hurt me anymore
I wipe the tears from my eyes
this is over now forever,
and it's time to say goodbye

I won't cry
I'm telling you that I won't cry
And even if I do, it's not because of you
I promise you that I won't cry

I won't cry
I'm telling you that I won't cry
And even if I do, it's not because of you
I promise you that I won't cry


Vilken fest!

Oj så kul jag hade! Vi bortser från ett (flera) misstag jag gjorde men annars var det super! Så sjukt kul att träffa alla igen,f mina partypinglor var juh där oxå (; Massa annat roligt folk var även där, och även några jag inte kände igen men som man nu har snackat lite med. Fyfan vad ni är bäst! Mitt gäng detdära :')

Kommer nog lite bilder senare när jag fått några av Becca som hade sin kamera med hela kvällen :D

Utgång!

Kvällen ska börja med en middag hos Jansson, sen har jag min privatchaufför till bror som skjussar mig hem till Becca där det ska bli riktigt trevligt!

Jag saknar min älskling sjukt mycket och kan inte träffa han förän nästa helg... Inte kul!
Och bara för att han är sjukt snygg på denna bild, ni kan ignorera mig, orkade inte ta bort (;

Foto: Becca

Elinda Photo!

Nu börjar det ta sig! Hemsidan börjar att bli klar, vi har lite att fixa med texter men ni får gärna cheka in den redan nu!

(Klicka på bilden för att komma till hemsidan)

Vi specialiserar oss på hästsport, inte så konstigt. Och som sagt så är inte hemsidan riktigt klar än utan det finns saker som vi måste fixa. Portfolio-bilderna håller vi fortfarnade på med så de är inte klart, det ska ligga 4 st bilder av mig och 4 st bilder av Elin i varje kategori, alltså 12 st bilder allt som allt av mig i portfolion och 12 st av Elin, 24 st bilder allt som allt.

En av bilderna som förmodligen kommer ligga i min portfolio är denna:


Sedan kan ni läsa mera om mig och Elin även, bilderna har inte kommit upp ännu men de kommer att finnas 1 bild var på oss vid informationen. Den kommer nog även att bytas ut, iaf den om mig. Är inte riktigt nöjd med den :)

 +

Är ni nyfikna? Cheka hemsidan på en gång!

Go´morron!

Jag har nu vaknat, hunnit äta frukost. Vilken sovmorron jag har fått! Helt insane (; Fick sova till hela halv 11! När man går upp kl 6 varje vardag känns det i kroppen att man inte sover tillräckligt. Men nu har jag fått sova så länge jag vill :D

Dagen har att erbjuda något extremt roligt! Parteeey med gänget i kväll, äntligen! Sen vet jag itne om jag åker till Elin idag, skulle ev få rida prata hon om, vem vet! Sen ska det bli middag hos Jansson oxå, rolig dag jag har som väntar (; Haha!


Studiofoto


Modell: Sofie  Foto: Jag
Utrustning: Nikon D200 + Nikkor EF 50/1,8

Medan vi höll på med studiofoto ville även syrran få några bilder, så blev lite snabbt, tyvärr lite misslyckade bilder då jag inte hade så mycket tid på mig. Men här får ni en bild som blev bra, tyvärr blev inte fokusen som jag hade tänkt men som sagt, han inte med det innan Elin behövde utrustningen för att sedan åka hem :)

Något som jag ska spara till blir iaf ett 50 eller 35 mm fast obj och en blixt, det var grymt kul! :D

Studio!



Jag, Foto: Elin

Personligen passar jag inte på bild, Elin var bättre modell (; Men här får ni 2 av bilderna på mig!

Jag och Elin har gjort oss en egen studio, ute i vår lillstuga (; Grymt! Vi fotade lite bilder för att kunna lägga upp på hemsidan, på oss själva. Nu blev det juh så att jag fick hålla i Elins D200 då jag inte har en kamera än, men det börjar närma sig. Men vi får ta och fota nya bilder sen när jag har fått min, och förhoppningsvis jag har ett nytt objektiv oxå. Det skulle sitta perfa! Så nu vill jag bara ha en massa pengar :D


Kom igen!

Fortsätt att anmäla er till bloggtävlingen! Snabblänk finns i menyn --->

(Går även att klicka på denna bild)

Feta lönen!


Foto: Jag

Min andra lön har kommit, den kom igår. Fy tusan vad bra det känns att få en massa pengar, eller tjäna en massa pengar. Jag gör juh nåt för att få dom (; Så nu väntas 2 löner till! Det skulle sitta fint om jag fick de alldeles snart (Y)

Vädret i morse var svinkallt! Hela 12-13 grader bara :O Tvungen att ta jackan till jobbet, det är ganska sjukt. Sen tror jag allt att jag e lite rädd för gubben som jämt kommer in och ser så arg ut. Hmm, hur nu det har gått till vet jag inte (;

Nu vill jag bara sova, fick även en sån jäkla lust att dra med ett gång till Uppsala och sitta på bryggorna. Känns som att jag inte kan träffa kompisarna bara för att jag jobbar så tidigt och inte kan vara ute sent som alla andra :( Tråkigt! Men idag blir det nog att vara med Elin och fortsätta och trixa med hemsidan så den blir klar så fort som möjligt :)

Hemma!

Med alla pengar i behåll, men istället blev det påfyllt i garderoben (; Och ja, mamma betalade. Blev iaf 2(!!) kjolar  och ett långt linne. Funderar på om jag ska våga ta nåt av de nya på lördag? Det visar sig!

Har även tryckt i mig en massa mat och glass, inget ovanligt. Tyvärr har fötterna tagit en sån stryk att spåret får uteslutas ikväll, får ta det i morron ist. Då kommer även Elin! Med sina 2 bebisar hoppas jag (; Alltså hennes D200 och nya D700! Det blir att jobba på hemsidan och ev cykla till Upplanda och fota lite pollar, trevligt! Det var länge sen jag höll i en kamera nu :( Och jag vet ännu inte hur det blir... Visar sig!

Blir ett snabbt inlägg, för nu är jag så sjukt trött att jag håller på och somnar sittandes i stolen. Blir att kolla lite saker som måste göras varje dag, sen tänker jag dejta sängen och smsa med min älskling :)

Bloggningen blir helt klart bättre i morron, då har jag mera tid och ska vara hemma mycket mera!

Huvudstaden!


Party i helgen med bästa gänget!

Kul att jag ska till huvudstaden nu och kan inte göra av med en enda krona, undrar om man smörar lite och päronen betalar? Haha, inte vara elak nu (;

Men som sagt så drar jag till Stockholm med päronen och syrran, tar tåget in. Spenderar den långa dagen där för att strosa runt och göra inget alls, kolla lite butiker men inget som är bestämt att vi ska göra. Blir säkert kul :) Men jag får inte göra av med en enda krona, nu måste jag spara! Och det mycket, om jag ska ha råd med en kamera och ******, hoppsan! Där höll jag på att försäga mig (; Inget bestämt än så länge, men jag hoppas på det bästa!

Liite flera nu då (;

Okej jag ska erkänna, det är lite läskigt att skriva detta inlägg. Nu när jag ser att det är så sjukt många flera som läser/läst bloggen. Men jag ska försöka att blogga som vanligt (;



Dagen började med jobb, fort och man var hemma runt halv 9. Jag och mamma tog ett snabbt beslut och det blev Rullsand, baaad! Snabbt byta om och smörja in sig och ta bilen mot Älvkarleby och havet! Sjukt varmt och härligt, lite kallt i vattnet men när man väl kom i var det skönt :)

Blev att handla god thaimat på vägen hem, så den är nu uppäten!
Blir nog att ta en springtur i spåret senare ikväll då det är svalare, vad jag har tjockat idag. Inte bra!

Jag tänker inte avslöja allt för mycket nu, men det kan vara så att jag inte köper den kamera jag vill, än. Det har kommit en bra sak i vägen :) Inget är bestämt än och jag är inte 100% säker på att jag får.

Shit!

Oj, jag vet inte vad jag ska säga, hur kunde jag få ett sånt besöksrekord med hela 132 unika(!!!) läsare igår :O Tack! Hoppas verkligen att någon av er stannar kvar och fortsätter och läsa :)
Sidvisningarna ökade med hela 100 ggr(!!), ni är helt otroliga :D



Sen hoppas jag att ni fortsätter och anmäler er till tävlingen! Finns en snabblänk i menyn --->

Onödig info när man har tråkigt (;


Foto: Daniel

Namn: Linda Enarsson
Längd: 1,66 cm
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: Mörkblont/brun
Önskar du att du bodde någon annastans: Ja och nej
Tänker du på självmord: Har gjort
Tycker andra du är attraktiv: Kan jag inte tänka mig
Använder du droger: Nej
Röker du: Nej
Vilka shampoon använder du: Olika
Vilka parfymer använder du: Olika
Vad är du rädd för: Ormar och spindlar :S
Gillar du att tvätta: Haha, gillar?
Gillar du berg-och dalbana: Jaa!

KÄNSLOR
Gråter du ofta: Nee
Skrattar du ofta: Typ jämt och ständigt (;
Hur känner du dig just nu: Pigg, men måste sova
Hur har du mått den senaste tiden: Goooed!
Har du någon/några hemlighet/er för dina föräldrar: Ja
Blir du lätt förälskad: Beror på,
Är du kär i kärleken: Lite
Tror du på ett för alltid: Ja


Är du förälskad just nu: Ojah!

Hur många har du varit tillsammans med denna månad: Victor <3
Har du blivit sårad av kärleken: Nej
Har du blivit lycklig av kärleken: Ja


Stort besöksrekord + en springtur

Kan börja med att jag nu har slagit ett stoort besöksrekord, har haft hela 105 läsare som mest innan. Nu är statistiken uppe i 120 och kvällen är inte ens över! Hej och välkomna, hoppas att några av er stannar kvar här :)


Jag och finaste Becca på midsommar :)

Tog mig en runda i spåret oxå, fort gick det! Shit, snart måste jag börja springa ännu fortare eller 2 rundor för att ens bli trött. Sjukt! Så mycket har jag ändå inte sprungit att jag kan ha sån kondis helt plötsligt.
Blev en iskall dusch efter det, fytusan så härligt! Tyvärr ett vågbesök innan och det kändes inte bra... Kan man inte få bli smal som jag var när jag tränade fotbollen? Shit, det hade nästan vart en dröm! Nog pratat om detta, det är som de är och jag får göra det bästa av situationen :)

STOR BLOGGTÄVLING! värde över 2000 kr!

Nu ska jag köra igång min första bloggtävling, den blir även i samarbete med Elin! Vår sponsor är Elinda Photo!

Det kommer att utses 2 vinnare, en vinnare från varje blogg, alltså kommer det att bli en vinnare på min blogg och en vinnare på Elins blogg.
Vinnarna kan ta ut fotograferingen genom t ex att vi kommer till en tävling där du ska tävla, en träning, en fotosession/photoshoot där häst och ryttare är fixade för porträtt.
Vi får komma överens om en dag då båda fotograferna kan och ryttare med häst.

Priset!
De 40 bästa bilderna på en CD-skiva och 1 A4 utskrift av valfri bild!
Bilderna på  skivan är endast webb-bilder (600x400px) + en A4 utskrift!
Värde över 2000 kr!

För att delta behöver du göra flöjande:
Läs noga!

- Kopiera bilden och lägg upp på din blogg/bdb/pixbox etc.
- När du har lagt upp bilden kopierar du länken och skickar den och din mejl i en kommentar i detta inlägget.
- Lägg till någon av våra bloggar på bloglovin, Splach eller PonnyoRyttare, så att ni har koll på tävlingens gång och vi slipper svara på samma frågor flera gånger.
- Om du inte har en blogg eller använder bloglovin får du självklart delta i tävlingen ändå.

Dessa punkter ska göras för att din anmälan ska vara giltig i tävlingen

Tävlingen avslutas den 18 augusti!

Lycka till!


Ovisade Strömsholmsbilder (;





Ny header!

Hiss/Diss? (;


Vad händer?


Foto: Jag

Vet inte vad dagen kommer att bjuda på, känner mig inte på humör alls. Det är konstigt, jag brukar annars ständigt vara glad och ha nåt för mig, men nu är jag mest tjurig och vill inte göra ett dugg. Hoppas på att det humöret blir bättre.

Jag ska ta och leta upp lite ovisade bilder (måste ha några nånstans!?), fixa en ny header och kanske ändra om liite här på bloggen, det beror på.
Sen ska jag ringa ett samtal (som jag jämt gör nuförtiden?), men det är om kamerorna och snart orkar jag inte vänta längre.
Sen ska jag väl fortsätta att städa undan på mitt rum, kasta en massa onödiga saker osv, ska nämligen tapetsera och göra om i hela mitt rum! Härligt (;
Kanske att jag tar tag och rensar ur bilderna från datorn och in i hårddisken, skulle vara bra.


Puss,


Jag älskar dig, <3

Frågestunden?

Jaa fick in 1 fråga, kul...

Men jag tänker ändå svara på den, men de får bli en läsarfråga då. Och detta lär nog vara sista gången jag ens försöker att köra en frågestund. Så den får ni vara utan nu :P



Vad ska du göra med din gammla kamera?

Svar: Inget är bestämt så länge jag inte har fått tillbaka kameran, så jag vet inte :) Antingen har jag den kvar, eller så säljer jag den extremt billigt till min syrra, men med mindre tillbehör.

Bloggpaus?


Jag med Elins kamera, Foto: Elin

Känner inget sug till att blogga för tillfället, tror att det mest beror på att jag inte har en kamera och kan fota en massa som jag är van vid, att jämt och ständigt ta med kameran vart jag än åker, men som jag nu inte har gjort de senaste 2 veckorna. Men jag ska köpa en ny, det är bara, när? Jag vet inte. Först och främst måste de komma in i butik, och de vekar inte gå så fort, sedan är de lite andra problem som måste lösas med den. Så jag hoppas kunna köpa en kamera i veckan, så att jag hinner fota in mig med den innan tävlingarna i augusti.

Och bara för att min älskade pojkvän vet att jag typ får abstinens utan kamera, så drog han in mig på Elgiganten i Bollnäs för att kolla kameror :D Snällt! Nej men vi kollade lite annat med, och det var inte så farligt när D300s inte fanns i butiken, skönt! Annars hade det inte varit så kul för älsklingen :)

Helgen :)

Förstår att statistiken blir dålig när jag inte uppdaterar, men jag orkade/ville inte fixa en gästbloggare under dessa dagar. Det är bara 3 dagar och jag har faktiskt uppdaterat nån enstaka gång :)

Men helgen har vart mysig, bästa pojkvännen man har!
Lite bad och mycket fotboll med knattarna, det har funkat bra. Vi har inte gjort nåt spec utan bara tagit dagen eftersom ungefär.

Tyvärr inga bilder från helgen.

Blivit rundvandrad i Bollnäs av älsklingen, som nu är kvar där med :( Hur ska jag kalra mig i 2 veckor utan honom? Ja det får vi se (;

Uppdatering!

Dagen började med ett försök till att väcka älsklingen runt 12-1, gick inte super i början men han kom upp (; Blev ett äpple i förbifarten och sen iväg med moppen. Badade, kollade läget i Bollnäs, han gick själv med på att kolla affärer med mig men det blev inget köpt, kanske tur (; Eller, jag köpte en tröjja i Gävle i fredags... Hoppsan! Men de gör inte så mycke (;

Dagen har flutiti på, spelat nåt konstigt spel med hans päron, eller pappa och låtsasmamma :) Det gick med, jag ägde ut alla stort på kortspelet plump oxå, härligt! :D

Klockan är mycket men vi ska inte i säng än, hmm ska nog kika igenom lite fina bilder på denna dator, har redan sett några (;

En snabbis

Sitter i soffan hemma hos älsklingens pappa, trevligt! Vi kom fram till Bollnäs coch vi lever. Har hunnit med att träffa Pontus innan handrar till Gothia i morron/idag, trevlig prick! Träffade även Mackan, nån annan trevlig kille (;

Det blev inget bad som vi hade tänkt, utan vi pratade bara en massa med killarna vid en badplats, alltid trevligt :)

Frågestund!



Jag kör ïgång en frågestund under helgen! Fråga vad ni vill, svarar på allt :)

Vad vill ni veta? Mera om mig? Hästarna? Foto? Kamera? Victor? Mina kompisar? Ställ din fråga nu!

Endast frågor i detta inlägg besvaras!

Snart så (;


Bror och Victor på midsommar, Foto: Jag

Dax att sätta lite fart tror jag allt, har lite att packa och fixa innan jag drar mot Bollnäs. Ska nämligen spendera min helg där med älsklingen :)

Vet inte hur det blir med uppdateringen, hinner säkert skriva nåt inlägg då och då men inget jag tänker ha som måste, att skriva på bloggen (;

Bad, bad och bad

Bilder kommer från dagen! Ska få av Dessie (;

Blev en tripp till Dessie, ICA gillade vi så blev lite shopping där. Hon hämtade ut ett paket med ett par assnygga skor oxå! Med 2 väskor i var begav vi oss mot bussen för att ta oss mot Ullfors, de var lite folk vid badet men de åkte några när vi kom dit runt halv 4 på em. Good! Vi han inte ens ner i plurret innan älsklingen kom och gjorde oss mera sällskap :)

Mycke bad och skratt har det blivit av dagen, det gillas! Vattnet var riktigt varmt så vi var mera i vattnet än på stranden och solade, som jag hade tänkt (; Men så det kan ändras!

Mot Tierp!


Bror och jag på Kreta -08, Foto: Mamma

Drar mig mot Tierp och Dessie, fixa lite där och sen tar vi oss mot Ullfors och badar! :D Härligt!

H*******J****S***

Ja, rubriken säger allt (;
Bara för att päronen har sagt ja till att köpa ny kamera, så finns det inte en enda j**** kamera i lager någonstans på de ställen i Uppsala som jag nu har ringt till. Gud så glad jag blir!

När jag äntligen kan få köpa mig en kamera, så finns de inte, frustration på hög nivå...

Ovisade fotbollsbilder




Bilder fotade av mig!

En dag på Furuvik

Precis hemkommen från Furuvik, vi har inte gjort något speciellt alls. Åkte karuseller, tittade på alla djuren, åt mjukglass och käkade extremt god mat!

Inga bilder från dagen, eller mamma knäppte nån med mobilen men dom är inte så snygga att jag vågar visa :'D

Men jag är glad! Ska nämligen ringa till några butiker i Uppsala i morron och kolla om de har en Nikon D300s inne på lager (; Super! Om det är så att någon har det för ett bra pris åker jag och mamma in! Kan ni tänka er hur glad jag är?! :D


FURUVIK!


Jag och en misse, Foto: Elin

Nej nu drar jag, mamma och syrran till Furuvik. Jag kommer väl få fina utbrott då jag inte har någon kamera, super!

Jag har även bestämt att det inte blir några bilder alls, inte ens med mobilen från denna dag. För knäpper jag en enda bild och jag senare tittar på dom, då blir jag så förj*vla förbannad att vad som helst kan gå sönder (;

Ingen kamera = inga bilder alls
Kamera = Massor av bilder

Vi hörs senare i kväll då jag kommer hem! :D

Ni blir förvirrade



... men jag kan inte säga mer än vad jag gör, så ni får helt enkelt stå ut med mina förvirrande texter och bilder, jag hoppas bara att detta inte bli något långvarit.


Springtur


Jag under en fotosession av klänningen, Foto: Sofie

Vet inte om jag kan säga att det var skönt att springa, fyfan vad varmt! Svettades innan jag ens hunnit ut i spåret. Men nu är det gjort, och nu måste jag fortsätta, hålla igång. Förlåt...

Det är läskigt, hur en person kan läsa mig så lätt, att den personen så lätt förstår hur jag tänker och känner, vad jag har gjort, vad jag tänker göra, men jag tackar dig för det, tack för att du kan läsa mig så lätt, Tack!
Jag säger inte det mesta i första hand, och så är det bara, man får tvinga ur mig det för att jag ska prata, och det är du så bra på, du gör det på ditt sätt, men du tvingar mig inte, du bara väntar på mig, att jag ska ta ord och börja prata, du lägger dig inte i när jag väl har börjat utan låter mig ta långa pauser och ta det i min takt, jag vill tacka dig enormt mycket! Tack för att du är en sån bra vän :')

Abstinens


Förra året när jag var vid stugan, Foto: Jag

Jag börjar få abstinensbesvär, jag klarar det inte att inte ha en kamera. Jag måste ha en kamera!
Snart kommer möblerna i rummet att ryka, kommer slå sönder allt i ren frustration känns det som. Inte blev det bättre att jag åkte till stugan, utan kamera, ser en massa lägen och stunder som jag vill ha på bild och så kan jag inte knäppa dom bilderna!
Ännu bättre när mamma säger att vi ska åka till Furuvik i morron, ingen kamera. Åker ev med älsklingen till hans pappa i helgen, ingen kamera. Så många minnen som jag vill spara, men jag kan inte, för jag har ingen kamera.

Abstinens...

Vet inte hur det blir med ny kamera, päronen förstår inte grejjen att jag "växt ur" min kamera, att den inte är tillräckligt bra, att jag vill mera, jag vill kunna få ännu bättre bilder, ännu snyggare, men det kan jag inte. Päronen har snällt satt stopp för det känns det som. Vet inte vad jag ska göra för att få dom att förstå, den gamla kameran kommer väl hinna komma, jag har inga möbler i rummet eller nåt liknande. Super! Detta kan inte bli bättre...


Läsarfråga


Johanna

Har du börjat rida silla? :D Är inte den ponnyn till salu?<3

Svar: Det var så att Lisa, som äger Silla, gästbloggade på min blogg under några dagar (; Jag vet inte om hon är till salu fortfarande, vet att jag sett henne på annons men det var ett tag sen nu, men kan tro att hon är till salu ännu :)

Rest in Peace <3

Rest in Peace
Simon Junior Sarimento Suarez
14 maj -92 - 13 juli -09

Vi alla saknar dig Simon <3


Varm eftermiddag


Efter en massa trevliga timmar med Dessie är nu denna dag även över. Varför ska dagarna gå så fort för? Nu snabbduscha och sen krypa ner i sängen, i morron ska jag försöka sätta en plan i verket, eller iaf en del av den :)

Jag vill tacka dig Dessie, för att du är så grymt bra på att lyssna, du förstår, du lyssnar och du ställer frågor, du försöker att få ur mig allt som jag vill få sagt men som jag inte säger, tack!

Vad tycker ni?


Vad tycker ni om att jag har gästbloggare?
Är det bättre att ha en gästbloggare än att inte få någon uppdatering?
De gästbloggare jag har haft, har de varit bra? (Sara och Lisa)
Ska jag fixa gästbloggare varje gång jag åker bort under en längre tid?



Mera stuga


Solnedgång, Foto: Jag

Tänkte berätta lite mera om vad vi gjorde vid min stuga. Jag, älskling, Sofie och mamma åkte ut till stugan på fredagen efter lunchen. Rodde över med båten till den lilla halvön som vi har stugan på, fastland vid lågvatten och ö vid högvatten (;

Gjorde oss hemmastadda i gäststugan som jag och Victor sov i, de andra i själva stugan. Badade en massa, simmade t o m ut till stenarna mitt på sjön, eller Victor och Sofie gjorde (; Själv satt man då på bryggan och knäppte kort med älsklingens mobil :D

Vi fiskade gli för att sedan kunna fiska störra fiskar, alltså abborre. Jag börjar med att köra på grund, j*vla vassruggar att inte synas! Det finns 2 vassruggar mitt på sjön som man kan åka igenom, men man får inte köra för nära den ena, då kör man på stenarna som jag lyckades med :) Den andra ruggen hade inga strån, så ganska svårt att bedömma avståndet. Det roliga innan var att 3 killar körde på en sten utanför vår stuga, som vi hade pratat om kanske 30 min innan dom körde på den, alltså var den stenen låg, hur stor osv :) Riktigt kul!

Vi fiskade vid "trädet" ett bra fiskeställe där ett träd ligger i vattnet, fick väl upp ca 4 fiskar där och sen 2-3 st firrar vid vassruggarna. Prima! Ännu bättre att vi kunde röka i princip alla fiskarna :) Så rökt abborre fick vi med, najs!

Vi hade det lugnt, gjorde inte mycket, pratade och myste, så det var min helg :) Hoppas ni hade det trevligt i helgen ni med, för det hade jag!

Hemma efter en härlig helg i stugan!

Hemma efter en helg i stugan, har precis lämnat älsklingen vid stationen så han kom hem :)

Helgen har varit lugn, mysig och det har varit mycket bad och prat. Blev även fiske, käka en massa god mat och ett bottennapp mitt på sjön. Perfekt!
Älsklingen stod ut hela helgen med min familj, otroligt! Nejdå, vi är lugna och snälla (;

Tyvärr inga bilder just nu, fotade några med älsklingens mobil men de han jag itne få tag i innan han åkte hem, så ni kanske får se dom någon annan dag :)

Vi tackar Lisa jättemycket för att hon ville gästblogga under tiden jag var borta :D

900

Splachs 900 inlägg!! Hur ska vi fira detta? Nån som har några förslag?

Haha lite sorgligt att inte Linda satt vid datorn och skrev det 900 inlägget, men vi får hoppas att hon skriver det 1000 inlägget. Och att en överraskning kommer med när det sker! :D


BAD

Skulle egentligen ha stigit upp klockan sju idag och gått och ridit innan solen titta fram. Men då jag vakna en täppt näsa som gjorde att jag inte kunde andas och sjukt ont i halsen så gav jag upp min plan! Får helt enkelt rida ikväll.

Nu ska jag duscha äta lite och sen bär det av till björklinge badet med min älskade madde! :)

heest



Tog med mig kameran idag till stallet! Här har ni en bild på silla o en på volga ute i hagen.

Började med och rida ut på Silla i skogen. Och kan säga att det var en svärm av bromsar i hela skogen. Inte kul! Gick inte och skritta för då var man uppäten av alla bromsar.  
Kolla vad glad min ponny ser ut för att få komma ut i skogen!

Var skit varmt ute så när jag var klar med silla bestämde jag mig för att jag skulle longera volga! Orkade verkligen inte rida tre hästar i 28 grader i stekande sol.


Sen red jag tubbe på banan. Han kändes verkligen SUPER idag. Ska rida han imorgon med sen kommer carro hem på måndag.

Ska snart bege mig ut till stallet

Idag står tre hästar på schemat o motionera. Har riktigt ont i ryggen så vi får se hur det går med det. Tänkte även att kameran skulle få följa med ut om jag kommer ihåg den!

Sista inlägget för idag

Har varit och badat med ett par kompisar. Riktigt nice, men inget roligt badväder. Kom en massa tjocka moln och solen försvann plus att det blåste. KALLT! Så vi drog hem rätt tidigt från badet.

Nu ska jag göra mig iordning, och senare dra ut! Ska bli riktigt kul :D

Vi hörs imorgon alla söta bloggläsare och jag hoppas ni uppskattar min gästbloggning :)


Min morgon

Va uppe i stallet imorse och fixa allt.

Red Tubbe en sväng på banan då Carro är på landet. (Tubbe är Kristina Wargs gamla ponny Tubber two Tone) Han gick riktigt bra! Han har så grymt mkt motor och är jätte känslig men idag var han riktigt lugn och avslappnad. Tummen upp för Tubisen!

Sen tog jag en galopp tur med Volga. Riktigt härligt i sommarvädret!

Silla blev vaccinerad i förrgår så hon fick vila idag med. Men imorgon ska hon sättas igång igen efter en liten vila efter tävlingarna i Edsbro. Här ska det trimmas inför tävlingarna uppe i Näset nästa helg!



volga uppe i näset för några veckor sedan. Var där med Div 1 och vi vann! :D

Gästblogg på G!

Linda har dragit ut till landet och gett mig den stora äran att gästblogga!

Jag heter Lisa Härdén och har tävlat mot Linda ett ex antal gånger på ponny. Första gången jag såg henne var uppe i Tierp och tävla. Hon tävla janne. Kommer ihåg att jag var skit arg då Linda slog mig med 3 hundradelar. Haha jag kunde knappt vara glad när jag tog emot andra priset för jag visste hur nära jag var en vinst.

Nåja tänkte berätta lite om mig själv. Har två hästar en ponny som heter Silca Surprize och en stor häst som heter Volga. Silla är 14år och jag har haft henne i lite mer än ett år. Vi har tävlat upp tom LA men har vinster upp tom LB. Volga har jag haft i fyra år tror jag. Hon är tolv och har gått med mig upp tom 1.25.

Har ni några frågor är det bara och skriva en kommentar så ska jag försöka svara på dom så fort det går! :)


Silla uppe i Tierp, första gången jag såg linda! :D

Nu åker jag!



Nu drar jag och the family + Victor mot stugan, kommer hem på söndag. Får se om det kommer en gästblgogare, ska försöka få till att hon kan blogga. Hejdå! :D

Så bäst!


Lisa Ehlton och True Mine, Foto: Jag

Har mejlat till en ridklubb och har nu fått svar, jag och Elin ska köra 2 helger i rad och fotografera! Det blir hela 7 dagar tävlingar på 2 veckor (; Härligt! Och det roliga är att de är inga små tävlingar utan självaste Ponnymeetinget och Kråkhoppet, upp till MSV A för ponny + Ridsport Pony Cup och upp till 150 cm hoppning för häst! Hur coolt är inte detta? :D

En sak som jag inte berättat för er är att Agria har kontaktat oss och är intresserade av bilder, vi ska bara komma överens om pris och annat smått (; Sen har vi även kontaktat Tidningen Ridsport och ska fotografera för dom! Så i augusti kommer ni kunna se mina och Elins bilder i Tidningen Ridsport! Inte dåligt :D

Jag saknar´t!


Jag och Giannino SJ (Janne), Foto: Jossan J

Jag ska hålla det kort, inte så mycket text eller bilder. Skulle kunna skriva hur många sidor, hur långt som helst och lägga in miljoner med bilder, för vet ni. Jag saknar ridningen, hästarna, gemenskapen, meningen med livet. Jag vill ha häst igen, en häst som är min bästa vän, en häst som jag får lära känna, en häst som jag vill ta från botten till toppen, en häst som ska vara endast min.

När jag har en häst att rida, då har jag en mening med livet, jag har hästen. Nu vet jag inte riktigt, jag har Victor, han måste vara min mening nu :)

Men vad jag saknar rutinerna, rutinen att alltid åka till stallet, att planera varje träning, att alltid vara i stallet, att få känna hästens doft, att känna stallukten! Det finns inte mycket som är bättre än stallukten! Det känns så tomt, att inte ha något att göra om dagarna, att inte ha de dära måsten, måste åka till stallet, måste rida hästen. Det vill jag ha tillbaka.

Jag saknar även så oerhört mycket dig Janne, du lärde mig så extremt mycket! Det går inte att skriva med ord hur mycket du betyder för mig <3
Och Bounty... Den ponny jag tog från ingenting, den ponny som jag gjorde till det hon blev när jag slutade, det gör ont. Så ont att se alla bilder, att se minnena vi har tillsammans, det går inte att beskriva, hur fruktansvärt ont jag har efter dig, min älskade ponny, jag älskar dig <3
Då får jag inte heller glömma, den ponny som har betytt så mycket för mig, och som blev tvungen att lämna mig efter 4-5 år som jag skötte och älskade den ponnyn. Tea, du betydde och betyder allt! Det är inte bara för att som jag har en bild på dig i min plånbok, jag älskar dig då, nu och föralltid <3

Texten blev inte så kort som jag hade tänkt, men nu har jag fått det ur mig

Ny header!

Nu finns en ny header på plats, hiss eller diss?
Vet inte om jag ska vara nöjd eller inte, men den får sitta ett tag iaf :)

Och nu tänker inte jag sitta här nå mera, inne vid datan. Utan nu tar jag cykeln och trampar ner mot badet! Måste få bort den förbannat fula brännan på ryggen och de är juh så varmt så varför inte doppa sig lite då och då? (;

Fototävling - Känslor

Jag funderar på att skicka in ett bidrag till en fototävling hos en bloggare, självklart så har jag denna beslutsångest om vilken bild jag ska välja. Så vill ni vara snälla och hjälpa mig?

Tävlingens tema är Känslor mellan häst och människa, vilken tycker du passar bäst in för de av mina bilder? :)

Skriv nummret i en kommentar :D

NR. 1 Charlotte och Rolle


NR.2 Jennifer och Anton


NR. 3 Jag och Janne


NR. 4 Elin och Minty 

Åååh!



Var in till Uppsala idag, lämnade in kameran till ElGiganten, gick suveränt! Ska ringa ett nr så skickas den senare till Nikon för reparation.

I väntan på bussen gick jag in och kollade kamerorna, tror ni inte att jag ser min älskade Nikon D300s?! Tänk om jag kunde fått med mig den hem :') Vilken dröm! Men tyvärr fick jag bara pilla och titta lite på den :(

Klockan är mycket, måste börja med maten, sen ska jag fråga ut pappa! Och hoppas på att kunna få ringa ännu ett samtal men denna gång ett mycket roligare :D

Efter maten blir det nog att bada, härligt!

Blommor




Foto: Jag

Var länge sedan jag fotade natur, så blev lite glad när jag såg att det kommit några blommor på bakgården. Tog med mig kameran och lekte lite med den, en bror hade roligt med Monster Energy oxå så den fick glatt vara med på bild :D

Bilderna är fotade för någon dag sedan :)

Helgens bästa bilder!




Alla bilder fotade av mig!

Kameran åker in på lagning i morron, härligt! Ska ev ringa på en annons i morron, ska visa pappa den idag hade jag tänkt :)

Funderar...



Räknat ihop alla pengar som jag har, på kontot och hemma. Mynten var mer än vad jag trodde. Har ändå inte råd att köpa kameran helt själv, har hittat 3 st intressanta Nikon D300 och 1 Nikon D300s. Tyvärr är ingen av dom billiga, men jag har turen att mina päron har sagt att de kan lägga ut pengar om jag betalar av senare, och det kan jag när ja fått mina feta löner (; Skojjah! Dom är nog inte så feta som jag skulle vilja att dom var :P

Jag har även ringt in till Nikon och ska skicka in min kamera på reparation dit, så ska höra med pappa om han kan skjussa in till Uppsala i morron så ja kan skicka in den genom ElGiganten, det låter enklast.

Ska även försöka att ringa på en av dessa annonser idag, så jag kanske kan hämta kameran i morron efter Uppsala-besöket (; Kameran som finns i Stockholm är jag mest inne på,

Gårdagens shopping


Förvänta er inga superbilder, alla är fotade med mobilen och den är juh verkligen superbra! Kameran är som sagt död :(


Klänning,


Klänning,


Linne och jeansleggings, leggingsen är köpta på Gina Tricot 50 kr.

Kommer inte ihåg priser och vad butiken heter där jag köpte det mesta, men ni får iaf se bilder (;
Köpte även smycken, bla örhängen och en fotlänk

Me, myself and I


Jag hoppar studsmatta, Foto: Daniel

Jag vill inte, jag vill inte, varför? Sluta, dumma tankar, nej jag vill inte veta av er. Jag vill ha mig som jag är, men ni finns där, dumma tankar, dumma, dumma, dumma... Hur länge kommer detta funka...? Försvinn, kom aldrig tillbaka...!

Jag vill nå toppen, inte botten, där har jag varit för många gånger redan

Mot stan!


Jag i väntan på tåget efter jobbet nån dag förra veckan, nya klänningen på mig :)

Jag ska göra mig redo för en dag i Uppsala med Dessie, handla lite mera kläder, känns som att jag behöver fräscha upp min garderob :D

Sen har en väldigt rolig Elin ringt och berättat en ännu roligare grej! Det berättar jag om när jag kommer hem och har mejlat till en ridklubb (; Ni kommer bli överraskade! Jag blev helt chokad!

Detta går, detta går!

Efter en helg på tävling



Första bilden visar hur bra man såg dataskärmen där vi satt, med solen i ryggen och en härligt fin spegling!
Andra bilden visar min fina bränna efter första dagen, alltså lördag kväll fotades bilden (;
Tredje bilden visar brännan från idag, den är bättre men vad brun man är på överkroppen.

Hemma!

Ska sova, är helt slut. Bilder kommer i morron, ganska tråkigt med bildlösa inlägg men så har det nu fått varit :)

Agria?!

Något som är otroligt kul, det är att 2 tjejer som tävlade idag kom fram och frågade om de kunde få köpa rättogheter och använda bilder i annonser och broschyrer. De som är ännu roligare är att man tjänar mycket mycket pengar på att sälja bilder med rättigheter. Vi ska höra med dom hur många upplagor det blir osv osv, för att sedan sätta ett pris.

Vi fick prisförslag på minst 10 000 kr/bild av en bra källa. Så vi får se hur många bilder de vill köpa och hur det blir efter ett telefonsamtal som ska göras ikväll :)

Sista klassen

Elin står nu på banan och foitograferar den sista klassen för dagen och helgen, härligt!

Får se när vi kommer hem, då måste det fixas en massa för att jag sedan ska kunna ta mig hem med tåget. Fint brun på axlarna nu, kommer bli svårt att bli av med denna extremt snygga bränna! Men i veckan ska jag ligga ute varje dag, prässa som en idiot för att före första få bort brännan, sen vill jag bli bruun :D

Flera beställningar kommer in, så ska ta och göra lite nytta nu (;

Ännu en tidig morgon

Sitter vid bordet och inväntar min klass, Elin fotar första klassen idag, sen kör jag 2 st i rad (få starter) och sen tar Elin sista klassen. Det går prima! Vi har räknat ut hur mycke vi tjänade igår och det blev vad vi hade räknat ut innan gårdagen. Idag hoppas vi på att tjäna mera :D

Vädret är på topp! Sol, med liite liite moln men de är bra ändå :) Idag är det faktiskt så att några som jag känner ska hoppa, kul! Jag ska även fota de, fick en av klasserna dom hoppar.

Nu ska jag göra nytta genom att ladda upp bilder på Elins hemsida så de är klart till hon åker till Falsterbo i morron, du får ha det så kul då Elin :D Själv ska man vara hemma och jobba, träffa en massa personer och försöka steka bort den extremt fina brännan jag fått efter gårdagen och som kommer vara värre efter idag (;

R.I.P Nikon D60

Jag måste nog erkänna för mig själv att min kamera inte fungerar längre, den är död. Nej men jag ska mejla till PC City senare, har ändå garanti.

Tillbaka till dagen, den har gått superbra, pengar är intjänade och en härligt fin bränna har jag fått, ni ska få se en massa bilder i morron skulle jag tro. Sitter hemma hos Elin nu och kollar tv (; Vi ska väl göra lite nytta snart :D


Vallentuna

Sitter och tar det lugnt för tillfället, har redan fått in beställningar och sålt bilder. Många som ör intresserade och ska komma tillbaka, detta kan inte gå bättre!

Om ni inte förstod så sitter jag vid Vallentuna RK och skriver ut bilder på plats, Elin står nu på banan och fotograferar 110 klassen. 1 m har jag fotat, med Elins kamera då min inte vill fungera :(

Nej nu ska jag ta och jobba :D Hörs senare!

Problem!


Elin kommer döda mig för bilden, men  ja gillar den :) Foto: Jag

Det går inte bra för mig just nu, kameran har lagt av och jag ska fota i morron på tävling. Kan det bli bättre? Vet inte vad det är för fel än på kameran men ska kolla upp det.

Men jag har en plan, men då gäller det att mina päron går med på det oxå, och det visar sig om dom gör eller inte...

Dagen har iaf varit bra i övrigt, jobb x2 gick finemang! Sista dagen på dagiset oxå, tråkigt :( Började trvias väldigt bra där, och barnen är juh så gulliga :') Men så äre! Blir mera jobb senare ändå så lär inte bli helt arbetslös under sommaren.
Nu har jag precis kommit hem från stenbrottet för ett snabbad med brorsan och Pontus, något härligt i vattnet då!

En bild på mig från igår, den osminkade sanningen (;

1 månad älskling <3



1 månad med min bästa, Victor <3


RSS 2.0