Paket!

Ett vinrött schabrak med beige kantband och passpoal fanns i ett av paketen. Mycket snyggt! Ska läggas i stallet och inväntas på att bli använd. Tror nog att Bello hade passat väldigt bra i detta.

I det andra paketet fanns det lite julbelysning, och gardiner. När man inte har bott i lägenheten så länge har man inge julpynt. Så förra veckan klickade jag hem lite som hämtades ut idag. Längtar efter att få upp gardinerna, men tyvärr kommer jag inte hinna idag så det får bli i morgon. Och resultatet får ni självklart se :)

Mot GLOBEN!

 
Redo! Är galet taggad för att åka till Globen och Horse Show, jag hoppas bara att vi tar oss in. Våra tåg är mer eller mindre försenade och jag vill inte bli fast halvvägs och missa allt. Får se vad jag shoppar och om det blir något, men ska försöka att fota en massa bilder som ni får se sen när jag är hemma igen.
 
Ha det så kul så länge, för jag ska ha det bäst! :)

Morgonutsläpp





Att cykla till stallet i snöstorm, är man hästtjej eller vad?! Men nu är hästarna utsläppta, boxen mockad och fin för att jag ska kunna åka bort och ha roligt senare under dagen ;-)

Smått och gott


I denna bild blev det mest ser jag, haha. Iaf så är det en rumpvärmare i plastpåsen, svart såklart. Sedan är det 2 röda nosludd, 4 st tygelreflexer och 2 par strumpor. Sånt som används helt enkelt. Bra invetsteringar :)


Hämtade upp en förbygel med martingal i Tierp, eller rättare sagt köpte en. Har köpt den begagnat av en från klubben som även jag rider för. Billigt och den är fullt användbar. Precis som jag vill ha den (;



Sedan är det 2 st "one million dollar"-sedlar, som såklart är fejkade. Men det är hästmotiv på dom som jag gillade. Funderar på att laminera dom och sedan sätta i stallet. Har inte bestämt vart bara.
 
Har även ett paket från Schenker och ett från Posten  att hämta ut på ICA, men det får bli i morgon bitti innan jag far till Globen. Båda innehållen är jag mycket förväntansfull över, vill öppna dom nuuuu! :D

Hiss/Diss

HISS!
Hästlukten och stallet.
Älskar att åka till stallet, känna hästarnas lukt i näsan. Finns det något bättre?! Inte direkt. Så nu ska jag bege mig till stallet och mysa i stallukten!
 
Globen i morgon!
Har längtat nå grymt för att åka till Horse Showen och se den ännu igen, och i morgon är det dags. Så galet taggad! Hoppas att jag kommer hem med massvis av bilder och kanske nåt till mig själv. Det visar sig (;
 
Matteprovet!
Jag klarade matteprovet med bra resultat, känns så grymt skönt! Att jag äntligen kan lyckas med den dära matte C kursen! Det finns hopp (;
 
Snön!
Jag gillar att det har blivit snö på backen, det ser så mysigt ut och det blir mycket ljusare på mornarna.
 
Jul!
Snart är det jul och jag hoppas på att få hämta ut ett paket idag. Så jag kan få börja julpynta vår lilla lägenhet!
 
DISS!
Vinter!
Jag gillar inte minusgrader och 2 meter snö, nej tack! Om det ska vara vinter i detta land, då får det vara max -5 grader och max 10 cm snö på backen, inte mera än de!
 
Studiebidraget!
Sämsta ever att man bara får 1 050 kr, men inget man riktigt kan bestämma över, men lite mera hade man kunnat önska sig.
 
Inget jobb!
Att hitta jobb är inte det enklaste, jag jobbar denna helg  men sedan blir det inge mera. Så typiskt när jag behöver peeeeengar!! Och det är nu.

Hej hopp!

 
Har på morgonen nu hunnit med att släppa ut hästarna, mockat och gjort allt klart i stallet. Även vikt ner all tvätt som inte var torr igår, varit en sväng förbi mamma och nu är jag redo att åka till skolan. Har först en mattelektion nu mitt på dagen, åker sedan hem och vänder för att ha nationellt prov i engelska. Jippie...
Hoppas att jag överlever och klarar provet (; Ska även möta upp en person för att hämta en sak. Det får ni se i morgon. Fick även paket med posten som ska fotas. Japp :)

Bloggtävling

Klicka på bilden för att komma till tävlingen!

Havrebollar

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Igår gjorde jag havrebollar, mycket gott! Blev så otroligt många att dom först inte fick plats i den burk jag valt. Haha. Men dom har redan börjat bli mindre, de var lite för goda skulle jag tro...
 
Idag har jag sovit, länge. Skönt. Har tagit mig en promenad hem till mamma och hämta mormors bil, och fortsätter även att tvätta. Nu ska jag springa igenom duschen för jag har lektion vid 2 tiden. Måste även diska och kanske städa lite.
Stallet tar jag ikväll med mockning och pyssel av häst. Älsklingen ska inte vara hemma så jag passar på att mysa i stallet för någon timme.

Vilka kap!

 
 
Är en flitig användare av Tradera, rättare sagt så är det mest se men inte röra. Men de saker jag har klickat hem har oftast varit bra att ha saker till stallet. Men nu slog jag till lite hårdare.
Lyckades med att vinna en auktion på ett GG Zagal schabrak + huva i rött för otroliga 350 kr. Helt sinnes. Nypriset på de tillsammans är 750 kr.
Sedan fick även ett JW schabrak klickas hem, även de för ett bra pris men inte lika bra som GG-settet.
Synd att man inte har någon häst att använda det på för tillfället. Men det kommer att komma till användning, det är jag helt säker på. Får se hur det blir. Nu är det bara småsaker igen som ska klickas hem. Haha (;

Gott och blandat

Idag är det min tur att tvätta. Bokade tom 2 dagar då jag går igenom allt nu, så sängkläderna är helt nya och rena, upptagna ur fodralet idag. Mys! Alla badlakan som blivit använda även duschdraperiet. Mina stallkläder, älsklingens arbetskläder, vanliga kläder, ja precis allt har jag gått igenom. Har gjort en 6-7 tvättar redan och har 7-8 kvar. Så ni vet vart jag kommer hålla till (;

Har även fått hem mina Globenbiljetter, det är även bestämt att Nellie åker med mig igen! Hon åkte även med till Strömsholm tidigare i år. Mycket roligt ska det bli! Hon och jag ska ta oss med tåg, pendel och tunnelbana till Globen och kolla på 1 föreställning, som då är fredagens. Jag ska även försöka hålla i pengarna när det gäller mässan, men det finns lite saker jag vill kika på. Mest vill jag prova storlekar på olika kläder för att veta det, så när man ska klicka hem varan på nätet vet man redan vilken storlek som gäller. Visar sig (;
 
Och den vita "klänningen" som inte är en klänning. Grattis... Den räckte över halva rumpan. Men vill ändå ha den kvar för att kunna använda som topp. Mycket snyggt!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helt slut

Jobbet sliter ut en, totalt väck i huvudet. Men det är skönt att alltid ha något att göra.
Och sen när pengarna börjar rulla in så kommer jag ännu närmare en egen häst.
Men det kan vara så att jag har något på gång när det gäller häst. Det visar sig, en
av de hästarsom har lärt mig mest handlar det om (;

Glider i pärlan

 
Snart sätter jag mig bakom ratten på pärlan, haha. Vilken pärla...
Iaf så ska jag iväg och jobba, wiho! Har fått provanställning så är på prov under denna helg. Så jag får hoppas att det fungerar så man kan få in lite cash i månaden.
 
Nu har jag varit i skolan för 1,5 timme matte, japp. Ska hem till mamma en snabbis innan jag far vidare mot jobbet. Men ni kan juh ta och följa mig på Instagram!
 
Splach@Instagram

Oriflame

Nikon D300s + Nikokr 35mm/1,8
 
Som de flesta kanske vet är min mamma Oriflame-säljare, även jag men kan inte säga att jag är så aktiv (; Haha. Iaf så har jag nu fått hem lite smått och gott till min smink och skönhetslåda, skulle man kunna säga.
En pumptvål som luktar kokos, bästa doften ever! Handkräm i jumbosize och ett par vantar för att kunna få babyhänder, mycket effektivt, både jag och pojken min har prövat med bra resultat :)
Sedan en nya ögonbrynsskuggor, som jag använder för att fylla i ögonbrynen, min har totalt slut. Sedan blev det en metallic eyeliner, som jag ska prova göra en sminkning med senare.
Mycket nöjd! Allt kommer att komma till användning, handkräm och vantar är som sagt redan provade med bra resultat, så det blir att sova med dom resten av livet ;) eller nåt sånt.

Svårt att välja

Hur snygg är inte klänningen?!
Funderar på att klicka hem den efter studiebidraget, att ha på jul och nyår. Men kan inte bestämma mig. Fick idag hem en annan "klänning" som jag först tänkte ha men som inte ens räckte över rumpan, lågt av företaget att annonsera ut om en klänning som är i one size och sedan kan man inte ha den. Ska lix passa mellan XS-L, och jag har S.
Aja, letar vidare ett tag, men denna klänning får vara kvar i tanken, den var inte superbillig så det visar sig (;
 

Älska UL...

Idag är en sådan dag då UL bara inte får till det, till följd att jag nu måste åka bil för att
hinna till skolan plus att jag måste ner och tanka då den är typ helt tom. Grattis...
 
Ibland så bara hatar jag UL, tack på förhand.

Ang Bello

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Det är många som har frågat vad som är med Bello, "Är han sjuk?", "Ska du lämna tillbaka honom?", "Varför rider du inte?" osv.
Det är så att han nu går i hagen, han vilar helt enkelt. Av olika anledningar så är det bestämt så. Jag kommer inte att besvara några sånna frågor, ni kommer att få reda på allt senare och varför. Men för tillfället, acceptera att jag inte rider och han står i hagen och är nöjd. :)

Bloggtävling

Jag tävlar på www.nellieberntsson.se för att vinna hela min önskelista hos www.horze.se.


Avslöjandets stund

Nu är det bestämt...
 
Nikon D300s + Sigma 70-300/4-5,6
 
Att jag åker till Globen Horse Show i år!
Jippi! Lyckades få tag i biljetter idag, naaajs. Det blir fredagens föreställning kl 15 och gå på mässan en massa. Skriver en liten lista på vad jag ska kolla på. Kul kul. Kameran följer självklart med och agerar en massa överallt.
Hoppas att jag lyckas få några bra bilder, men jag lyckades med min D300s och gamla Sigmat så borde jag lyckas med mitt nya Tamron som inte har fått prova på Globen än, men nu är det dags!

Poppar musik!

 
Spelar en massa musik i nya högtalarna, naaaaajs! Bra musik i bra högtalare blir extremt bra!
I allafall har jag varit och pluggat med Sara på morgonen, skickat iväg paket och nu är jag hemma för att byta om till stallet.
 
Och typiskt nog så fick man rekord i läsare när man blir länkad av en hästbloggare och man själv inte rider för tillfället. Aja, bara att gilla läget och hoppas på flera länkningar i framtiden, när man har häst igen :) Och det är förhoppningsvis snart.

Hemmafru och julpynt

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Tidigare idag åkte jag till Uppsala för att försöka skaffa mig ett jobb. Ja, det gick som de gick. Helt enkelt man får inget. Men de är värt ett försök. Men bland alla papper, CVn och prat så hittade jag på lite smått och gott. Det blev en julig gardin till köket, sååå fin! Den är från Hemtex, fixade mig ett klubbkort där när man ändå var igång (;
Sedan blev det 2 hängande stjärnor som ska sitta i vardagsrummet, mysigt!
Så nu fattas vara gardiner till vardagsrummet och en ljusstake till köket. Så är det väldigt mycket juligare till första advent :)
 
När jag väl var klar med allt som hänt i dag med Uppsala, skola, jobb och allt som händer. Så åkte jag hemåt och började på att laga mat. Det blev min favorit, tortellini! Lyckades ganska bra med en ostsås oxå, men såklart brände man lite i botten. Haha, men gott var det! :)

Mera Instagram

 
Splach@Instagram

Bråttom!

 
Har haft morgonutsläppet, fixat lite hemma hos mamma och nu är det smink och sedan iväg till tåget och Uppsala. Vi hörs sen! Har lite att göra inne i stan så blir där någon timme :)

Dumma S70!



S70 har fått "vila" i ca 3 veckor, och tacken man får är att den är helt död och vägrar starta. Killarna höll på ett tag innan den hoppa igång. In i garaget för att byta däck och nu går hon inte igång igen ;-) Haha!
Men vi blir bjudna på fin middag hos Es föräldrar så bilen får allt stå och ladda så länge ;-)

Korka upp!

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 + Nikon SD-700 + stativ + fjärrutlösare
 
Ändrade planer, nu korkar vi upp!
Håll i hatten, visar sig vart vi tar vägen och hur det går (;

Hästuppdatering

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Det är kanske dags att jag uppdaterar er om Bello något. Han vilar för tillfället och kommer att fortsätta göra det ett tag framöver. Det är av olika anledningar och ni kommer att få veta mera senare.
Men jag var upp till stallet och mockade, gjorde fint och pysslade tidigare idag. Var ut i hagen för att kolla hästarna och mysa med en söt Filur! Den hästen vet exakt hur han ska göra när man tittar till dom (; Haha.

PS of Sweden

Då jag har en del brister i min ridning, som självklart går att träna bort, men som jag vill ha lite hjälp på traven med. Skulle jag då "bara" behöva köpa dessa 2 produtker hos PS of Sweden, men jag undrar om dom verkligen är värda sitt pris. Jag vet inte, har aldrig provat någon men det skulle vara kul att göra!
Så tänkte skriva varför jag skulle behöva dessa två och hur jag tänker kring dom.

Perfect Shoulder
När jag var på träningshelg för Uffe påpekade han främst att jag inte rätade upp mig i övergången mellan galopp och trav. Denna väst tror jag skulle hjälpa mig att kunna räta upp mig på de ställen då jag tycker det är svårt att komma ner och vara det stöd som jag måste i vissa moment. Att då kunna ha denna som påminner att "räta på dig!".
Men den allra största anledninge till att jag vill köpa den är för att jag ska kunna fortsätta fotografera på tävlingar. Då jag märkte år 2011 under Kråkhoppet och Ponnyhoppet på TiRK, då det blir 7 intensiva dagar med några få dagars mellanrum mellan båda tävlingarna blir för påfrestande för min kropp. Det började med att jag fick ont i rygg och svanskota. Då problemet uppstår pga av jag har en för tung kamera, väger ca 2,5 kg med stora objektivet. Så jag tror att denna väst skulle kunna hjälpa mig med att främst kunna fotografera flera dagar i rad men även moment i ridningen. Den ligger bland de högsta på min önskelista till jul :)
 
Perfect Heel
Då min andra tränare Johanna påpekade att jag drar upp hälarna så vill jag testa dessa. För att få ner trampet, komma ner i sadeln och följa hästen bättre pga det. Ännu en sak att lägga på önskelistan.
 
Men tyvärr är dessa 2 saker inte de billigaste i inköp. Så det kommer nog att ta lång tid innan jag kommer kunna köpa båda, men västen kommer att bli prio ett då jag får ut mera fördelar med den.
Såklart kan och ska man träna sin ridning utan hjälpmedel, men jag vill komma ännu längre och få lite hjälp på vägen. Och som sagt, västen vill jag främst ha för att kunna fotografera, vill inte behöva släppa det pga ryggont :(
Så det är bara att spara, spara och spara!

Roadtrip till Uppsala!

 
Blir en snabbis till Uppsala, oplanerat men det gör inget (; Tänkte springa på Gränby en stund när grabbarna åker runt på annat som jag tycker är mindre kul, haha (;
Sedan ska det bli stallet för min del.

Bakning på hög nivå!



Nu har jag en kompis på besök och vi har redan hunnit med att baka en del, 3 olika sorter blir det. Så ikväll blir de småätande uta tusan!
Skönt med bakning istället för att behöva tänka så mycket ;-)

Dax för skola

Nikon D300s + nikkor 35mm/1,8 + Nikon SB-700 + stativ + fjärrutlösare
 
Efter en tidig morgon med utsläpp av hästar och fix i stallet, sedan hem till mamma för att fixa saker där är jag nu hemma i lägenheten. Snabbt ombyte och trycka i mig mackor i form av lunch. Japp, hinner inte mycket mera. Det blir 1,5 timmes matteplugg för mig i skolan.
Efter så kan det vara så att jag och en kompis tar ett rejält bak hemma hos min mamma, så det blir en massa kakor och annat gott. Men det visar sig. Nu far jag, ich tackar för ännu en dag med grym statistik! (;

Svårt att slå

 
Ser ni mitt sjukt höga och nya besöksrekord?!
Det kommer jag aldrig att kunna slå på denna blogg, min blogg är alldeles för liten och komemr inte direkt att bli så stor. Men galet kul med så många läsare för en dag! Hoppas att några av er stnnar kvar, så ska jag försöka att uppdatera sjuukt bra nu!
 
Som ni ser på min vanliga statistik så har jag knappt 50 läsare om dagen nu för tiden, alla bara försvann. Men förhoppningsvis så kommer det nya läsare och som vill stanna kvar nu. Skulle vara sjuktligt kul! :)

Galet! Tackar så mycket!

 
Ser ni vad min statestik sköt i höjden?! Helt galet!
Bara sådär 400 läsare extra än vanligt (; Haha, nej men har inte så många läsare längre.
Jag tackar så mycket för Darios.se som länkade mig! Tack så jättemycket (;
För att se inlägget hon länkade mig i klicka HÄR!

Uppåt och neråt

Nikon D300s + nikkor 35mm/1,8
 
Dagen har gått segt. Har inte gjort mycket, men nu blir det stallet för att göra i ordning där. Bello har vila och det är lite jobbigt med allt kring honom nu. Mera får ni antagligen veta senare, orkar inte ta de innan allt är bestämt.
Hade även tänkt att tvätta lite fönster, men då kanske jag ska sätta fart till stallet. Visar sig vart dagen tar vägen.
 
Mina röda Tretorn Advance på bilden, japp. Bildbevis på att dom hänger i sadelkammaren (;

Tvättdag

Idag är det tvättdags. Så min dag spenderas med att varje timme springa ner till källaren
för att byta tvättmaskin och hänga upp. Så jag hoppas att ni har det roligare än mig (;

Turbo och Fräsen

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8 & Nikkor 35mm/1,8
 
Blev lite bilder på en tokig Fräsen, den översta är däremot på Turbo, som för tillfället sover på min säng. Myskatter!

Blingat lite stövlar


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Nu runt lunch har jag satt mig ner och börjat blinga mina ridstövlar. Tanken var att även blinga hjälmen, men tyvärr räckte inte mina fina rhinestones så jag måste köpa ett pack till eller två (; Men resultatet för stövlarna ser ni här! Vad tycker ni? :)
 
Det jag har använt är rhinestones från Kyro Riding Gear färgen crystal, pincett och tändare :)

Nya snygga tränset

Foto: Nellie, Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
En närmare titt på nya tränset. Själva tränset är köpt på Hööks, jag var ute efter ett med svängt nackstycke så det är modellen Wilford. Sedan har jag köpt det 2-delade swarovskipannbandet, de korta sidostyckena och tyglarna med swarovski hos Kyro Riding Gear. Det finns så mycket snyggt på den hemsidan så jag dör! Men man kan inte alltid köpa allt, även om man vill (; Men när jag har mera pengar så kommer jag allt att shoppa loss där!
Är mycket nöjd med tränset! Älskar det diskreta men synliga blinget (;

Något ni kanske inte visste...?

# Jag skulle vilja utbilda mig till hovslagare och/eller hästmassör. Fatta vad kul att kunna vara hovslagare och tjäna lite extra varje månad och kunna sko sin egna häst! Jag skulle älska det! Likadant med massör, att känna sin häst bäst och förebygga skador. Sjukt grymt!
 
# Jag använder alltid Idominsalva i mungiporna på hästen när jag ska rida med bett. Det har blivit en vana från att jag red en häst på ridskolan som alltid hade sprickor och sår i mungiporna och det blev bättre av Idominsalvan.
 
# Bello och de andra hästarna går än så länge "nakna", alltså utan täcke. Vi har inget behov av att täcka hästarna än, och dom verkar väldigt nöjda med det oxå. Förutom om de är väldigt svettiga, då går iaf Bello med täcke.
 
# Jag äger ett par röda Tretorn som jag inte hunnit få på bild än. Som det står skrivet. Jag sa tidigare att jag aldrig skulle köpa ett par Tretorn, men om det skulle ske skulle dom vara röda eller ljusblå. Och nu hänger dom i sadelkammaren.
 
# Jag har oftast väldigt långt tålamod, tills det att hästen inte vill komma in från hagen. När hästen inte vill komma in från hagen, och hagen är hyffsat stor och inte går att muta så tryter mitt tålamod. Men det går efter ett tag. Men inget som jag gillar att vänta ut (;
 
# Bello går inte att muta med mat. Eller något annat... Som sagt, han är helt omutbar, speciellt när han ska in från hagen..
 
# Jag har inte köpt kläder till mig själv på flera månader. Förutom hästkläder. Har lagt pengarna på hästen i stället, jag står för de mesta av kostnaderna och det är inte billigt att ha häst (;
 
# Jag har spräck eller tagit hål på alla mina jeans. Så jag har inte ett enda helt par. Måttligt kul att jag spräckte båda mina svarta jeans inom 1 vecka. Och i veckan som varit så märkte jag att det var hål på de sista av mina blåa jeans. Så nu måste jag köpa mig lite kläder!

Mitt Tradera!


Har lite saker till salu på Tradera, är det inte dags
att du kollar in och lägger ett bud? (;

Instagrambilder

 
Splach@instamgram

Några få outfits

Foto: Nellie och Sofie, Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Här har ni mina 3 outfits, jag har ett till sett med schabrak och lindor som jag kan ha till dressyrsadeln, men har ingen bra matchning till mig som passar ihop till den så det har inte blivit av att jag fotats med den.
Iaf så är detta mina 3 dressyroutfits. Min favorit är nog svart/röda, men orange/grå är grymt snygg den med!
 
Vilken gillar ni bäst? :)
 
Har tänkt mycket på att få ihop bra outfits med hoppsadeln med, men det är inte lika enkel. Har en snarlika med orange och grå, sen röd och kanske ljusblå. Men det är ingen som kan fota när jag rider då jag oftast rider på förmiddagen då alla går i skolan. Så det är lite tråkigt. Men om någon känner sig manad att kommao ch fota får ni gärna hojta till! Jag vill ha en massa bilder! :D

Hästarna i mitt stall

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
En ofriserad Bello-bus på översta bilden, fina Love på andra och sist är det Filur och Love tillsammans.
Fina grabbarna!
Mittenbilden på Love blev en liten favorit.

Stallet och pyssel

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Vaknade tidigt idag, låg t o m och kollade på älsklingen när han gick upp vid 6 tiden. Galet! Jag brukar inte vara morgonpigg. Gick upp vid halv 8 och åt lite frukost för att sen cykla till stallet. Mockade och gjorde fint i stallet, slängde ner en massa höbalar och pysslade i sadelkammaren. Kollade till hästarna och konstaterat småsaker som att vi måste lägga maten med mera mellanrum än nu (; Hälsade på alla 3 killarna och myste lite i hagen innan jag cyklade hem till mamma där jag nu sitter. Turbo har redan varit på datorn och muspekar, mycket intressant sak tycker hon.

7 november -12

 
Det händer inte så mycket i mitt liv, just nu är det plugg, plugg och plugg som gäller. Har knappt 2 månader kvar med pluggandet och sedan är jag fri. Jag är även i stallet varje dag, men inte ens där händer det något kul. Rejsade med Bello för någon dag sedan för att han skulle få bli av med energi, det märktes inte.
 
När jag uppdaterar som bäst är det minst folk som läser, omotiverad.se. När jag skriver bäst inlägg är det inte heller någon som läser. Knappt att de kommer en kommentar. Så ja, jag ligger lågt. Ska försöka få igång bloggandet igen, men det visar sig när (;
Idag fotade jag även nya hästen med systemisen, så bilder på hästarna ska jag försöka få upp senare idag.
Min fina kamera ska även skickas iväg på service och rengöring, det visar sig när men förhoppningsvis snart så jag får tillbaka den innan jul.
 
En tråkig uppdatering från mig. Hoppas ni blir bättre så att jag vill, orkar och tar mig tid att uppdatera er om vad som händer i livet.

6 november -12



Har hunnit med utsläpp av hästar, mockat, ridit och pysslat i stallet. Nu har jag slagit in 2 paket som ska skickas till sina nya ägare. Hem till lägenheten för att byta om och dra sig mot skolan. Mycket plugg det kommer bli ;-)

Nya hästen



Välkommen till stallet Love!
Nu är de 3 musketörerna tillbaka ;-)

Plugg på hög nivå

 
Pluggar lite engelska, snart klar med mina kurser. Bara matten går bra även den.

Lördagsmys

Älsklingen är en hejjare i köket! Så det blir finmiddag och efter de chips o godis framför en bra film.
Mysigt!

Tornerspel

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Här får ni lite ovisade bilder från Strömsholm i sommras. Har helt glömt bort dom.
Lite tornerspel på fina hästar :)

Lite ändringar

Foto: Älsklingen, Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8
 
Hittade på denna bild från midsommar på mig, är faktiskt ganska nöjd med mig själv (; Väldigt naturlig på nå sätt. Iaf så fick den och en bild på Bello hamna i menyn, däremot har jag inte hunnit fixa länkarna och sidorna dit de ska slussas till, men de kommer. Har även skrivit om i infon om bloggen, så även den är ändrad. Och som ni kanske även har märkt så är det ny header som pryder bloggen. Lite små förändringar helt enkelt :)

Go'morron!



Morgonfodring nu på morgonen, så jag passade på att städa i sadelkammaren :-)
Nya hästen kommer på söndag så det är bäst att göra lite plats.
Och typiskt nog hamnar bilderna fel när man bloggar från telefonen..

Until tears break us apart

Nikon D300 + Nikkor 35mm/1,8 + stativ + fjärrutlösare
 
Var länge sedan som jag lekte med stativet och fjärrutlösaren, så kände att det var dags nu när jag skulle fota en sminkning jag gjort. Tanken är att jag ska försöka mig på denna igen i morgon, då jag åker iväg på lite party till stora staden. Hittade inspirationen från en annan bloggare som jag såg, men hennes blev så mycket bättre än min (; Haha, men det får duga! Det kommer bli lite ändringar till i morgon och så gjorde jag endast ögonen och läpparna nu, i morgon blir det hela facet med foundation och grunder osv :)

Jag är med och bidrar

Igår kväll satte jag över mitt lilla bidrag till att Sara Algotsson ska kunna köpa  loss Mrs Medicott.
Jag antar att ni redan har hört om fb-gruppen som samlar in pengar för att kunna hålla Mrs Medicott kvar på svensk mark och i svensk ägo. Jag tycker att det är ett bra initiativ och vill själv vara med och bidra med en liten summa pengar för att hon ska kunna stanna kvar i Saras händer.

Jag vill kunna säga när det är dags för OS i Rio och Sara rider in på Mrs Medicott, att den hästen, den hästen har jag hjälp till att köpa. Den hästen ägs delvis av mig!
 
Här kan ni gå med i gruppen och ha koll på hur det går, snart är vi uppe i 500 000 kr!
http://www.facebook.com/home.php#!/groups/297479080360753/

RSS 2.0