Snöskoter på gräs...?

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Detta är något som jag själv inte riktigt förstår mig på. Att åka snöskoter på gräs, mot varandra. Hmm.. Lät meest illa tycker jag (; Men det gick väl an. Tyvärr regnade det konstant och har än inte slutat, men vi fortsätter hela natten lång med bra musik. Vi åker in till Rättvik och kollar på Top Cats hela kvällen och natten, kul kul!

Sockriga äpplen

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 & Tamron 70-200/2,8
 
Igår kväll blev det en hel del bilder, både på bilar och andra roliga filurer. Typ jag efter att ha köpt mig ett rött äpple fast som visade sig vara grönt inuti (; Kladdigt och kanske inte den godaste jag har ätit, men de mesta gick i.
Hittade på snygga linnen men som var dubbelt så dyra än på andra ställen, typiskt, det var ju här som det var snygga färger. Men men.
Vi fick även se och få på bild en som burna, mycket kul. Han tjänade nog mera pengar på att burna och sedan få böter. Folk vallfärdade till honom när polisen kom så han fick nog in en hel del cash.
Kvällen avrundades med att sitta vid bilkanten och äta vildsvinskebab. Mumma!

Lite 60-talsstil

Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8
Fick kommentaren, "det är lite 60-talsstil på dig idag", och ja. Varför inte. Det är nog det, en prickig klänning och en donut i håret, neutral sminkning och så blir det gladiatorskor. Fin fint!
 
Dagen har mest gett solning och badning, underbart! Tom jag har legat i vattnet bra stunder och det är något som inte händer ofta (; Hela 24 grader i vattnet.
Men nu är vi på väg in mot Rättvik igen, kolla in jänkare och få med mig lite bilder hem, och bra väder vill vi ha denna gång.

In Rättvik!

Nikon D300s + 2 olika objektiv
 
Idag har vi varit inne i Rättvik och kollat in en massa gamla bilar, i både bra och dåligt skick kan man säga (;
En kebabrulle till lunch och ännu en långklänning in i garderoben, måste vara något fel på mig som köpt två långklänningar inom en vecka. Men så fin!
 
Har även kollat in en lastbilschaufför som stoppade trafiken för att knäppa kort på alla jänkare, mycket rolig syn. Men det bästa var när vi fick se en äldre man med rullator springa, med rullatorn. Oj så vi skrattade, behöver man verkligen en rullator då? (; haha.
 
Nu ska det bli en redig middag, grillat med potatis och annat gott. Mums!

Vägen upp mot Rättvik

Nikon D300s Coolpox s3300
 
Precis hemkommen från jobbet, fick sluta lite tidigare och de blev snabbt hem, kasta sig in i duschen och en kort stund senare rullade bilen iväg. Allt hoppas jag är med i alla dessa väskor, men det visar sig (;
Nu har jag 4 dagar ledig, så det är Rättvik och Classic Car Week som gäller för min del. Datorn är endast med för att jag förhoppningsvis ska hinna med att klara min kurs så jag får ta och avancera på jobbet (;
 
Men något inlägg kanske smiter in, får hoppas på att de finns tid över för det!

Känslan

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
När man nyss kommit hem från jobbet, nyduschad med scrub och hårinpackning och sedan insmetad i kroppslotion, där även fötterna är inkluderade. För att sedan avrunda dagen med rostade mackor och vetskapen att jag fick ett 7-15.30 pass i morgon och inte 11-20.30!

Sommarkväll i Gävle

Nikon Coolpix s3300
 
Igår blev jag upphämtad i Tierp av älsklingen som förde oss vidare till Gävle och en underbar kväll i Gävle. Vi tänkte äta på Church street saloon men de hade tyvärr väldigt lång kö så vi gick till Berggrenska istället, och ni får i bilder se vad vi åt. Mums! Planksteg till varmrätt och jag åt en pecannötpaj till efterrätt.
 
Sedan blev det att kolla på Sean Banan, vi hade väl inte riktigt koll på vem som var artist idag om man säger så (; Men kul var det! Vi missade tyvärr större delen av showen, men det gjorde inte oss något. Gick sedan runt och kollade i Gävle, bl a vid Gävle Strand. Mysigt!

Pollymuffins

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Mmm! Supergoda! Kom bara ihåg att lägga pollygodisarna i botten och inte göra som receptet. Då blir det mycket bättre! Och till nästa gång,ta med allt i receptet också... Haha!

Bästa shoppingen i Sthlm



Mina nya inköp  från Stockholm. Så grymt nöjd! En massa baktillbehör på bla Lagerhaus, stickad tröja och linne med spets på H&M, röda höga shorts från Gina Tricot och en så fin långklänning från Manhattan.

Har även fått hem några piercingar från eBay, men dom är så svåra att få på bild, så skippade dom (;

In Stockholm

Nikon Coolpix s3300
 
Efter en dag i Stockholm var plånboken mindre stor och jag hade en massa kassar med mig hem.
Men jag stannade till med Becca i Uppsala på vägen hem och hade det otroligt trevligt. En massa snack och planering, så mycket som har blivit inbokat, så underbart!
 
Alla inköp får ni se bilder på i morgon, väldigt nöjd med allt.

El Stockholmo

 
Åker in mot vår stora stad nu, möta upp mamma och syrran som redan är
där och bor hos min morbror i några dagar. Trevligt!
Hoppas på lite shopping, och att jag hittar en viss butik så jag får kolla
in den så sjukt fina klänningen.

21 juli -13

 
Vaken och hemma, wow. Efter gårdagens bilkörande så är jag lite smått road. Men nu saka jag ta mig till jobbet för ett härligt pass med sköna människor. I morgon är det ännu ett pass innan det blir 2 dagar ledigt.
Och såklart springer tiden iväg, försöker att blogga så gott jag kan, men det går inte alltid (;
Och så har min blogg.se app muppat sig så måste försöka fixa den...

Next, Heartan!

 
Nu tar jag mig till bästa Beccan, så ska vi äta och förfesta, sedan drar vi till Gävle och kör en riktig jävla utgång! Som på den gamla goda tiden, fast vi är så mycket snyggare!

Fredag morgon

 
Åker mot ännu en jobbdag, 7-15.30. Härligt! Sedan ska jag styra runt livet med
kompisar i stan heeela natten lång. Oj oj, vad kul!
 

Playa de la Råksjön

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
En minisemester vid stugan. Mat, mat och mat är vad de består av. Typ. Lite bad och massor av solande, så nu är jag brun fast inte brun så man kan jämföra sig med andra... Buhu. Massor av grillad mat, älsklingen gjorde sig bra som förste grillmästare. En hel del fiske men dessvärre mindre bra fiskelycka, en mört var vad som kom från den sjön.
 
Så nu tar jag och jobbar i 1,5 vecka och så tar jag sen 4 dagar ledig, de sista för denna sommar.

Fredag, lördag

Strålande solsken i 2 dagar, och självklart står jag inne på en restaurang och jobbar arslet av mig.
Men jag ska inte klaga, älskar mitt jobb!

Örbyhus Slott

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Cyklade en tur till Örbyhus Slott, tog en del bilder och en fika. Dammsugare och chokladbollar med fanta och kaffe. Mums! En mysig kväll med mig älskling.
 

Grillning på G!

Nikon Coolpix s3300
 
Dagen har inte givit allt för mycket, blev en sväng till Tierp med mamma och gjorde en massa ärenden, mest mamma. Hem och gosa med katter och sedan blev det att grilla, gottis! Med potatis, majs och gnisselost (vad den nu heter på riktigt...?). Gott blev det i alla fall.
 
Nu tar vi på oss lite mera kläder och trampar iväg på cyklarna för lite äventyr. Kameran är självklart med :)

Sommarkväll

Nikon Coolpix s3300
 
Igår blev det sommarkväll i Gävle för min och pojkens del. Trevligt som tusan! Bara han och ja, strosa runt i Gävle, kolla på Nanne Grönvall och dricka go'dricka, satsa på chokladhjulet utan vinst och kolla in alla marknadsknallar.

Till mig, till mig

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Har blivit lite inköp från eBay, ett smyckesställ, underbart vackert! Ville däremot ha den i svart, men missade att skriva det i meddelandet såklart. Men vit funkar det med. Tur att jag inte fick rosa...
Sedan är de 2 piercingar, den röda hade däremot tappat 2 stenar så ska försöka få till en ny, sånt som händer när man handlar från utlandet. Sedan en till med stjärnor, grymt häftig! Och så ska jag allt prova mig på det där med hårdonut. Hela 7 kr gav jag för den (;

Finate blomman

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
det var väl inget annat än väntat att någon blomma skulle fara 3 våningar ner när vi har öppna fönster. Men att det skulle bli min favoritväxt trodde jag inte...
 
Dagen har bestått i shopping för min man, helt otroligt. Blev allt möjligt som han ville ha och behövde. Blev även bra-att-ha saker som schampoo och balsom för mig. Annars blev de inget mera med de.
 
För övrigt överlevde blomman fallet och står nu säkert i fönstret igen, eller...?

Ålandsbåt

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Har varit en sväng över till Åland idag, en skön dag på havet. Blev någon drink i baren, god smörgåsbord och en del shopping i taxfreen. Måste säga att de är skönt att kunna köpa vad jag vill, helt enkelt att jag kan köpa alkohol med mer än 21%, som man inte kan för än man fyller 20. Så naaajs!
 
Efter båtturen blev det en seg kväll, var hem till mamma en sväng och kollade på Allsång på Skansen. Blev en blöt cykeltur hem men inte gör de något, nu kollar jag på en söt kille som sover i soffan. Så det är nog dags att säga go'natt.

En underbar helg

Nikon D300s + 3 olika objektiv
 
Detta är vad jag har gjort i helgen, tycker att bilderna visar det rätt bra, så jag skippar texten.

Hallå hästarna!

Nikon Coolpix s3300
 
Cyklade förbi stallet idag, och jag kan inget annat än säga, helt * underbart!  Hälsa på hästarna och gå runt i stallet och fantisera. Det är så lite kvar nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen, men har mycket funderingar och vet knappt ut eller in över huvud taget. Men det ska gå, snart så.
 
Nu gör jag mig i ordning för att åka till jobbet, ett 5 timmars pass och sedan tar jag långhelg för att sedan jobba på måndag igen.

Tuff stängning

Nikon Coolpix s3300
 
Ganska så precis hemkommen från min sista stängning, och det med besked. Det började som en lugn kväll och vi hoppades och trodde på att den skulle förbli så. Men ca kl 23 så får vi rull i driven och jag fick en kö som aldrig tog slut. Helt sinnes. Så blev sisådär 30-40 min övertid, jag delade ut sista maten 00.10 och då stänger vi kl 00. Men såna stängningar ska man ha med (;
 
På vägen hem så hade det hänt en olycka på E4an, vi var där bara någon minut efter att det hänt, skrämmande. Vi mötte polis, ambulans, brandkår och räddningstjänsten sista biten hem .Vi stannade såklart men allt var under kontroll som vi förstod det så vi åkte vidare. Men vilka tankar man fick på vägen hem. Usch.
 
När jag sedan fick hoppa in i min lilla svarta fara så hinner jag bara ut från parkeringen så ser jag ett vildsvin, för första gången i mitt liv, har jag nu sett ett vildsvin. Och jag kommer somna så * hårt i natt, helt D.Ö.D.

Femton och tjugotre är klockan

Nikon Coolpix s3300
 
Det blev lite solande idag, men inte så mycket som jag ville. Var hem till mamma och gosade med missungarna, hälsade på Fräsen och funderade över livet typ.
Hemma och vänder, duschat, gjort mig i ordning, börjat packa lite till helgen och nu ska jag fara vidare mot jobbet för att ta mig an den sista stängningen! Så skönt. Ett kortpass i morgon kväll och sedan tar jag helg!

Choklad och hasselnötter

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Jag gav mig tusan på att göra dessa söta kakor, och nu ligger dom där. I en plastlåda... Eeh. Men iaf så är dom supergoda! De är vanlig kakdeg som jag blandat med hackade hasselnötter och choklad. mumsigt!
 
Jag har inte gjort så mycket idag, försökte mig på att sola men han ligga ute i hela 15 min och så var solen i moln. Ska försöka och ta mig hem till mamma och hoppas på bättre chans där (; Hela 1 kvarter bort... Svårt att tro.

Kattungar 4 veckor gamla

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Söta bebisungarna! Nu har dom blivit hela 4 veckor gamla, tiden går fort. Jag försöker klura ut ett namn till min lilla bebis, såklart den svart vita med krage, alltså den som gäspar på bilden. Har lite olika förslag men kan inte riktigt bestämma mig. Visar sig senare vad de blir för namn.

Älskade HV Polo

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Som jag har längtat efter paketet som jag väntat på i ca 3 veckor, men nu är de här! Fick det idag på posten, jag som trodde att jag skulle behöva åka och hämta ut det hos DHL. Najs!
 
Det som låg i är den übersnygga HV Polo pikén Gitana i röd och den svarta väskan Danzo. Så sjukt snygga! Inviger väskan idag till jobbet. Rymlig, men inte för stor, kan inte bli bättre.

Skön dag

Nikon D300s + Nikkor 24mm/1,8
 
Sov till 10, datorn, bakat kakdeg, varit till mamma, fotat missungar, fixat med bilder i ps. Och så sitter jag nu hä och har precis öppnat ett paket som kom med posten. Det kommer ni att få se senare idag (;
 
Men nu, dags att hoppa in i bilden för att dra mot jobbet. Stängning idag igen!

Hej hej prickekorv!

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 + fjärrutlösare + reflexskärm
 
Legat ute i solen i 1,5 timme, underbart! Så nu är hela jag en prickekorv. Usch för det!
Dagen har inte gett så mycket, mejlat iväg 2 intressanta mejl, fick ett nej på ena, synd. Så jag hoppas mera på de andra. Har funderat på att börja backa, har 2 roliga recept jag ska prova, så de är väl bara att sätta igång (;
 
För övrigt klickade jag äntligen hem 2 st muffinsformar, aldrig mera fula, platta och utflutna muffinsar! 

RSS 2.0