En bra dag i Kungsberget

 
Igår kväll styrde jag bilen hem mot Örbyhus. Idag styrdes bilen mot Kungsberget och skidbacken. Tillsammans med pappa och syrran har jag idag åkt en massa skidor, fikat och haft det otroligt trevligt! En vurp för både mig och Tai, haha! Vi lyckades bra för dagen.
Vi har haft strålande solsken och lite vind, men helt klart fint! Lite lagom med folk i backen,i vissa backar svårare att ta sig ner i än andra. Men vi hittade favoritbacken, Gammelbacken som åktes i åk efter åk efter åk. Fiint!

Bakstuga i min lilla lägenhet

 
Ett par timmar senare står jag med tre matlådor, en russinlimpa, ett helt gäng nutellagrottor och två vetelängder med choklad. Effektiv kväll blev det!
Min frys fylls upp, jag har frukost i morgon bitti och godsaker att bjuda på under lunchen. Alltid trevligt!

Tandläkarbesök och träningar

 
När dagen har bjudit på 7 hästar tränade av J, två tränade av mig, snyggt o städat i stallet och allt har flytit på bra. Massor av saker hinns med när man har två praktikanter i stallet + Dennis som tar all mockning.
Numera är man kallad The Boss och de ställs upp med raka ryggar och ger en givakt när man säger något. Haha! Kanske lite av en i alla fall. Mycket som händer och det är så roligt att jobba just nu!
 
Men tillbaka till träningar, jag har ridit Corona och Quickan för J idag, min egna får inte bara en guldstjärna, utan typ miljoner tror jag, Hon börjar bli så fin! Och det är så roligt att hon, min 20-åriga tant, går med på att hela tiden utvecklas! Hon lär mig så otroligt mycket denna häst.
Med ett snabbt byte av häst, så han jag även med att få hjälp med att rida Quickan, och det känns bra att ha haft J´s ögon på oss så att man gör rätt. Quickan är verkligen tvärt emot min egen i ridningen, så det gäller o ha koll på sakerna när man rider. Men alltid roligt och lärorikt såklart!
 
 
I söndags fick även Corona sina tänder kollade, såg helt okej ut med tanke på åldern, så nu känns det bra att det är kollat och åtgärdat. Nu gäller det att komma ihåg o följa upp om 6 månader för att checka att allt ser lika bra ut.

Mitt vackra hem och arbetsplats

 
När man bor på en otroligt vacker gård

En uppdatering från livet

 
Senaste veckorna i bilder.
Jag är sämst på o uppdatera, ber om ursäkt!
Men i livet händer det en hel del, tror jag. I stallet har vi 12 hästar, praktikanter kommer o går i veckorna och J har ridit Corona, vi har The King i stallet vid namn Clever Hill Q 1222 och livet rullar på med en massa spännande saker att se fram emot.
 
Första tävlingen blev anmäld, och avanmäld någon dag senare, då ett dop krockade på samma dag. Så första starten flyttades fram en vecka och blir tvungen att starta MSV C:1. Hoppas vi är redo för det till 11 mars i Lurbo...
 
Mycket spännande saker kommer framöver med bland annat unghästclinic, 3-årstest, tävlingar och hingstvisningar.
Så jag har mina dagar då jag saknar min kamera lite extra...
 
Många fina hästar har vi i stallet, så det ska bli så sjukt roligt och få följa dessa begåvade djur. Klagar inte på mitt liv för stunden!

RSS 2.0