26 juni

Nikon D750 + Nikkor 50mm/1,8
 
Kan inget annat än älska denna häst. Hur mycket tur kan man ha att få köpa en sån här skönhet?! Jag är så lyckligt lottad! Längtar så det värker till framtiden, till det är dags att ha henne hemma och få börja jobba med henne. Att utvecklas, nya upplevelser och utmaningar att ta sig igenom tillsammans. Ska bli så roligt och spännande!

X-Quse Me

 
Kan inget annat än älska denna skönhet, så otroligt mysig och kärleksfull.
Bara så du vet, älskade Qira, jag kommer göra allt för dig, och lite till.
'
Hon är min lilla fotomodell, ställer alltid upp. Så det är synd att man inte alltid kan ha med sig kameran, men kanske ska ta och ändra på det, för hon är ju bedårande!
Lyckan som är inom mig går inte att beskriva, men känslan om att det blivit rätt, den är obeskrivlig!

Hon dansade in i mitt hjärta

 
Scrollande på facebook i vanlig ordning en lördag kväll. En annons på en svart häst dyker upp, och nyfikenheten slår in. Klickar mig in, ser en sån skönhet titta tillbaka på bilderna. Läser lite text, fastnar. Skriver till säljaren på messenger, ber om filmer. Dör, av hur vacker hon är och hur hon rör sig. Sedan var jag körd.
 
Efter en massa fixande så står hon i min ägo, en besiktning som hon dansade igenom utan anmärkning, åka hem och ut till nya vänner i stor fin hage. Jag är hästägare igen. Det är så overkligt, så nervös som jag varit, våndats fram och tillbaka. Bestämt och tänkt tanken att detta inte kommer gå bra. Men håller ändå fast i att hon ska bli min. Och nu står jag som ägare. Hon är min, bara, bara min. Det är så sjukt. Går inte att beskriva känslorna, för dom är många, som spretar åt alla håll, och jag känner mig hel. Jag är en i gänget igen, jag har en fot i hästvärlden igen.
 
Om jag börjar drömma, vilket jag gjort en hel del sedan jag bestämde mig för att hon skulle bli min. Så är hon min blivande stjärna, jag har investerat i min framtid. Hon gör mig hel, lycklig.
 
Detta är då X-Quse Me, aka Qira. Sto född 2017, e. Mr Vain ue. Lamborgini. Som är min bästa vän i vått och torrt, som jag kommer göra precis allt för, för hon är min.
 
Den som säger att man inte kan köpa lycka för pengar, har aldrig ägt en häst!

Gammalt med nytt

 
De tre första bilderna är fotade av Li Sjöstrand, och de två undre av Emma Tegler.
 
Innan nya lagen GDPR gick igenom gjorde jag, som många andra, ett köp på Equipe Webshop, genom att köpa ett gäng med bilder på mitt älskade hjärta i himmelen. Från Falu RS och Lurbo RK. Dessa bilder är bland de enda som finns på oss via EquipeWebshop, så ofta blev vi inte fotade på våra tävlingar. Tur att jag oftast hade någon med mig som kunde hålla min kamera!
 
Annars rullar livet på, mycket jobb - cash is KING! - och fotograferande. Så en hel del bilder får min kamera leverera, och så bra den är på det! Och jag utökade med ett till objektiv, som ni fick se i förra inlägget, några testbilder. Och som det objektivet levererar! Hade en hel fotografering med det, helt amazing vilka bilder! Så nöjd.
Alla cash som kommer in läggs så fint på hög, för att snart spenderas. Japp japp!
 
Jag har hunnit med att fylla 25 år oxå! Woop woop! Börjar alltså bli stor nu, men inte dricker jag kaffe för det... Kanske inte så vuxen som man tror. Haha!
 
Mycket längtan är det i min kropp, men som det sägs, väntar man på något bra, väntar man aldrig för länge. Men det får gärna gå liite fortare nu! För jag spricker av att inte veta!

RSS 2.0