Hon dansade in i mitt hjärta

 
Scrollande på facebook i vanlig ordning en lördag kväll. En annons på en svart häst dyker upp, och nyfikenheten slår in. Klickar mig in, ser en sån skönhet titta tillbaka på bilderna. Läser lite text, fastnar. Skriver till säljaren på messenger, ber om filmer. Dör, av hur vacker hon är och hur hon rör sig. Sedan var jag körd.
 
Efter en massa fixande så står hon i min ägo, en besiktning som hon dansade igenom utan anmärkning, åka hem och ut till nya vänner i stor fin hage. Jag är hästägare igen. Det är så overkligt, så nervös som jag varit, våndats fram och tillbaka. Bestämt och tänkt tanken att detta inte kommer gå bra. Men håller ändå fast i att hon ska bli min. Och nu står jag som ägare. Hon är min, bara, bara min. Det är så sjukt. Går inte att beskriva känslorna, för dom är många, som spretar åt alla håll, och jag känner mig hel. Jag är en i gänget igen, jag har en fot i hästvärlden igen.
 
Om jag börjar drömma, vilket jag gjort en hel del sedan jag bestämde mig för att hon skulle bli min. Så är hon min blivande stjärna, jag har investerat i min framtid. Hon gör mig hel, lycklig.
 
Detta är då X-Quse Me, aka Qira. Sto född 2017, e. Mr Vain ue. Lamborgini. Som är min bästa vän i vått och torrt, som jag kommer göra precis allt för, för hon är min.
 
Den som säger att man inte kan köpa lycka för pengar, har aldrig ägt en häst!

Kommentarer
Postat av: marica

MEN WOW VAD VACKER! :D Grattis till häst köpet! ser fram emot att få följa er!! :D

Svar: Hon är så otroligt fin! Typ gråter av tanken att hon är min, helt sjukt. Så glad! :DVad roligt, tyvärr kommer det ta sin tid innan de roligaste sakerna kommer, men den som väntar på något gott ;D
Linda Enarsson

2018-06-25 @ 19:23:11
URL: http://nouw.com/maricalindberg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0