Resultat Bälinge RF

Foto: Hannah | Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Wow, vilken dag det var, så sjukt kul! Corona laddade till tusen när vi kom in på banan och vi hade så roligt, precis det målet vi hade med tävlingen. Ha kul!
 
80 cm - 0 fel
Vi satte först en fin nolla på första rundan, Corona låg på men hon var hela tiden kontrollerbar. Alltså var det ännu roligare att hoppa! Snabbaste tiden hade vi av alla, haha! Men vad gör det när vi hade sjukt roligt?!
 
90 cm - 0 fel, 27 p VINST!
Nästa klass, samma bana. Lika glad Corona. Vi rejsade runt ännu en gång och det var nästan ännu roligare andra gången! Så kul! Det var även stilbedömning i denna klass, lite därför som jag åkte på just denna tävling. Att få ett protokoll på hur jag rider i hoppningen. När vi gått i mål och speakern ropar resultatet och sedan säger 27 p och upp i ledningen. Galet roligt! Var tom tvungen att tacka domaren för det så han fick en nick! Haha. Så efter att alla ridit sin runda så stod vi kvar på försaplatsen!
 
Filmer på ritterna får ni självklart, om ni sätter på ljudet så kommer ni får höra hur jag pratar med Corona, men hon lyssnade nog mindre på mig för hon letade mest hinder!
 

Hopptävling

Hej hopp!
Någon av mina läsare och kompisar som vill följa med på hopptävling på lördag, åker från stallet kl 8 och är tillbaka någon gång mellan 12-14. Du bör kunna hålla i en kamera, resten lär jag dig ☺

På träningsläger

3 dagar, 5 ridpass på min egna skönhet och en bonushoppning på Afrodite. Mycket roligt!
Ett helt gäng med bilder får ni, mestaldes på träningarna. Men även på Corona i hagen med sitt nya snygga täcke! Någon bild på mig och Afro lev det med, så enjoy!
 
 

När det behövs

 
Nu var ju det ett tag sedan det blev ett inlägg här, tråkigt nog. Men allt går inte som man tänkt sig!
Här kommer i alla fall lite shopping som har kommit från bland annat Börjes med MSM och nya boots, Corona slaktade ett par för någon vecka sedan.
Ett nytt flugtäcke fick handlas i år, häftig färg så Corona kommer att synas! Däremot lite besviken på passformen, men det får duga så länge. Det skaver inte på henne. Kanske att det hittas något nytt på Falsterbo till bra pris.
 
Sist men inte minst, så har jag shoppat ett lila schabrak, till mig själv från mig själv. Nämligen en födelsedagspresent, typ. Mina nära och kära är inte hästintresserade och tycker det är för svårt att köpa hästsaker till mig i present, så jag köper dom själv. Enklast så. Haha!

När det blir sällan, då slår man på stort!

 
Om jag har längtat, att få baka denna tårta, som jag fick provsmaka på Hembakat mässan på Fyrishov, och har kärat ner mig totalt i. Nu var det dags. När man blir ett helt år äldre, då slår man på stort och bakar tårtan som Linus, från Hela Sverige Bakar, gjorde när han fick sin första stjärnbagartitel. Något mycket snyggare blev ju hans, men jag hoppas att min är god ändå!
 
Sedan har det bakats dammsugare i långpanna och fudge med pistach, lime och vit choklad. Mumsigt! Rabarbersaft har kokats och står på kylning, inväntar bara folket.
 
Som det kan gå när man blir ett år äldre, en hel del fiiina presenter, som jag hoppas ska kunna visa er. Har så mycket bloggmaterial men jag har endast 24 timmar på dygnet, tyvärr. Men snart så, ska det komma upp en massa inlägg!

RSS 2.0