Sprungit en sväng

Efter en dag på jobbet så blev det ett snabbt ombyte hemma till träningskläder och sedan iväg på en tur. Skönt!
 
Hem duscha och nu sitter jag här en snabbis innan det är dags att börja sätta fart igen. Ikväll åker vi mot Östervåla och kollar på Rolandz!
 
Men först middag hos en kompis med grillning, najs!
 
Och jag undrar varöfr folk tittar så konstigt och följer en med blicken när man är ute och springer, är de nå konstigt? (;
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Check!

Traineeprov - CHECK!
 
Nu blir det utbildning och lönehöjning!

Livet i stora drag

Sitter här igen, framför bloggen och inte vet vad jag ska skriva.
Ser att så fort jag bloggar om hästar, så skjuter statistiken i höjd, det andra är alltså inte intressant.
Jag förstår, för hästarna är det roligaste att blogga om. Och där har jag stora planer nu. Snart.
 
Jag jobbar arslet av mig och ska även försöka att avancera på jobbet genom att klara ett prov.
Däremot helt ***** omöjligt, men det ska vara klart till i morgon. Får sitta hela natten.
 
Det blir en efterlängtad resa över en helg i mitten på september.
Det kommer att komma massvis med bilder från det senare, men jag ska njuta mest.
 
Älskar att jag har 2 tävlingar inbokade som ska fotas, älskar att vara där på tävlingen.
För att sedan se hur cashen rullar in och allt blir närmare mitt stora mål.
 
Jag älskar livet. Snart ännu mera.

Fina Rayona och Leona

Mobilkameran
 
Idag tog jag mig en tur till Linda och hästarna hos henne. Det blev en ridtur på Rayona, ojoj vad jag kommer att ha träningsverk! Hon har blivit så fin! Men oj så mycket häst att rida, och jag som inte ens är tränad, har inga "ridmuskler" kvar. Haha. På slutet fick jag även sitta på upp 5-åriga Leona och känna lite på henne. Och oj ännu en gång, vilken häst för framtiden! Hon ligger något år efter men shit alltså, det kommer att bli en otroligt fin häst. Linda har bra fina hästar alltså!
 
Det blev en massa prat om allt mellan himmel och jord, men även lite allvarligare saker. Det känns bra och jag kommer att börja rida Corona ca 2 dagar i veckan hädanefter. Så det ska bli riktigt kul! Ska få igång min ridning igen och vem är inte bättre än Corona? (;

Ridbyxor <3

 
Idag drar jag på mig ridbyxorna, det var väldigt länge sedan sen sist. Helt underbart med andra ord!
 

Tierps Ryttarklubb

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
Jag håller till under större delen av helgen på Tierps Ryttarklubbs regionala och nationella stor häst meeting och fotograferar. Fast jag väljer klasser efter hur jag själv vill, för en gångs skull, då det är sjuukt med starter typ alla dagarna. Alla bilder redan uppe på Equipe!

Om en månad

.. då ligger jag på ett hotell och glassar i spabehandlingar, äter gott, myser och fotograferar en massa bilder.
Bara jag och min älskade, han som är bara min.

Sportamore.se

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Idag kom ett efterlängtat paket, så länge som jag tänkte att köpa ett par träningsskor men som jag inväntat lön och så har de inte riktigt gått ihop sig ändå. Men nu slog älsklingen till och shoppade hem ett par till honom själv och ett par till mig, och såkalrt fick man 3e varan på köpet så en ny sportbh till mig.

Otroligt snabb leverans och smidigt paket att hämta ut, många plus från min sida till Sportamore.se!

Porslinshästar

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
När jag var på fotokurs i onsdags så fick jag ett paket av hon jag kursade för. Och nu är det öppnat, och i låg 2 st fina porslinshästar! När jag var hos henne första gången blev jag sjukt impad av hennes samling av prydnadshästar, så nu har jag fått mig 2 egna. Kanske man ska starta sig en samling?

Kokostoppar och chokladkakor

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Dagens skörd i köket, ganska nöjd ändå. Kokostopparna var superenkla och suuuupergoda! Dom tog mig max 30 min att göra med väntan och inne i ugnen, alltså fort som tusan :)
Så de gick lite föör fort så jag satte igång att göra chokladkakor också såklart. Dom blev precis klara och jag ska ställa ner dom i förrådet så dom stelnar till i morgon.
 
Och jag fördriver tiden med att baka, älskade sambon jobbar 7-16 varje dag och jag är inne i en stängningsvecka så jag jobbar 16.45-01.30 hela veckan och även nästa. Så jaaa, vad ska man hitta på om dagarna? (; Fast hade man haft en häst så hade dagarna flygit förbi. Tänk om ja, tänk om.

Traineeprov

 
Ligger på soffan och tragglar mitt traineeprov om och om igen. Kuggar hela tiden på samma del, om man säger så, provet är inte uppdaterat de senaste åren, typ. Har varit ner och handlat och tänkte snart ta mig an köket för en omgång bakning. Kanske att dammsugaren får åka fram med.. (;
 

Chokladbollar och ananasmuffins

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Igår blev det bakning för hela högen. Började med att göra en chokladbollssmet och ställde in den i kylen, sedan blev det att börja göra smet och hacka ananas för muffinsarna. Valde gröna formar och de passade väldigt bra, de blev gula med bruna och gröna prickar från den rostade kokosen och limeskalet. Otroligt goda blev dom!
 
Chokladbollarna frystes in för att ätas upp under min älsklings 22 årsdag och hälften av muffinsarna tog vi med till pappa och farbror som glatt tuggade i sig nästan allt (;

Söta ponnihest

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Tidigare idag var jag iväg på en fotokurs, trevligt! Var andra gången jag var dit så blev en hel del frågor och man gör så gott man kan. Är inte världsvan med att hålla kurser direkt (;
Men av henne som jag hade kursen för, fick jag ett paket, vad som var i det får ni se i morgon.
 
Och såklart när jag ska springa in på ICA så ska min söta häst ramla av bilnyckeln. Så den blev lagad direkt när jag kom hem. Den är väldigt stor men det är av en anledning, när jag går från jobbet frågar jag alltid, "var är bilnyckeln?!" och gräver runt i väskan. Men nu är det inget mera leta, nu hittar man den lätt! Och så är det ett plus för att den är söt :) Men gammal... Ska försöka hitta något nyare.
 
Annars har dagen bestått av vikning av tvätt, städning, dunka musik, bakning och bara vara lite i mellanåt. Helt okej dag.

♥ ♥ ♥

 

Ute på havet

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
Lördag eftermiddag och hela söndagen var vi ute med träbåten och guppade i havet. Mysigt! Blev många timmar under solen och såklart lyckades vi typ alla att bränna oss. Haha. Gott med grillat blev det med! En avkopplande helg kan man säga.
 
Men som jag tror ni märkt har jag inte haft tid till datorn och bloggen. Harinte startat datorn på flera dagar, för än idag då jag ska ta mig an ett jobbpass. Men det blir senare ikväll :)

På dopdagen

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 & Tamron 70-200/2,8
 
Mitt andra dop som jag någonsin varit på och fotograferat, var i lördags. Men jag satt såklart på bänkarna så därav alla huvuden i vägen på vissa bilder. Otroligt fint och en härlig präst, ingen tråkig och stram här inte!
Det var en av älsklingens alla kusiner som döpte sitt barn, och han har hela 31 st kusiner (;
 
Efter blev det smörgåstårta och paketöppning. Söta barnet som döptes var alldeles tyst tills han blev för trött och fick ta sig en tupplur. Men otroligt vad snäll han är! Tog någon timme och vi tog oss ut med båten och solade och badade en massa. Grillning blev det med, mums!

Gräsö och Öregrund

Mobilkamera och Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
I fredags tog bilen oss mot Öregrund för sol och bad. Det blev Gräsö och en liten sandstrand. Underbart!
Vi låg där i flera timmar innan vi gick mot Gräsö camping och tog oss en runda i minigolf. Och vinnaren är... JAAAG! Wiie! Kan det dära med minigolf tydligen!
 
Efter de blev det att åka in mot Öregrund igen för att byta om och ta något att äta. Inväntade lite kompisar och sedan drog båtveckan igång för vår del. Mys!

Leksands Sommarland

Nikon Coolpix s3300
 
Vägen hem mot Örbyhus igen blev en lite omväg till Leksands Sommarland först.
Vi åkte så mycket vi han med, klappade på djuren, sköt med lufgevär, den obligatoriska pussen i pariserhjulet, seqway och massa annat. Sedan kom badkläderna fram och det var dags att prova alla vattengrejer. Ojoj säger jag bara! Vi blev som barn igen (;
 
Tyvärr så kom det mindre regn och åskskurar så efter en 2a så valde vi att dra oss tillbaka mot parkeringen och bilen för att åka hem. Men kul var det!

Top Cats

Mobilkamera
I tisdags var vi iväg till Bowlinghallen och kollade på Top Cats. Dom var riktigt bra! Tyvärr regnade det men inte så farligt att det vräkte ner (; Lite duggregn i mellanåt. Dom spelade i en timme och sedan satt vi kvar och tog oss lite gott att dricka, jag blev den nyktra så blev läsk för min del (;

RSS 2.0