Lägga i träbåten

Nikon Coolpix s3300
 
Tog polosen till havet och tog mig en korv. Kollade på träbåten som låg i vattnet som brummade och kastade ut vatten. Mysigt. Det fiskades, hämtades bildäck, grillades korv och åts kladdkaka. En trevlig dag.
 
Men nu gör jag en helomvändning och gör mig i ordning för jobb. Snart far vi min lilla svarta pärla!

Upp och hoppa!

Nikon Coolpix s3300
 
Här finns ingen tid för att sova, nu är jag uppe igen. Har bakat mig en riktigt god kladdkaka och är i skrivandes stund nästan på väg till bilen. Typ. Ska bara avsluta detta först (;
Åker mot älsklingens föräldrar för att lägga i träbåt och äta grillat skulle jag tro. Med min alldeles goda kladdis till efterrätt. Mums!

Klockan halv 4 på natten

Mobilkamera
 
Ganska så precis hemkommen från jobbet, efter en stängning. Kul kul! Otroligt fin dimma över åkrarna sista biten hem. Men nu blir det att ta alla dessa mediciner och krypa ner bredvid den söta killen som snarkar sött i sängen ❤
 

Den tjugoåttonde juni tvåtusentretton

Nikon D60 + Nikkor 18-55/3,5-5,6
Tanken var att jag skulle sola nån timme idag, men solen ville inte hålla sig framme allt för mycket så jag blev hemma och städade undan en del. Var ner till mormor och pratade lite och nu har jag duschat och gjort mig i ordning för ännu en stängning på jobbet.
Njut av solen nu när den äntligen är framme! Bara för att jag åker till jobbet (;

Missungar ca 3,5 veckor

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
Finns de något sötare än kattungar?

Finally i got you!

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Äntligen! Har kollat på dom där snygga klackarna i evigheter, längtat tills lönen kommit och hoppats på att de blir lite över så att jag kunnat få dom med mig hem från stan. Men det slutade med att jag klickade hem dom från Internet och då även på rea, känns så sjukt bra!
Det blev även ett par svarta ballerina och röda tygskor. Så nu har jag flera skor att välja mellan. Skönt.
 
Igår var jag även till stan för att leta upp mig en fin klänning, och klänning blev det som sista köp i den sista butiken innan jag åkte hem. Den invigs nästa helg om vädret tillåter. Sedan blev de 2 toppar och när jag kom hem såg jag att allt var i blått...
Blev även ett inköp av skjorta till mannen min, übersnygg är den!

Velande

 
Vet inte hur många gånger jag nu har sagt, "väntar en timme". Igår fick jag för mig att åka in till stan, men dagens regnande gör mig mindre motiverad. Men nu tar jag saken ur och åker in ändå. Paraplyet i högsta hugg, nu kommer jag Uppsala!

Solen, jag älskar dig

Detta är vad livet har att erbjuda idag. 2 timmars solning och nästan lite smått bränd på vissa ställen. Men de går över snart. Mmh! Ska försöka ligga ute hela veckan, visar sig om kroppen blir bränd och vad de är för väder.
Men önska kan man!
 
Idag har jag ringt lite samtal, svarat på bildbeställningar, tvättat i massor och inte gjort så mycket. Tänkte städa lite i lägenheten och börja fundera på middag. Så fin dag har jag det, helt underbart!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mm!

Nikon Coolpix s3300
 
Jag startar denna morgon med en skål jordgubbar och yoghurt. Kan inte bli bättre!

Underbara dag

 
Nikon Coolpix s3300 & mobilkamera
Sov till strax innan 11. Underbart! Åt en god frukost och drog sen på mig bikini för att ligga ute i 1 timme i solen och läsa Ridsport. Mer än underbart!
Sedan blev det en tur i Polosen och idag har jag tankat fullt för första gången i mitt liv. Ner till ICA och handla lite och hem till mamma. Träffade på Pollan så blev lite snack om helgen som var, fixade ihop en matlåda med kött och potatis. Gottis.
 
Nu har jag precis ätit en sallad ute i solen och duschat. Så nu är det dags att diska, sminka mig och göra allt redo för att åka iväg och jobba stängning. Wiho!

Midsommar



Fick inte tag i något Internet igår, men här kommer min midsommarhälsning.

GLAD MIDSOMMAR på er!

Nya smycken

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Måste bara visa er dessa smycken som kom till mig i går. Så underbart vackra! Inviger armbandet med att använda det till och från jobbet idag. Och som ni säkert förstår så är jag på jobbet nu (;
Men smyckena är beställda härifrån. Gör en beställning ni med, för dom är oerhört fina!
 

Tittut

 
Nu på morgonen har jag hunnit med att äta en rejäl frukost med gröt och mackor. Det var länge sen, mums! Och så måste jag börja äta bättre för att idag ska jag orka med ett 10.45-20.30 pass. Så de blir långt och en halvtimmes lunch i mitten ungefär. Så de blir inte mycket mat när jag jobbar. Men de gör mig inget, har man fullt upp märks de inte att magen kurrar (; haha.
 
Har förberett med mackor och frukt också!
Var hem till mamma och skickade en beställning, kul kul! Och så tog jag hem min hårddisk och annat smått och gott. Så nu ska de bli rensning av denna dator med bilder och in på hårddisken.
Men allra först blir det jobb.
 

Livet leker

 
Gör mig i ordning för att åka till jobbet och ta mig an ett par timmar där. Eftersom att jag inte har bloggat så bra som jag velat alla gånger, så har ni inte fått höra om att jag har fått visstidsanställning på Max där jag började i mitten på mars. Så jag har nu fasta timmar på 30 h/veckan i ett helt år framöver. Det känns så * underbart så det finns inte ord för det.
 
Och som pricken över i:et så är jag kvar som vikarie på förskolor och hoppar in där när jag kan. Och nu över sommaren är det väldigt lugnt med tävlingar då jag jobbar väldigt många helger nu framöver. Men till hösten har jag redan planerat in ett gäng tävlingar. Så om ni har några ni vill ha mig till, mejla mig på [email protected] så ska jag se över planeringen ännu mera. Inget är spikat ännu :)
 
Och jag som älskar att blogga har låtit bloggen stå och förfalla. har massor av idéer som jag vill göra med den men jag ska se till att få till tid. som tyvärr inte är överflödig med dom arbetstider jag har vissa dagar och veckor. Men jag ska få bloggen på fötter igen. Allt går bra nu, livet leker.

Missungar ca 2 veckor gamla

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Nytt från Instagram


Nutellamuffins

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Nu har jag provat mig på att göra nutellamuffins. Och så goda dom blev! Helt otroligt. Jag gjorde 3-dubbelt recept av detta underbart goda recept. Tog mig att göra ca 40 minuter med 2 plåtar i ugnen. Smidigt!

Långledigt!

Nu tar jag 5 dagars ledigt från jobbet. Skönt! Händer en massa roliga saker i veckan, hoppas på att dela det med er :-)

Shopping

 
Jag tänkte att jag skulle visa mitt senaste inköp som var en HV Polo klocka och en HV Polo vattenflaska, i röd såklart. Men kom sedan på att jag inte visat er de andra som jag köpt, på ungefär ett par månader kan man väl säga.
 
Så jag börjar uppe i vänstra hörnet, ett Schockemöhle Coach set i orange, handledsskydd, pullarträns med tyglar, 2 par kombibenlindor i grön och vit, ett par gula elastiska benlindor. Hönät och 4 st grimmskaft. En Lami-Cell grimma i röd, set om 4 st benskydd och Rambo-tyglar i gummi. Sedan kom min nya klocka och vattenflaska. En John Whitaker-keps, grymt snygg! Stigläder och snabbhakar. Bling bling skärp och sist ett par 15mm rundade sporrar i gummi.
 
Så det har varit mina senaste inköp, vad jag vet iaf. Väldigt säker att det inte är något mera till hästen iaf, sedan att jag köpt lite till mig själv är en annan sak. Kanske ska fota min nya KL-tröja som legat i garderoben ett bra tag, är iaf använd (;

Missungar

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
4 st missungar har kommit till världen hemma hos min mamma, 3 st är födda den 31a, samma datum som mig och den sista var lite seg och har 1a juni som datum. 3 st svarta med mer eller mindre vitt på varje och en lite gråing med vit mage. Söta som få!

2 hästar på en gång

Idag har jag ridit 2 helt underbara hästar. Började att rida en tur i skogen på Corona med Linda på Leona. Mysigt! Och något pigga hästar hade vi (;
Sedan hämta hem Rayona från sommarhagen och ta hem henne till stallet, fixa i ordning och iväg till ridbanan för lite hoppning. Blev en linje med räcke - oxer och sedan ett kryss för uppvärmning. Linda red såklart till en början, Rayona hoppade super! När hon kände sig klar fick jag hoppa upp på R och ta mig några varv. Och jag kan inget annat än säga WOW. Vilket jobb Linda har lagt ner på R! Jag är så imponerad, när jag själv red henne för 1,5 år sedan så kan jag nu inte riktigt förstå att det är samma häst. Hon har blivit så otroligt fin!
Så otroligt glad att jag får rida med Linda och hjälpa henne med hennes 3 underbart fina hästar!

RSS 2.0