Dagen före tävling

Foto: Älskling | Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Om jag är taggad för tävling i morgon? Mycket! Med dagens kanonbra ridpass så kan inget gå fel i morgon!

Shopping Falsterbo!En hel del till mig själv blev det faktiskt i år! Tre par ridbyxor, toppar och linnen, massor av strumpor och fyndade ett KL pannband superbilligt! Känner mig väldigt nöjd med mina klädinköp!Till Corona fick två schabrak följa med hem, ett vitt och rött tävlingschabrak, har även beställt ännu ett som ska komma om ca 7 veckor. Najs! Sedan ett vinrött schabrak med lindor, så galet snyggt! Corona passade bara så bra i det!

 
Grimma och grimmskaft, handskar x2 till mig, kommer rida som en gud i dessa! Bästa handskarna ever! Flugkräm, gallop hästschampo, pälsglans och ett pannband till ett av extratränsen. Kändes väldigt najs då handskarna hade ett sjukt bra pris!Bland de bästa köpen, helt sett med dressyrskydd! Fick då bootsen på köpet, så det blev riktigt bra. Skydden satt som en smäck och är riktigt snygga på. Galet jättenöjd!

 
Sedan kommer vi till det sista inköpet, vilket var ett par stövlar med tillhörande väska, och jag ville matcha med nya sporremmar och det blev då dessa. Dessvärre så höll inte stövlarna kvalitén som jag önskade. Mera om det får ni veta senare då jag får ordning på allt.
 
Men jag är ändå väldigt nöjd med mina inköp - förutom stövlarna. Kändes som att det var mycket som behövdes men även en del som bara var galet snygga att det blev ett måste ha begär!
Det följde även med en grep och ett dressyrpö hem men fick inga bra bilder på dom så de fick bli utan!

Falsterbo -16

Nikon D300s + Nikkor 18-200/3,5-5,6
 
Vilken weekend! Ett hus, 10 kvinnor, 2 män och en massa hästar. Gångavstånd in till Falsterbo, dressyr, hoppning, derby och shopping. Wow säger jag bara. Nu är man så sugen på att både hoppa och ride dressyr, som tur är kommer en till häst idag till mig och en vecka framåt, så nu kan jag verkligen ligga i med träning när inspirationen ligger på topp!
 
Shopping har det blviti, kanske en aning för mycket. Men köpstopp för min del nu på saker, såå det ska nog lösa sig! Haha! det kommer i ett annat inlägg.
 
Men känslan när man får se söndagens grand prix kür där Minna Telde kommer in och börjar med en piaffpiruett som övergår till en galoppiruette. Så snyggt! Ren ögongodis! Patrik Kittel tvåa efter Minna, och sedan Emelie Nyreröd som gör osynliga galoppombyten i varje på en fin tredjeplats! Galet vad det är roligt att se på denna nivå!
 
Nästa år gör vi en favorit i repris, men kanske inte lika mycket shopping!

Med blommor i håret

Foto: Dessie | Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8

Terrängträning 3/7 -16

Foto: Dessie | Nikon D300s + Tamron 70-200/2,/8
 
Hur kul har man inte på en terrängträning?!
Nu var det länge sedan sist och tant tyckte det var så otroligt kul, gasen hade fastnat på högsta växeln och hon hoppade verkligen allt. Endast jag som har svårt för spetsen... Haha.
Corona skötte sig super, men vissa stunder så var det lite för mycket gas och noll kontroll, men det är tur att tant tycker saker är roligt när man hittar på annat än dressyrträningarna.

Resultat Österfärnebo RS

Foto: Johanna | Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Nu ligger jag lite efter igen, så tävlingen var den 29 juni, och inget annat!
 
LA:4 - 59,32%
Faktiskt en halvbra med vissa delar som var bra och andra mindre bra, Men allt är mitt eget fel då jag inte har kommit till bra ridning under veckan innan och helt enkelt inte hade en välriden häst på tävlingsdagen. My bad!
Jag lär mig av denna tävling och skärper till mig inför nästa och ser till att träna mycket så att vi kan göra en otrolig kickstart på höstens tävlingar!
 
Hamnade någonstans i mitten av startfältet, så inga skamresultat ändå. Men med mera träning så sitter det bättre i Ockelbo då jag rider LA:3 och LA:4!

Kool Kat TL

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Man tackar aldig nej till fölgos!
Denna söta spillevink var endast ca 10 dagar gammal när vi hälsade på. Sötare än sötast!

En fin vän på en fin häst

Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Vad ska man säga när man får följa med ett så fint ekipage på träning? Alltid kul att fota fina flickor!
Och när jag nu får se skillnaden, fick se dessa två i höstas, ojoj. Vilken förändring! Det är som natt och dag, så sjukt fina som dom blivit! Det är verkligen galet roligt att få följa ett ekipage på detta sätt. Och se hur dom kämpar tillsammans, båda är väl ungeför lika envisa. Inte lätt med två kvinnor som ska komma överrens! Men dom är som handenn i handsken-ekiage!
 
Har jag tur att min stallägare godkänner allt, så får jag "låna" hem Vega för en vecka när Johanna är borta på semester. Det vade verkligen varit galet roligt om allt funkar. Att hjälpa Johanna att hålla igång Vega så att de kan ut och tävla veckan efter. Inte lätt när jag som vän ser till att hon anmäler sig till tävlingar!

Dressyrträning 22/6

Foto: Hannah | Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Nu blir det att gå tillbaka i tiden, tyå några veckor. Så hoppas ni hänger med när jag inte bloggar i rätt tid (;
 
En dressyrträning blev det för J, en mycket fin dam som fick ridas fram av J själv då jag fick springa på ett litet ärende. Mycket fin blev hon och vi lyckades hitta båda bakbenen och bogarna hamnade på sin plats. Vilken känsla det ger! När allt klaffar så är det inga problem att göra alla dessa "svåra" saker, utan det känns så enkelt. Så nu är varje ridpass att försöka söka efter denna känsla och lyckas hitta den. Inte alltid det lättaste.
 
Det blev en del bakdelsvändningar också, dom kommer jag dessvärre inte undan just nu, haha! Men det är lika bra att träna på, dom sitter ibland men inte alltid. Dagen till ära följde Hannah med och kunde dokumentera träningen i lite bilder, hoppas ni gillar min lila outfit, för jag älskar den!

RSS 2.0