Uteritt i -20

det var "bara" -15 när jag gav mig iväg, red en ganska lång väg över broarna. Jag har själv döpt rundan till triangeln, för det blir en triangel om man tittar uppifrån (; Smart där!
Men iaf, så böt jag bett till ett rakt silikon, bra för att testa om det blir någon skillnad. Och jag kan inte säga nåt alls just nu, måste rida med det flera gånger innan ja kan säga om de funkar eller inte.
Bounty blir lite stark ute och när vi hoppar, så har kollat runt me kompisar vad för snällt bett man kan ha men som ändå kan göra att jag har kontroll. Och någon tipsade om ett rakt, har annars 3-delat. Om det blir hoppning på söndag ska jag testa det :)

Iaf när jag red så var hon hur fin och lydig som helst. Blev lite galopp här och var men typ mest skritt, de blev bara kallare och kallare desto längre jag red. Så när jag g red förbi Daniels hus, då skaka jag. Fyfan vad kallt det blev!
och ändå har jag massor av kläder på mig :O
Haha och min ponny var inte svart, utan vit av en massa frost :'D Hon hade värsta stora dropparna i "skägget", de kan inte vara skönt :( Men vi överlevde (;

Bounty <3 Foto: Jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0