Ullared för andra gången detta år




Och jag som sa att jag skulle bli bättre på att ta bilder på saker jag köpt, och så gör jag samma saker igen (; Snacka om att jag blir trött på mig själv ibland.

Men här har ni mina inköp under dessa 3 dagar som vi var nere i Ullared. Ganska lugnt med folk - än sist jag var där iaf! - och som tur var - för mig - så rök inte allt för mycket pengar. Trodde jag jah, kollade nyss banken och det svider riktigt mycket. Ända har jag inte betalat allt själv heller.

Som tur är får jag in lite pengar, har bland anant köpt en sak till en kompis, plus att jag hittade sjukligt billigt fotopapper som vi nu ska testa på. Och jag slog på stort och köpte 6 pack på en gång, det är lika med 120 bilder (; Så får verkligen hoppas att det pappert fungerar bra! Men billigt var det.

Nu ska jag springa igenom duschen och sedan ska jag ut i lill-stugan där syrran sitter och spelar playstation 2, vi varär så nördiga att vi köpte varsitt The Sims 2 spel! Men självklart olika ändå, för mig blev det Castaway och Sofie köpte Pets (;

Kommentarer
Postat av: Lovisa

Skulle vilja ha kort på Saga (a)

2011-08-03 @ 20:50:22
URL: http://puuckoknas.blogg.se/
Postat av: Rebecca

MAJS :D

2011-08-03 @ 21:07:46
URL: http://rebeccaan.blogg.se/
Postat av: Frida

och en tredje gång blir de!

2011-08-03 @ 23:12:18
URL: http://fridaeriksson.myshowroom.se/
Postat av: Jossa

vill också till ullared ju. Och speciellt köpa majs hahahha :)

2011-08-04 @ 08:04:47
URL: http://josefinawestling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0