Senaste dagarnas ridning


Fotad med mobilkamera

Corona idag
Blev dressyrsadeln för min del idag, var länge sedan som jag red i den. Iaf så var det skillnad på häst, antagligen för att jag hamna på ett helt annat sätt i sadeln. Började med skrittjobb för att sedan jogga igång henne i trav och galopp. Sedan blev det mera skrittjobb innan vi gick in i traven. Hon lyssnade super och en stadig form. Mycket skänkelvikningar för att få med mig henne, sedan blev det skritt till galopp. Gick verkligen super! Hon kändes fin hela passet igenom, jag kunde även sitta ner i traven! Stor "good" stämpel på mig (;

Corona igår
Fick för mig att linda alla 4 benen och använda gramanen. På bilden ser ni hur charmigt söt hon var (; Jag tog hjälp av gramanen endast för att jag ville fokusera mera på min sits. Och då var det nedsittning i trav som var min fokus för dagen. Och det gick väldigt bra! Lyckades att hitta lite snits på de och C gick så bra. Fick en bra känsla. Höll oss mest till trav, men lite galopp blev det med.


Nikon D300s + Sigma 70-300/4-5,6

Beautiful Girl igår
Igår red jag även lektion på ridskolan, blev att rida Bea med markarbete som dagens lektion. Kändes super i framridningen, och lyssnade väldigt bra framåt och bakåt. Sedan blev det mycket bomövningar, vi lyckades få in 6 galoppsprång mellan 2 små kryss på 18 m. På första försöket med (; Tror att jag satt på en kortgalopperad häst?
Fick inte till någon bra känsla, men var ändå en ganska lyckad lektion.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0