Diagnos astma

Som dom flesta i min närhet vet om, så har jag astma. Även vet dom om att jag hostar nå grymt under vintern. Så i veckan som varit var jag till läkaren för att kolla upp min hosta, som vanligtvis kommer samtidigt som en förkylning, men i detta fall kommit 4 veckor innan jag blev förkyld.
Det visade sig att jag har en så kallad vinterastma, jag tål inte kall luft och får inte andas in den. Härligt! Jag har redan ansträngningsastma, förkylningsastma och nu även köldastma som det heter. Shit livet är perfekt och fullbordat känner jag.
 
Varför jag hostar under vintern är för att jag "inte tål" kylan. Det är på sätt och vis sant, för att den kalla luften torkar ut mina slemhinnor som sitter i halsen eller vad de var för något. Som då gör att jag hostar. Det är oftast små barn som har detta och jag är bara 19... Så nu har jag ny astmamedicin som kostar mig flera hundra kronor i månaden och så måste jag använda halsduk över nästa och mun när jag är utomhus, nej nej, jag ser absolut inte ut som en mupp. Och för att kommentera ännu en sak så vet vi inte om nya medicinen hjälper och jag ska även in till sjukan för lungtester.
 
Så en rolig uppdatering nu innan jul.
Kan även inflika att jag igår var till tandläkaren pga visdomstand, dom ******** vill inte komma fram och svullnar istället upp så jag inte kan äta. Livet leker!

Kommentarer
Postat av: my

fan vad jobbigt ://

2012-12-21 @ 17:13:32
URL: http://monkiapa.blogg.se/
Postat av: Ida

FIN blogg du har!

Kika gärna in på våran, kram :)

2012-12-21 @ 18:16:34
URL: http://bakfickeryttarna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0