Sammanfattning av helgen

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Helgen har gått uppåt och neråt. Vi började på botten och arbetade oss uppåt kan man säga. För vi avlutade kanonbra! Jag hade en mindre rolig häst att rida de två första passen för att rida det sista super!
 
Corona var stretig, ovillig och dummade sig de första ridpasset och jag hade svårt att bara kunna rida min häst framåt för att kunna ta i henne och göra något av allt. Så de två första ridpassen började ungefär likadant och hon var motsträvig till det mesta.
 
Men det sista passet, WOW säger jag bara. Corona var precis där jag ville ha henne i princip direkt, och vi gjorde lite samma uppvärmning för att sedan gå in i galopparbete. Red på volt till jag vände upp på medellinjen och göra en galoppsluta till långsidan, rida förvänd galopp genom kortsidan och sedan ett byte på andra långsidan. Plättlätt sa Corona! Ett ofivilligt tramp uppstår när vi skrittar och samlar upp för att göra en galoppfattning. Vilket tränaren uppfattade och tog till sig. Så som avslutning tränade vi piaff. Alltså what?! Men japp, det gjorde vi. Så kul! Och Corona förstod ganska snabbt vad som förväntades av henne, superduktig!
 
Jag har ett gäng med bilder som ni ska få se, från alla ridpassen och sedan ska jag göra i ordning en film av de snuttar som filmades under helgen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0