Hoppträning 30/1 -15

Foto: Stina | Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
I frdags blev det en sen träning för Arnold Assarsson, mycket intressant träning!
Han har roliga uttryck och kommentarer till det mesta, så skratta fick man göra! Vi började med att rida över bommar och göra förvänd galopp, för att sedan gå in och hoppa en mindre serie och med oxer i mitten och fyra små hinder och hoppa som ett timglas, ni förstår om ni kollar filmen.
 
Corona var typ galen, hon sög i varje hinder och vi gick hellre på fyra galoppsprång i stället för det korrekta fem. Hon låg på hela tiden och jag fick rätt stora problem, men efter en massa tips och råd från Arnold lyckade vi få till det rätt bra. Sedan gick vi in och hoppade en lite bana, hela fyra hinder. Haha! Den kommer synas på filmen med, så om ni kollar in den så förstår ni vad de är för övningar. Vi började dåligt, piloten slutade rida. Men avslutade med bästa rundan! Så synd att sista rundan inte hamnade på film, men fina bilder blev det!
 
Och en sån här träning boostar verkligen ens självförtroende, bara en massa lovord, som "det är en rackarns söt liten häst du har" och framförallt "Du kan ju rida riktigt bra". Så övning ger färdighet, och nu är det bara att kämpa vidare så hoppas jag kunna träna för Arnold snart igen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Isabelle Johansson

Ser verkligen superbra ut! :D

Svar: Tack så mycket! :)
Linda Enarsson

2015-02-02 @ 07:48:51
URL: http://isabellejohansson.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0