En vild uteritt

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
En fin morgon, dessvärre med lite sol. Men det fick gå ändå!
Fixade i ordning allt med mockning och mat innan Corona fick komma in och få sig en rykt. På med hoppsadel, ländtäcke(!!!) och graman för att ta oss an första uteritten efter två veckors vila. Vi fick med oss Cajsa på Silje på turen så vi inte skulle bli ensamma.
 
Iväg bar det, bokstavligen. Med två vanligtvis väldigt bockiga hästar på samma ridtur så var vi båda lite beredda på vad som helst. Corona var väldigt fin, hon tog stöd i bettet och ställde åt båda håll, hade rumpan med sig och var allmänt trevlig. Efter en hel del trav testade vi på lite galopp. Och ja, det var ju tur att Cajsa red en bit framför. För Corona tänkte minsann inte hålla sig på marken. Det var galoppombyten, slänga sig över hela vägen och dra järnet för minsta lilla jag släppte på tygeln. Så en halt gjorde sig till rätta efter ett tag. Och så en ny galoppfattning. Och damen var minst lika taggad i den. Hon har livsgnista i alla fall!
 
Efter den vansinniga galoppen skrittade vi sista biten hem och högsta växeln fastnade i Corona. Haha. Hon är bra söt!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! Vad har du för träns till Corona? :) tycker nämligen det med vita dekorsömmar är så himla snyggt och skulle vilja köpa ett själv !

Svar: Jag har ett Dyon WC träns, finns bland annat att köpa hos Charlies :)
Linda Enarsson

2015-03-20 @ 12:32:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0