Att vara lagledare

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Under hösten har jag fått vara Björklinge RFs lagledare för Div 3 dressyren på stor häst. Jag har haft 5 otroligt duktiga tjejer som ridit helt fantastiskt bra, med sina fina hästar under tre omgångar. Första omgången blev slutreslutatet inge vidare då vi slutade på en 5e plats av 8 lag. Men vi stäppade upp oss och knep 2a platsen på andra omgången och under finalen som gick idag, var alla så grymma och vi var enda laget med alla 4 ryttare på över 60%, vilket resulterade i en vinst och en 2a plats i totalen. Så grymt bra jobbat tjejer!
 
Det har varit så roligt att vara lagledare, att få följa dessa grymma ekipage, omgång efter omgång, hur de visar upp fina, prydliga och härliga ritter.Att få möjligheten att peppa och stötta sina ryttare till att prestera på topp, att hjälpa om det behövs, att trösta eller bara finnas för dom. Sån rolig resa dessa omgångar har varit!
 
Som det låter blir jag även lagledare för Div 2 dressyren som går nu på våren, men då vill jag även rida själv om det behövs! Roligt om vi kan få ihop ett lag till dess och att få visa vad vi går för även i de lite högre divisionerna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0