Hingstvisning -17

 
I onsdags var det dags för hingstvisning. Clever Hill Q, är avelshingsten som står i stallet, och skulle såklart visas på Strömsholm ihop med andra hingstar från Askö Stuteri. Men vi hade även med oss 3-årshingsten Jazz Hill Q, e. Clever Hill Q - Jazz, som ni kan se på bilderna.
 
Kan meddela att jag hade en hel del att göra den dagen! men oj vad roligt! Det var duschning av hingstarna på morgonen, puts och packning. Planering och så iväg runt 16 tiden på em. Väl på motorvägen blev det trafikköer hela två(!!) gånger. Men fram kom vi och lastar ut Jazze, som vi hade med oss i bilen, Clever kom med J strax efter. Det mest intressanta var att detta var första gången Jazze åker bort till nytt ställe och får då visa upp sig på en hingstvisning! Imponerande!
Han skötte sig exemplariskt med tanke på ålder och resvanan inte är så stor. Han fick lindor på si, blev sadlad och jag gick såklart med honom på framridningen när Clever hade sin visning i vita rdhuset... Så dessvärre inga bilder på Clever. Jag hade fullt upp med Jazze som hade stora funderingar på vart han var. Haha!
 
Väl in i vita ridhuset skötte han sig med bravur! Riktigt roligt o se, det kommer bli en fantastiskt fin häst!
Lite bilder blev det, kameran åkte såklart med. Men har nog en hel del finlir kvar att lära med den, mycket avancerad, men sjukt roligt! Äntligen kan jag få dokumentera allt som görs igen. Woop woop!
Ni kan förvänta er en hel del bilder framöver, detär mycket roligt som kommer att ske med 14 hästar i stallet, i olika åldrar och utbildningsnivå. Bland annat är det tävling med 4 hästar i slutet på april, spännande! Och redan i morgon är det clinic med en 3-åring som åker med. Roligt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0