Roliga ponny :')

Rida ut idag, tog en sväng bort över broarna. Började med att man red in i kohagen, går fortare att rida genom den. Men tyvärr vare första gången så när man kom till andra ändan så fanns det ingen utgång!
Haha smart som man är så kollar man inte noga men hittade ut sen :'D
När man ska rida över vägen så kommer ingen, men när man är mitt på kommer en liten lastbil i hög hastighet! Som tur att min ponny reagerar snabbt och började trava när jag bad om det. Försöker att få lite kontakt med henne i skritten och de gick väl hyffsat.
Kunde trava vart ja ville så gjorde mycke övergångar innan jag började trava ordentligt. Och så kommer vi in bland träden och Bounty blir hyyyyper! Så fattar galopp men håller henne kort. Och min underbara ponny går i kort galopp hela tiden! Kunde till o med lätta i tyglarna och hon höll den korta galoppen ändå. Så bäst!

Kollade var som hände i grusgropen oxå för det rörde sig där nere, några hade kul och åkte pulka! Ååh vilken lust jag fick till att åka pulka! :D

sen så red jag Bolmyra-vägen hem, tog lite trav och galopp på den. När denvägen tog slut hade jag sjukt ont i mina knän! Jag frös så jäkla mycke om dem så fick ta ochhoppa av och gå en bit för att få tillbaka lite värme i benen, och när jag kolar på Bounty så är hon alldeles vit!
Haha hon hade fått en massa frost/is på hela kroppen! :'D
Så söt hon var, tyvärr ingen bild på det :(

Men ni kan få en annan bild på henne innan ridturen!

Foto: Jag
För att se flera bilder från dagen, kolla in min bdb SPLACH. Kommer lägga upp några här på bloggen men inte alla :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0