Som en vårstädning


Idag följde Tai med till stallet och vi kunde stå utomhus under borstningen av en smutshög där all päls bara ramlade av. Fällning är inte riktigt min grej, de är då allergin slår till lite extra. Men min häst blev hyffsat ren, så ren en svart häst kan bli när hon efter borstning är grå och med vita tecken som är gula. Men men, haha. Beslutet att klippa av manen blev tagen idag, har länge tänkt på att det är dags och idag blev dagen då den klipptes av. Hon är ju bra snygg min lilla häst! Under all smuts, gråa partier och man kom det fram en sportig variant av häst! Kul att det blev sådan skillnad. 
 
Vi provade även de nya vita och silverglittriga skydden från SD Design, köpte från Ryttarstugan.se. Sååååå galet snyggt! Dog av allt glitter en stund! Qira kommer glänsa när det är dags för 3 årstest nästa år. 
 
Vi fortsätter även träningen mot tömkörning, idag hamnade hela tränset på med nosgrimma och allt, men vi hade en Qira som var på tårna och hoppade runt i perioder på vår promenad. I veckan som kommer ska förhoppningsvis tömmarna ligga försiktigt över hennes rygg och vi ska befästa röstkommandona ännu mera! Ska bli så spännande!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0