En liten samling

 
En prinsessa som Qira, klär alltid i glitter. Och som hon senare ska få skina som den stjärna hon är!
Ännu en vecka har passerat med skola, uppgifter och nya utmaningar. En gruppuppgift är snart inlämnad och klar, hoppas den blir godkänd och jag kan bocka av flera hp. Föreläsningarna sker på löpande band och snart är det dags för dom sista innan tentan. Den 20 december är det första salstentan. Inte ett dugg nervös över hur mycket man kan. Kan jag ens någonting? Jag får hoppas på det och plugga vidare. Snart har även mitt första halvår på högskola passerat, tiden går fortare än vad jag räknat med. 
 
Min lilla Qira har haft hyss för sig, som vanligt när man bara är 1,5 år. Hon har lyckats sparka lillbrorsan på armbågen och låret, tur hon är oskodd. Inte lätt när man är liten och inte förstår skillnaden på lek och lek alla gånger, och hur hård man kan vara. Men har väl en tuffing till lillebror som knappt sa ett knyst och följde snällt med dagen efter igen för lite ledarskapsövningar för Qira, även med honom. 
 
Helgen ska bjuda på många trevligheter med stall, Gävlebocken, Lurbo RKs hopptävlingar och fotbollsträning. En extra dag helg på måndag har jag fått med, sedan är det bara att kötta på nästa vecka igen med seminarium, föreläsningar, pluggande, gruppuppgifter och eventuellt årets allra sista tävling att fotografera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0