Ååh vad arg jag blir!

Först kommer man till Tirk typ 45 min för tidigt, ingen är där så jag och pappa får sitta i bilen och vänta, vem sa att pappa behövde vara där 2 timmar innan? Sen gick vi in i cafeterian och jag läste ridsport (A) Pappa gick upp till parkeringen lite senare.
Jag blev den som fick ropa in alla till collectingring, och det är inte lätt när man inte har med de strukna och när ryttarna/föräldrarna inte lyssnar på en. Men fick lite beröm av att jag hade bra röst så att man hörde, men aah, alla tyckte inte det.

Jag hann inte fota något utom på Gustav när han hoppade, Jossan fotade lite bilder men de är dom ända jag fick. Jag fick en sådan m*nsvärk till andra klassen att jag blev tvungen att åka hem :( Jag blev så besviken och arg. Jag vill vara kvar! Men så äre nu... Tyvärr, jag ska slänga upp de få bilder som blev fotade, lovar!

Så när man kom hem har man legat med värmedyna, knarkat tabletter och försökt sova. Inte kul alltså, att det ska komma precis idag? Hur lyckas man. Aja, bätre lycka nästa gång!

Nu ska jag kolla reslutatlistorna om dom kommit upp, vill se hur det gick för Tierps 2 lag! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0