J*vla internet!

Om ni tror att jag har dött eller något så har ni fel, det ända som har dött är mitt j*vla internet! Blir så arg när den vägrar att fungera... Därför ingen uppdatering, sorry!

Men här kommer det lite (;
Red Hickory idag för första gången, väldigt speciellt när man inte har suttit till häst på 1 månad och lite mera. Upp i caffis och byta om lite snabbt, sen ner till Moas stall och checka Hickory. Han stod och tittade fundersamt på en när man irrade runt och försökte hitta saker. Okej, så duktig på det var jag nog inte, tack för Moa som kom ut bara några minuter efter mig! Fixa i ordning Hickory och fick massa hjälp av Moa, som tur var!
Sen in i ridhuset och börja rida fram, lite ovant att sitta på Hickory, han känns som en stor häst men när vi började trava var der värsta små steg. Lite problem i början men det lossande ganska bra mot slutet. Får jag rida några gånger till så kommer detta att gå bra! :D

Sen ett oförberett prov på det, inte bra! Nej men jag svarade iaf på allt. Ner till stallet igen och mocka, fixa mat, byta vatten och mysa lite med Hickory. Aaw vad söt han var när jag mockade, märkte inte att han kröp närmare mig och sen puffade han mig i ryggen och visade att han fanns där och ville gosa :') Söötis!

Sen hem med 6 tåget, jobbigt! Var helt slut när jag kom hem, tränigsverk i morron? Ojah!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0