Forsränningen UppsalaNikon D300s + Tamron 17-50/2,8


True


Bilsport Performance & Custom motor show


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Ni har inte varit allt för angagerade när det gäller bilderna från Elmia. Bilar. Så jag tänkte bara undra, vill ni se mer bilder från mässan eller ska jag helt enkelt skippa dom?

Har massor av bilder, hade gärna velat visa er alla, men det är inte på tal då det är alldeles för många bilder. Men är det värt att visa bilder överhuvudtaget? Kommer ni att kommentera? Ni har varit lite dåliga på det även fast jag försöker att uppdatera så ofta jag bara kan. Ni väljer :)

En dagens skoldag


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Vad händer i morgon gott folk? :) Det är valborg! Själv har man inget planerat, eller joo. Forsränningen i Uppsala med älskade. Det är planerat, sedan får vi se vad dagen erbjuder.

Dagen började med att jag kommer till skolan 1,5 timme för tidigt, hoppsan, så kan det gå när man inte varit i skolan på 4 veckor och glömt av schemat (; Men satt och pratade med Daniel och Dessie, fick utskällning av klassföreståndare och pratade mera skit. Fint de!

Alla lektioner flöt på, svenskan var slapp, lyssna på redovisning och fika. Varför ska du bli mammaledig Nina? :( Vi kommer sakna dig!
Matten behöver vi inte prata om, efter 3 veckors frånvaro från matten så låg jag lika mycket efter. Snacka om att min lärare borde tro att jag är helt dum i huvudet efter att fråga "Vah?!" typ 50 ggr när han försöker förklara vad det är jag ska räkna. Mm, älska matte!

Blev slapp lektion på trafikanten, skriva på ett papper, gå igenom det och sluta (; Haha! Älska mina lärare ibland.

Bilden vet jag inte varför jag valde, tyckte att dom var gullig när jag hittade de sittandes på limousinen under Elmia, gull! Så en random bild som inte hör ihop till texten, men det funkar väl? :)

Vad gör man inte för syskonenNikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Efter ett besök hos solariet och en bättre bränna blev det extrema förhållanden för att få lite bilder på en bil. Japp, vilken snäll syster jag är (;

En specialförsäkring ska fixas på brorsans bil, och till det behövs bilder, som jag idag fotade. Ut på vägen och fota, upp på den halvskrotade bilen som står brevid för att få de bästa bilderna. Vad gör man inte för snygga bilder. Inte för att dom här är så bra, men de blev inspiration för senare fotograferingar av bilen :)

Oj oj, vad jag blev taggad på att fota bil!

Sommarväder!15,5 grader ute! Tror att jag tar på mig ett par shorts idag, solglasögon och beger mig ner till solariet med cykeln. Måste få upp en bra grundfärg innan man slänger sig på playan i sommar!

Kvällsjobb är det som väntar idag, så praktik blir det allt :) Tobo Fritidsgård, ca kl 19.00 skulle jag tro.

Pengarna bara försvinner
Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Resterande av shoppingen under Elmia mässan, nöjd tjej!


G R A T T I S !


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Jag har inte hunnit med bloggningen, det har gått lite för fort fram senaste dagarna och inte haft tillgång till dator :)
Men som många redan har förstått, som är vän och bekant med min bror. Han fick med sig 2 stora pokaler med sig hem från Elmia mässan 2011!

Den första pokalen fick han tsm med 9 andra, där bedömningen var att utställarna i hall A (där brorsans bil stod i) fick rösta på varandra. Varav några av Sveriges största bilbyggare stod i den hallen. Daniel fick var då en av de 10 som röstades fram, och det var ingen rangordning.

Den andra pokalen fick han av juryn i klassen Bilsport Performance Streetcar Styling, där han var 1 av 5 som fick pris, ingen rangordning där heller utan alla vann :)

Så jag får väl säga ännu en gång, GRATTIS BRORSAN!

Hundpromenad med blommor

Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8


Ny piercingOooh, så nöjd!
Den grymma piercingen köpte jag under Elmia mässan, även ett skärp, nagellack och skor :)

Så igår började allvaret. Nej men jag har aldrig bytt piercingen tidigare, så var smått nervös kan jag juh säga att jag inte skulle få i den nya, och att det skulle krångla. Började med att inte få upp piercingen som satt i, läkestaven. Men efter lite arbete lossnade den och den nya satt snart på plats. Känns riktigt skönt att byta!

I sommar sätter jag i den som jag längtat att ha i sedan jag piercade mig, mitt fina hängsmycke :) 

Uppdaterar mera senare :) Biilder kommer!

Borde inte vara i skolan. Trött.
Tappat mobilen i backen för många gånger, snubblar på orden, somnar snart på bänken...

Ääh, fin dag det hära!


Hoppelihopp!Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

En bil som "hoppar", haha jag har ingen aning om vad det kallas. Men den var ganska så snygg. har mera bilder, bl a detaljer som man inte ser såhär bara :) Visar mera bilder på denna senare!

Polkagris


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Ser ni vad bilen står på? Mmh!


Polis, polis potatisgris


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Nej, såklart står inte en polisbil här inne. Det är en person som fick idén att bygga en bil, som ser ut som en polisbil, men det är inte riktigt som en polisbil under all lack och utseende. Volvo är det, japp. Men allt under är lite blandat, hörde att det var en Corvette motor i, kan nog stämma (;

Mmm Marabou!Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8


Mer än snygga bilarNikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Det är inte bara att man kan se bilar på denna mässa, man kan även köpa ohyggligt mycket saker. Många montrarn innehåller bara en massa billjud, och många av bilarna i hall A har grymma ljud, kanske ska ta och filma en massa bara för att ni ska få höra ljudet man får höra :) Det är väldigt mycket! och högt.

Tigers!


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Vissa lägger mycket pengar bara på lacken... Flera bilder kommer!


Mazda RX-7


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Jag hoppas att det är denna bil som Jonna menade i tidigare inlägg :) Kollade runt ni samma hall som brorsan står i och hittde på denna Mazda, även en till men den var röd och svart. Jag hoppas att ni inte blir allt för arga och inte håller med om jag säger se och njut (;

Taggad!

Känner mig lite taggad inför dagens mässa. Det kommer massor av folk idag, 32 000 personer kom förra året bara på lördagen... Så i år blir det nog lite mer än det, 40 års jubileum och hela köret juh!

Ska försöka få lite mera bilder idag, kändes som att det blev lite igår. Fick även ett litet "uppdrag", ska fota en speciell bil. Ska försöka fixa det! :) Brorsan visste vilken bil du menader så springer iväg och fotar den innan allt folk kommer tänkte jag.

Det är häktiskt, mycket folk så det är bara att le och skratta :) Nej men, går man runt med Enarsson Extreme över hela rygg och bröst, representerar brorsans bil, då gillar man läget och gör det bästa av situationen :) Fast så farligt är det inte.

1 tinme till besökarna kommer, slår vad om att det redan är kö utanför dörrarna. Då ska jag springa iväg och göra några inköp och fotografera lite mera (;

Elmia mässan dag 1

I detta inlägg ska det stå något intressant om vad jag har gjort i dag, men...
Jag är helt slut, så jag säger god natt.


Ice car from Finland!


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Har ni sett någon coolare bil?! Synd bara att den inte går att köra på vägen med...
Ni kommer garanterat få se fler bilder på denna bil!

Bilen för hästälskareNikon D300s + Tamron 17-50/2,8


Nissan 200SX S13


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Och detta är första gången som bilen visas på Internet! Min brors bil, som han har byggt på i 2 år, första visningen v bilen, den har endast stått i garage sedan han började. Nu står den på Elmia-mässan. Bra jobbat brorsan!

Gissa bilmärkeNikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Hmm, svårt vaah?
Efter att ha sett den igår, var jag bara tvungen att leta upp den idag. Och självklart står den i hall A, samma som brorsan :D Så naaaaajs bil! Jag ska ha en sån här när jag bli rik (; Haha!

Fast and FuriousNikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Om jag inte hade skrivit Fast and Furious som rubrik, hade ni då vetat att dessa bilar är med i dom filmerna? Njaa, tveksamt (;
Knallar runt på mässan som vanligt, kollar alla förberedelser, hur vissa är sjukt stressade, andra sitter och putsar bilar. Väldigt kul att se. Att denna mässa är en av Europas störtsa bilmässor, shit alltså. Att jag befinner mig på den, att jag har varit här 2 dagar innan, har VIP-kort och kan gå var jag vill, få se allt i förväg, det är så nice! Så sjukt häftigt :)

Ska inte fortsätta babbla en massa strunt, njut av lite bilder istället :) Mera kommer!

Förberedelser ElmiaNikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Bilderna säger sig själva. Packa ur bilen, lasta ur bilen, in med alla saker in i mässhallen, ramp, speglar mm mm. Sätta ihop ramp, putsa rampen och up med bilen. Mitt i det hela ska jag fota och hjälpa till (; Nej då, men allt har gått bra med fotandet. Har massvis med bilder att visa er senare! Fotade uppemot 400 bilder i går när vi höll på med bilen och plockade upp mm. En annan sak som jag håller på med är att filma min egen bror vart han än går (; Tänkte nämligen testa på att sätta ihop det till en liten minifilm om bror på Elmia. Ska bli spännande och se om jag får till det. Har hunnit med runt 20 filmer hittills, både småsnuttar och längre.

Och än en gång, jag ska försöka att uppdatera åt er, men det är inte alltid så lätt. Självklart vill jag ha bilder med oxå, där är ett stort problem, har inget redigeringsprogram på pappas dator = kan inte fixa bilderna, lägger aldrig upp bilder utan min logga på. Men fixade hem Picasa 3 lite snabbt så det åtminstonde kan bli lite bilder. Kan tyvärr inte fixa storleken på bilderna så de får bli lite mindre under dessa dagar. Fixat! Hoppas nu inte stör er allt för mycket på de (;

Oj hoppsan! Nu händer det saker här, måste kila iväg med kameran! :D

Galen dag...

Efter att ha suttit i en bil från 7-14 ungefär, kommer till Elmia mässan, har inget hotell, fel plats och sedan ut med bilen ur trailern, in med den i mässhallen, putda, göra fint osv. Då tar det på krafterna. Nu sitter jag här, äntligen. Kan ta det lugnt och ska alldeles snart sova, ska bara mejla iväg några bilder till tidningen. Gud så skönt...

I morgon hoppas jag kunna fixa lite bilder till er, så att ni får se tillställningen, runt om bilder osv :) Slänger in lite bilder på pappas dator, så lämnar jag hårddisken kvar på vandrarhemmet (;

Ha det mys! För nu ska jag sova :)


Intervjuv


Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Upsala Nya Tidning var här på intervjuv med bror min, alltid kul! Ni kan få se lite reslutat senare någon dag.
Jag ska försöka att hinna med bloggningen nu under dessa 5 dagar. Det kan bli svårt, men kanske hinner skriva ett då och då. Vill gärna uppdatera med nya fräscha bilder under mässan. Skulle vara sjukt kul!

Om jag inte skulle hinna varje dag, vilket skulle vara synd, så hoppas jag att ni står ut med att se en massa bilder när jag kommer hem :)

Bilen får visas på torsdag, så jag hoppas innerligen att jag kan visa er en bild på den då!

Stress!Packar, plockar, glömmer och kommer ihåg. Det är sjukt vad med saker som inte får glömmas. Väskan blev för liten så måste ut och leta större.

Ja. Nu är vi på väg mot Jönköping. Okej, inte riktigt än då. Men packningen till det är på G. De snygga tröjjorna och byxorna kom idag oxå, jag bär självklart en egen tjocktröja och 3 t-shirtar med Enarsson Extreme tryck på.

Bilder och bildspel är klart, mitt uppdrag slutfört! Funderar starkt på att ta med mig hårddisken. Kameran är laddad och klar, allt är nere i kameraväskan, inget får glömmas nu. Ska vara borta i 5 dagar nu. Aj, det svider att hela mitt fina påsklov ska tillbringas i Jönköping och bilmässa... Men bara att gilla läget, antar jag.

Är inte klar med packningen och har inte hunnit med att springa igenom duschen, hjälp! Panik, panik... Bilen rullar ca kl 07.00 i morgon bitti.

Stall ?Haha, snyggt skrivet! Men de är iaf hästarna som kommer att stå i stallet :)Stegen upp till höskullen, glömde att gå upp dit och fota :)


Extrautrymme för foder, täcken och annat som inte används dagligen.
Gick runt hela hagen för att kolla hur stor den var. Och shit, den är enorm! Så skönt det ska bli att bara ha 3 hästar i denna groteska hage, kommer inte bli upptrampat och betet lär då aldrig ta slut :)

Vi har städat ut det mesta, men det är lite kvar att fixa. Krokar, uppbindningar, krubbor, vattenkar till hage, skottkärror osv :) Helt enkelt det nödvändigaste är kvar. Lär bli en till dag uppe där och fixa i ordning det allra sista så att hästarna kan flytta in. Det är snart, snart så kan Tapper och Filur flytta in i det mysiga stallet. Själv har man juh inte hittat någon än, men den kommer förhoppningsvis snart :)Det står Stall Triad på stalldörren in, men vi som ska stå i stallet tycker inte det var ett så bra namn. Vi vill helt enkelt byta. Har ni några förslag på vad stallet kan heta? :)

Om vi kommer på ett bra namn så funderade vi på att fixa en stor skylt ovanför stalldörren med stallets namn.

Fotografera fälttävlandNikon D60 + Sigma 70-300/4-5,6

Ååh! Vad kul det är när kompisar frågar om jag kan fälja med på olika saker, för att fotografera. Det är väldigt kul att vänner vill ha mina bilder, så sjukt kul!

Nu undrar ni självklart vad bilderna har med denna text att göra, och det ska jag förklara för er. Min vän Johanna, frågade idag om jag kunde följa med henne på fälttävland den 29 maj. Hon ska tävla med sin ponny Whoopy, grymt söt och fin!

Jag har fotograferat fälttävland en gång, på Uppland Västmanlands Fältrittklubb, jag ska även ta den tävlingen i år igen. Kul! Och nu frågade som sagt Johanna om jag ville fota henne, skitkul! Om jag minns rätt så ska/har hon varit med i Lag-SM i fälttävland? (;

Påsklooooov!Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8

Flera bilder på blommor! Men dessa är fotade i trädgården :) Mamma sa att det kommit lite mera blommor i baksidans rabatter så kanske får ta och fota lite där någon dag.

Nu på en gång, nej men, jag ska fixa mig i ordning för att åka till älskling. Påskloooov!
Ska försöka få brorsan att skjutsa ner mig till Ica innan jag springer till tåget. Undrar vad älskling säger när han får se detta? (;

Kameran åker med och förhoppningsvis kommer lite bilder, känner att jag själv gärna hade satt mig på en stol på gräsmattan med en cider i handen. Mmm!

Lite blåsippor och träd
Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8


Anita och MaijkenNikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

De blivande stallhundarna (;
Jag ska nu hoppa in i duschen och bli lite fräsch igen, skaka ur och slänga ut mina sängkläder och sist ska jag ta med mig kameran och nya objektivet ut på en promenad. Tänkte bl a fota lite mera i stallet, och försöka hitta något annat mysigt som vill hamna på bild :)
Allra, allra sist ska jag sätta på mig ridkläderna och begära mig mot Uppsala. Förhoppningsvis med mig bakom ratten (;

Åååh, ny favoritleksak!Nikon D300s + Tamron 17-50/2,8 | Undre bilden, första som är fotad med objektivet!

Åååh! Jag bara älskar det! Kan det bli mer underbart? Vilket objektiv, vilken skärpa! Love, love, love!

PAKEEET!Mamma hämtade ut ett paket idag. Från (en massa fula ord som inte ska skrivas i bloggen) CyberPhoto.
Den som kan gissa vad det är i får en länkning (;

Blod, svett och tårar
Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 | Avslutar med en före och efter bild :)

Dagen har gått så fort! Har befunnit mig i stallet hela dagen, mockat ur boxar, sopat, fixat på skullen, plockat och grejat hela dagen. Efter en massa slit börjar det att bli fint och rent igen :)

En massa planer har börjat smidas om vad som kommer att hända i sommar, härligt! Så mycket roligt vi ska ha! Bada med hästarna, sova på skullen och långritter är bara några saker av alla vi ska göra :)

Men än så länge har jag inte fått napp på någon häst, bara att leta vidare.

Tjolahopp

Tar mig till stallet och rensar ur och gör fint :)
Visar före och efter bilder senare!


Kan det bli mer fel?

Ja, självklart kan det bli de. CyberPhoto klarar allt!
Detta är det sämsta jag någonsin varit med om, hur j*vla dåligt får ett företag beté sig? Hur dålig service får man ha? Hur många fel får man göra? Ja men du, CyberPhoto har lyckats med allt!

Jag förstår verkligen inte hur ett företag kan ta 1 hel månad på sig, att förstå att kameran är trasig. Är det inte så att kunden har alltid rätt? Kameran är trasig, that's it, gör något åt problemet. Men nej, då ska man tjata, och skrika på sina kunder och få dom att känna sig helt dumma i huvudet för att man får hem en trasig kamera? My bad!

Efter 1 månads fram och tillbaka skickande är äntligen kameran hel (fick även med ett 4 GB minneskort ;)). I november får man ett mail om kompensation för den dåliga servicen. Svarar men får aldrig nåt sista svar. Ringer upp 3-4 månader senare, får hem ett batteri och 8 GB minneskort utan problem.

Så var det sista delen av kompensation man skulle få hem. Beställde en sak, skulle få rabatt och gratis frakt. Meningen var att jag skulle hämta ut den idag. Men... Av någon anledning ska jag betala nästan 3 500 kr mer för det? Ringer in till CyberPhoto, de ser att frakten ligger på 1 999 kr (!!!!!!) och att istället för att ta bort 1 000 kr så la denna korkade försäljare på 1 000 kr.

Hur mycket fel får ett företag göra innan man lässnar? Hur långt får det gå?
En sak är säker, CyberPhoto är det sämsta företaget som jag har handlat ifrån, det går inte ens att jämföra med något annat, någonsin.

Det här med fotopraktikant


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Det är inte alltid så roliga uppgifter man får när man är fotopraktikant utan körkort (; Fotografera en "parkering" är såå roligt!

Vilket bygge!


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Jag var till Tierp Arena för någon vecka sedan och knäppte en massa bilder, ställde frågor osv. Bygget är enormt. Jag och Anders åkte en "bakväg" förbi arenan och dom har kommit så sjukt mycket längre på bara några veckor!

Första läktaren var inte ens halvbygd första gången jag var där, andra läktaren hade bara en stomme, inget mer. Men nu har första läktare kommit upp helt, och andra är halvklar! Det är helt sjukt vad det går fort. Första tävlingen kommer att vara i maj, synd att jag har tävlingar inplanerade just det datumen, annars hade jag garanterat åkt dit och kollat!

Jag får ta EM-deltävlingen i juni ist (;

Äntligen!Jag har nu äntligen fått tag i CyberPhoto och lyckats få min sista kompensation. Det är något som jag kommer att använda väldigt mycket när jag åker till Elmia i slutet på nästa vecka.

Kan ni gissa vad det kan vara? :) Den som först gissar rätt får en länkning när produkten kommer!

Down, down

Motivationen är inte på topp...


Som det kan gå

Under 3 dagar har besöksstatistiken haft ett eget liv, som det har varit för många om jag förstått rätt. Men igår var äntligen statistiken som den brukar och det var otroligt skönt :)
Att man "bara" har 24 läsare en dag, med vanligtvis 80 om dagen, så börjar man bli lite orolig att alla bara försvinner (;

Fortsätt att kommentera, ni som gör det är otroligt gulliga och skriver söta och fina saker till mig. Men oftast tycker jag att det är reklam för andra bloggar och de tar jag bara bort. Men fortsätt att kommentera bloggen, det blir roligare för mig att uppdatera :)

Hoppsan, inte bra


Nikon D60 + Nikkor 18-55/4-5,6

Oj, hade fått hem ett brev idag, från skolan. Det blev inte roligare att läsa det när det står "Målsmann till ...". Öppnar brevet, och jag tror nog allt att jag förstod det innan jag ens öppnat det. Jo självklart är det min förbannade Matte B. Jag är icke godkänd, än så länge. Vet att jag har ett prov att skriva. Men usch... Jag hatar matte, varför vill jag ens komma in på denna dumma högskola... :(

Teddybeer vs Greenvalleygang - Vi Vet Hur Det KännsFör det är alla känslor
som lever upp om nätterna
som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna
den du brydde dig om som spela din vän
som sedan hugger dig i ryggen vi vet hur det känns


Gekås Ullared


Parfym - Paris Hilton, Can Can


Bikiniöverdel - Nagellack x2 - Ansiktsmasker x2


Skor - Sko Boo, Hårspray - liten och stor


Headset - Datormus (musen fungerar perfekt!)


Strumpbyxor - Stay Up - Nylonstrumpor


Linnen x2 - Tröja - Ribyxor - Ridtröja


Scarf/Halsdukar x2

Köpte även lite godis och en överraskning till älskling. Glömde att fota jackan, men det kommer nog på bild senare någon dag :)
Jag tänker inte skriva ut hur mycket allt kostade, men kan säga att det är sjuuukt billigt. Fick med mig mycket hem för lite pengar. 

Jag har haft det bra! Otroligt ont i kroppen och sjukt trött efter försök till att sova på bussen. Ja, ni kan väl gissa hur bra det gick... Aj. Men jag är hemma och lever, sov till 1 idag. Måste vara första gången på väldigt länge.

Jag ska nog hoppa in i duschen och plocka undan alla saker på rätt platser, allt ligger på sängen just nu (;

Vackra vatten

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 & Sigma 70-300/4-5,6


En helt vanlig dagNikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Jag försöker att sudda bort den sura minen som fint pryder mitt ansikte. Det går nog ganska så bra.
Dagen har erbjudit 2 turer med bil, först till Pesarby utanför Dannemora för att kolla in 3 starka killar som fällde träd som ramlat över ledningarna. Riktigt coolt, men jag var väl mestadels rädd (;
Den andra bilturen gick mot Hästskär. En härlig kille som var så glad över ett beslut om att man ska få fortsätta fiska i Östersjön. Så blev väl runt 15-20 mil biltur idag med, men det går. Fick riktigt grymma bilder på killarna i skogen! Shit, är väldigt imponerad av att det är jag som har fotograferat dom.

Mellan bilresor och intervjuver så har jag druckit choklad och ätit dom suuuupergoda saffransskorporna. Helt galet kär i dom!

För en gångs skull ska ni få mera text och mindre bilder.
Det är faktiskt så att jag, idag, åker till Ullared. Eller påbörjar resan iaf. Bussen går kl 22.00. Jag ska shoppa, men inte allt för mycket, ha trevligt med mina klasskompisar och sakna min älskling ett tag :)
Jag har förberett ett inlägg med härliga bilder från havet, till i morron. Jag ska göra er häpna, och faktiskt säga att självaste jag är fotografen till bilderna som kommer i morron med. Blev väldigt nöjd med dom.

Och för att jag kom in på bilder och foto. Ingen kamera åker med i morron, förhoppningsvis har Dessie en och knäpper lite smått galna bilder (;
Och det jag igentligen skulle skriva. Jag har börjat hajja grejen med inställningar. Oj, blev ni förvånade? Ja, jag menar det jag säger skriver. Jag har äntligen börjat få ihop alla inställnignar så att bilderna blir bra, okej dom har inte blivit dåliga förr direkt. Men nu kan jag få en helt annan känsla i bilderna när jag väl får till det.

För att fortsätta så har jag börjat mixtra med vitbalansen. Det är riktigt roligt att testa! Håller nämligen på med de manuella inställningarna av vitbalans, eller Kalvin, som det heter med ett finare ord (; Riktigt kul när man börjar förstå sig på hur de fungerar! Kan visa lite bilder någon dag, så ni får se skillnad :)

Men nu ska jag packa ner det sista i väskan och förbereda en biltur mot bussen!

Uselt

Allt suger, stallmötet gick åt ********.
CyberPhoto kan dra åt pipsvängen och alla dessa hästägare vet jag inte vad jag ska göra av.


Canon EOS 50D + Canon 100-400/4,5-5,6
Fotad med Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8


Våren är här!


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Snart kommer sommaren! Håller alla tummar och tår på att det blir snart.
Och att det blivit vår är nog ganska svårt att missa, iaf för mig. Örbyhus har nämligen fått sin eftertraktade sjö. Som igentligen bara är en liten å, men det är härligt att sommaren är på väg nu :)

Promenad med älskling och mamma

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8


Videoblogg?

Okej, jag har försökt mig på det här med videoblogg flera gånger
men vågar aldrig lägga ut dom. Men idag när jag var ut på uppdrag
så fick jag för mig att göra en. Hela 1 minut lång ellet nåt sånt.
Ska jag våga lägga ut den?


Strömsbergs Bruk

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8


Härliga morgon!

Har hunnit med att sova fram till halv 10, duschat, ätit frukost, sminkat mig, fixat håret, plockat ur väskan, försökt ringa till CyberPhoto, råkat radera bilder på kameran som inte fanns på datorn, påbörjat skriva en lista som ska inhandlas på lördag. Känner mig extremt effektiv.

Och det där med att ta bort bilder från minneskortet innan dom finns i datorn är ingen smart idé, så testa inte...

CoooolischTror att jag är cool som har skaffat Skype, japp japp!


Ridtur


Nikon D60 + Sigma 70-300/4-5,6

Tidsinställt
Jag kommer att åka till ridskolan efter jobbet, fick en förfrågan om en ridtur med Helena på hennes 2 tottopollar. Och det tackar man inte nej till!

Uppdaterar när jag kommer hem :)

What have I done?


Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Jag är hemma. Igår fick vi skjuts från Gävle och då missade jag tåget precis i Tierp, som skulle fört mig vidare hem. Så jag sov en natt till med älskling. Vi spelade shack (haha!) på datorn, hade överläget ett tag, men föll på slutet (; Helgen har varit bra, vi hängde på Max med Pontus och Mackan, åkte moped, myste, spelade spel på iPad, kollade facebook, bloggade och var med familjen :) Alltså gjorde vi inget speciellt.

Nu ska jag ta och fixa mig till jobbet, börjar runt lunch-tiden. Kolla efter lite flera hästar, ringa ett samtal och självklart kolla facebook (;

Tierps RK, lok/reg dressyr
Nikon D60 + Sigma 70-300/4-5,6


Jennifer och Antonio
Nikon D60 + Sigma 70-300/4-5,6


Framme med tåget

Bara för att jag sitter i Bollnäs och skriver från en iPad så måste jag uppdatera. Kollar på så ska det låta med familjen här uppe, mycket trevligt. Snart blir det sängen för min del, somnar snart sittandes ;)

Tåget rullar

Sitter på jobbet, har varit på min egen skola och ätit mat. Ja, jo de funkade. Artikel om skolmaten blir det, självklart fotade jag bilderna. Blev bra bilder, men dom visade inte riktigt det vi ville i alla lägena. Bättre lycka nästa gång.

Efter jobbet blir det att sitta 2 timmar på tåget, ska nämligen följa med älskling upp till hans pappa. Var länge sedan jag var med nu. Och som vanligt har jag svårt att blogga när jag är där uppe, men lite smart var jag allt, så har fixat något tidsinställda inlägg med lite bilder för er att kika på. Förberedde även några bilder om jag får tid att skriva något :)

Ni får ha det så bra, för jag ska ha det bäst!

Love is what you give meÄlskling, det är otroligt. 10 månader<3


RSS 2.0