En helt vanlig dag



Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8

Jag försöker att sudda bort den sura minen som fint pryder mitt ansikte. Det går nog ganska så bra.
Dagen har erbjudit 2 turer med bil, först till Pesarby utanför Dannemora för att kolla in 3 starka killar som fällde träd som ramlat över ledningarna. Riktigt coolt, men jag var väl mestadels rädd (;
Den andra bilturen gick mot Hästskär. En härlig kille som var så glad över ett beslut om att man ska få fortsätta fiska i Östersjön. Så blev väl runt 15-20 mil biltur idag med, men det går. Fick riktigt grymma bilder på killarna i skogen! Shit, är väldigt imponerad av att det är jag som har fotograferat dom.

Mellan bilresor och intervjuver så har jag druckit choklad och ätit dom suuuupergoda saffransskorporna. Helt galet kär i dom!

För en gångs skull ska ni få mera text och mindre bilder.
Det är faktiskt så att jag, idag, åker till Ullared. Eller påbörjar resan iaf. Bussen går kl 22.00. Jag ska shoppa, men inte allt för mycket, ha trevligt med mina klasskompisar och sakna min älskling ett tag :)
Jag har förberett ett inlägg med härliga bilder från havet, till i morron. Jag ska göra er häpna, och faktiskt säga att självaste jag är fotografen till bilderna som kommer i morron med. Blev väldigt nöjd med dom.

Och för att jag kom in på bilder och foto. Ingen kamera åker med i morron, förhoppningsvis har Dessie en och knäpper lite smått galna bilder (;
Och det jag igentligen skulle skriva. Jag har börjat hajja grejen med inställningar. Oj, blev ni förvånade? Ja, jag menar det jag säger skriver. Jag har äntligen börjat få ihop alla inställnignar så att bilderna blir bra, okej dom har inte blivit dåliga förr direkt. Men nu kan jag få en helt annan känsla i bilderna när jag väl får till det.

För att fortsätta så har jag börjat mixtra med vitbalansen. Det är riktigt roligt att testa! Håller nämligen på med de manuella inställningarna av vitbalans, eller Kalvin, som det heter med ett finare ord (; Riktigt kul när man börjar förstå sig på hur de fungerar! Kan visa lite bilder någon dag, så ni får se skillnad :)

Men nu ska jag packa ner det sista i väskan och förbereda en biltur mot bussen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0