En liten önskan



Nikon D60 + Sigma 70-300/4-5,6

Jag har en sak som jag skulle vilja göra, närmare bestämt att fotografera. Jag vill följa med en ryttare med sin häst på tävling, hoppning som dressyr eller fälttävlan, och fotografera hela tävlingsdagen. Från det att vi packar in allt i bilen, lastar hästen på hemmaplan till att hästen lastas ut hemma igen och tävlingen är genomförd. Jag vill fotografera allt som händer under dagen.

Tidigare har jag följt med mina vänner som hästskötare och jag har då inte kunnat fotografera allt som jag velat. Men nu vill jag alltså följa med hela vägen som bara fotograf för att fånga ögonblicken runt omkring och inte bara över hindren. Skulle vara så sjukt häftigt att få göra något sådant.

Någon frivillig på hemmaklubben som kan tänkas ha med sig en liten tös på 18 år med en kamera i handen, en hel tävlingsdag och bli fotograferad? (;

Det skulle vara otroligt kul för mig, att testa mig själv så pass mycket att jag klarar av att fotografera så länge, mycket och på det sättet som jag själv tänker mig. Vilken grej!

Kommentarer
Postat av: frida

självklart!

2011-07-16 @ 21:45:13
URL: http://fridaauu.devote.se
Postat av: Amanda sängman

Med miiiig!!! :'''D

2011-07-17 @ 12:52:05
Postat av: matilda

mig med :)

2011-07-18 @ 21:06:25
URL: http://brusboskogen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0