En kort dag med mycket text

Jag kom till skolan! Men det var Ellans förtjänst då brorsan skulle skjutsa henne till skolan, tackar! (;
Började med 30 min på UNTs kontor för att ge Anna-Cajsa materialet för modeshowen, great! Vidare till skolan och självklart blev man efterlyst av läraren när man kliver in i klassrummet. Perfekt tajming!

Första lektionen gick åt till att leta blomm-bilder till Dessie. Svårt? Nej.
Har även pratat med SYVen idag, ska nämligen göra ett val av kurser till 3an. Som tur var så "måste" jag inte gå en viss kurs för att komma in på högskolan jag vill. Så det fick bli Psykologi A och B kursen. Ska vara väldigt roligt när man pratar med dem som går kursen nu :)
Matte B... Räknade iaf 2 tal! Nästan själv iaf... Okej, typ hälften själv. Eller något sådan. Usch vad jag hatar matte. Men det kan bero på att jag är så sjukt dålig på matte, helt otroligt att jag fick VG i A-kursen.
Sedan blev det lite verkstad på trafikanten, kolla under motorhuven! Inte riktigt min starka grej men får väl råplugga på det innan körkortet sen, tar det med brorsan (;

Och föresten, ni som bor i Gävle, ni ska se upp på tisdag! Då ska jag nämligen ut på vägarna. Har fått en Gävle-lektion nu, inte köra runt i lilla Tierp längre. Jag hoppas verkligen inte att jag får köra först, då dör jag. B.O.K.S.T.A.V.L.I.G.E.N.

Hem 30 min tidigare än vanligt. Ringa några samtal och käka massa god tacos. Hur kommer det sig att man alltid småäter av tacos så man känner sig som ett stort klot när man är klar? Haha.

Jag har suktat efter en massa kameragrejer oxå, hinner med mycket (; Mitt handgrepp är skickat, så nu får jag bara vänta in det. Härligt! Men en reflexskärm och fjärrutlösare hade inte suttit helt fel...

För er som orkade läsa igenom allt ska ha ett stort grattis! Hur orkade ni?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0