Efter slöridning kommer..

Foto: Sofie, Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Gammal bild, första ridpasset med dressyrsadeln. Typ i början på juni eller nåt. Någon som vill fota nya bilder?
Efter att ha slöridigt och varit omotiverad till att nu hitta tillbaka, få till ett bra pass och känna sig galet taggad för att åka iväg på en 2 dagars träning, det känns bra.
Igår var han så galet fin! Hopptränaren gav mig rådet att rida förvänd galopp då han inte vill ta stöd och arbeta med vänstersidan. Så igår var det fokus på just förvänd galopp och få igenom honom i båda sidorna. Dessvärre var åkern halvt sjö kändes det som. Han sjönk mera på vissa ställen, så fick lite begränsat utrymme att rida på. Men han arbetade på bra, visade att man inte behöver byta galopp osv. Han känns så mycket starkare i hela sig sen jag fick hem honom. Så roligt!
 
Idag blev det en uteritt på 1 timme, fokus blev att han skulle gå framåt och söka sig neråt. Blev även förvänd galopp i de kurvor som inte var allt för tvära. Han arbetade på bra och han var med mig hela tiden, oftast kan han börja vandra iväg i tankarna men nu var han väldigt fokuserad i jämförelse med annars. Blev mycket galoppjobb, öka och korta galopp, förvänd och även mycket övergångar. Fina lilla hästen!
 
Nu kör vi på för att få ordning på allt till helgen, då åker vi iväg på en 2 dagars träning för Uffe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0