Sovmorgon, stallet och röda stövlar

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Äntligen fick jag lite sovmorgon, hela 1 timme så jag gick upp kl 7 idag. Var i stallet 40 min senare för att ta in damen och hoppas att hon var torr. Som tur att hon var också. Linda kom ut och vi började göra i ordning för en klippning, men dessvärre var skären alldeles för dåliga att det inte gick idag. Så hon skulle kolla upp det och så tar vi det nästa vecka. Lät som att vi hade en dag som båda var lediga nästa vecka. Det händer ju inte allt för ofta. Så jag hoppas att det blir nästa vecka istället. Och så har vi kommit fram till att det blir en halvklippning.
 
Så efter att Linda åkt så broddade jag damens bakfötter och släppte ut henne igen, och så tig jag tag i mockningen. Älskar att ha det klart när man sedan kommer upp för att rida. Underbart! Så pysslade lite i stallet innan jag åkte hem en sväng.
 
Och så har jag haft min stövel inne på lagning då dragkedjan sprack på högerstöveln, men hämtade ut den igår lagad och klar! Super, så idag blir det att rida med dom igen. Bästa stövlarna!

Kommentarer
Postat av: Emmy

Fortsätt blogga, skitbra blogg!

2013-12-06 @ 14:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0