Enkelt och snyggt!

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Våran vardagsoutfit, typ såhär som på översta bilden kommer vi att se ut hela vintern. Med rött eller blått schabrak, och det marinblå ländtäcket - favorit, bör talas om - och benskydd på något sätt och så något av de alla tränsen jag har. Detta är de enklaste matchningen jag har, och nu när det nalkas kallare väder och snö så måste jag ha långkalsonger under ridbyxorna, vilket resulterar i begränsat med val av byxor.
 
Så jag har minst två stycken, som går bra att ha under. Och de ena paret är svart-röd rutiga och de andra är jeansfärgade. Och så har jag inte allt för många val av jackor heller, blå eller röd. Kan man väl säga. Så detta är helt enkelt den bästa och snabbaste matchningen jag kan göra.
 
Annars var det en kort ridning idag, är huvudet dumt får kroppen lida som det brukar säga. Och i detta fall var det jag som inte hade ätit tillräckligt för att klara av en stalldag. Så magen knorrade till jag bestämde mig för att försöka cykla hem igen. Men på den korta stunden han Corona bli rätt fin, faktiskt. Men vi har mycket kvar att jobba på!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0