Nya skor, uteritt och fläta i svansen

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Uppe med tuppen, sista jobbdagen och den laddades upp med en stalldag på morgonen. Corona var redan ute i hagen så jag började med att mocka och fixa i stallet. Plockade fram allt som jag tänkt ha till ridningen och fyllde en vattenkanna för att sedan gå ner och hämta in min fina dam.
 
Damen fick nya skor igår då jag jobbade, så hennes fötter så väldigt fina ut. Däremot måste jag beställa hem mera broddar...
 
Borstade och myste med henne, däremot en lerinpackad häst fick jag in. Som tur är hat man täcke med hals i hagen. Men hela ansiktet är ändå lerigt (; Så borstade läänge.
På med allt och sitta upp för att rida ut. Upptäckte nya ridvägar och hittade även till skulten "Ridning förbjuden" där en gubbe tydligen jagar en med gevär... Eeh, så det blev en snabb vändning när jag såg den.
 
Corona var pigg och glad för att få komma ut i skogen, hittade på lite små backar som vi klättrade runt i och fick igenom hennes rygg. Skönt. Tillbaka till stallet efter ca 45 minuter och pyssla lite till. Borstade ut hela svansen och gjorde en inbakad fläta i den. Så kanske den kan hålla sig ren till lördag så jag slipper det värsta då.
 
Ut i hagen igen, plocka undan det sista i stallet och åka hem för att duscha och göra sig i ordning för sista jobbdagen för denna vecka. Jag längtar till denna dag är slut.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0