Hovis och ett bra ridpass

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Hovslagaren kom vid 11 och gjorde fina fötter på Corona! Fin fint! Så nu är hon omskodd och det är bara att tuta och köra igen. Så det blev ett lättare ridpass, som var tanken men jag hade en otroligt pigg och glad dam som hade lite andra tankar. Men började att mjuka upp och lösgöra henne extra mycket i skritten, se till att hon var med mig hela tiden. Just för att hon var så pigg blir hon lätt stark.
 
Hon skötte sig fint och det blev trav, lite stark men väntade finns och höll sig i skinnet helt enkelt (; Efter halvhalter och en massa mjukgörande i traven valde jag att galoppera lite smått för att hon skulle kunna göra av med lite mera energi. Och det var uppskattat, så det blev lite inslag  av rodeo. Haha! Folk tittar ganska snett när man rider på en åker och försöker att hålla sig kvar på sin bockande häst. Haha.
 
Så hon var allt fin min vackra dam! Red inget längre pass och tänkte bara mjuk och liksidig. Även fast jag vet att jag inte är det så tränar jag så mycket jag kan på min sämre sida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0