Mer galen häst får man leta länge efter, men tur att hon är söt

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
Sista dagen med att mocka två boxar, i morgon kommer Myntes ägare hem och jag har mockat klart för denna gång. Han är inte direkt svårmockad så har inte direkt gjort så mycket. Men ska bli trevligt att träffa på Matilda igen och prata stunt med henne i stallet om dagarna :)
 
Så efter mockningen tog jag in min tjej, på med benskydden och tränsa. Och så ut på ridbanan. Longerade till en början, och hon måste ha haft mycket överskottsenergi trors ridpasset igår. Jag skrittar alltid fram henne lös vid min sida men idag var det bockningar, slänga med huvudet och galoppera iväg direkt. Fick ta henne med longerlinan för att hon skulle skritta fram. Hah. Spände in henne med longeringshjälpen och började trava henne. Hon fortsatte att vara aspigg och fick världens trav. Försöka få henne lugn och arbeta mera. Men det var lite lönlöst. Så efter ett tag så böt jag varv och gjorde samma där för att sist släppa henne helt. Hon galopperade. Som om det vore hennes sista dag i livet. Knäppa häst.
 
I morgon blir det uteritt om vädret tillåter och på söndag dressyrträning igen. Måndag kan det även bli hoppträning. det visar sig :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0