Bra ridpass

Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8 & Tamron 70-200/2,8
 
Red ett dressyrpass på en äng idag, hon var mycket fin men tappade ibland kontakten. Red på graman för att verkligen kunna arbeta henne i rätt form och få henne avslappnad på en gång. Red mycket tempoväxlingar i alla gångarter, att ha henne mellan hand och skänkel och så blev det mycket övergångar. Dom sitter inte riktigt än, och på lördag är det dressyrtävling... Det får gå som det går helt enkelt.
 
Under min ridtur och jag hade Corona i galopp, la en volt och tittade ner på något konstigt i gräset. Gjorde en halt, och där ligger en stackars rådjurskid. Vettskrämd, men den tittade upp på oss en snabbis. När jag sedan bad Corona att skritta igen, så stack den så fort de stackars benen orkade. Vilken upplevelse. Tänk om jag hade ridit en halvmeter till höger, då hade vi mosat den stackarn kiden. Som tur var klarade den sig men en smärre chock måste den ha fått.
 
Väl i stallet väntade en längtansfull Svarten på att få komma ut i hagen, så när man väl släpper dom så var det race en stund innan min dam ledsnade och började äta. Haha, hon är inte så mycket för att leka hon inte.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0