Hoppträning 20/10 -14

Foto: Stina | Nikon D300s + Nikkor 35mm/1,8
 
En kanonbra hoppträning idag, det var allt från hoppa högt till lydnad, mycket kul!
Vi började med att travhoppa, Corona hade svårt för att hålla sig i trav, något taggad tjej! Så de blev lite galopp ibland. Sedan gick vi in på att hoppa serie, studs med tre, ett galoppsprång över en bom för att sedan ta en oxer och ett glaoppsprång till ett räcke. Corona skötte sig mycket bra, tills det blev högre. Både oxern och räcket låg på 110 cm, och jag kände hur Corona drog lite till höger, men jag parerade  henne inte så det blev nästan en avåkning för min del när Corona tog höger bredvid hindret. Fast som min tränare sa, det var mest dumheter att hon inte orkade hoppa när det blev högre. Men men, så kan det gå!
 
efter hoppade hon kanonbra, hoppade igenom serien någon gång till, och de är då dom sista bilderna, 110 cm. Kändes inte som så högt, faktiskt. Börjar tycka att dessa 90 cm klasserna börjar bli lite låga... Men vi bemästrar tydligen inte 1 m ännu på tävling så vi får allt traggla vidare på dom nivåerna.
 
 Sedan hoppade vi på båge, med tre räcken, det som kommer visas i filmen. Korta språng i mellan, och hindrena var pluttilåga, precis som det ska vara i en lydnadsövning. Corona skötte sig mycket bra, däremot börjar jag med att rida fel i övningen, haha! Vi hoppade den bara förra träningen...
 
Summeringen för träningen är att jag ska korta tyglarna, rida och ha kul!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0