Resultat Frösåkers Ryttare

Foto: Stina | Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Behöver jag säga att Stina är typ bäst på att fota! Så grymma bilder! Och jag blir nog lite avundsjuk på att min häst är så snygg!
 
1 m lagklass - 4 fel
En fin Corona på framridningen och framhoppning, upptäckte däremot att underlaget på framhoppningen släppte en hel del så fegred lite för mycket. Väl på banan så tittar Corona till på siffran på första hindret då den blåser ner men väljer att hoppa ändå! Puuh! Annars tycker jag att de blev ett bra flyt banan igenom, fick tyvärr med oss 3ans räcke ner då jag började plocka lite för mycket i henne i stället för att rida på framåt. En del svåra svängar men som jag ändå tycker att vi klarade oss igenom rätt bra. Corona räddade mig någon gång men annars kändes det som en bra runda! Och laget slutade för dagen på 5e plats av 11 startande lag. Men vi fick ändå komma in på prisutdelning då vi slutade 3a i totalen av de 3 omgångarna!
 
110 cm - Ute
Det tråkiga med denna klass är att i resultatet står det utesluten men jag skulle haft 16 fel. Domaren valde att utesluta mig när jag fick mitt 16 hinderfel, och det känns otroligt surt!
Annars, kändes det som att vi inte fck till något flyt. Jag tappade kontrollen över Corona och valde att göra en halt, för att sedan som "börja om" och hitta tillbaka till galoppen, som vi däremot inte gjorde och det blev en nit på räcket. Men men, ingen bra 110 debut, men det är bara att bryta ihop och komma igen. Höjden är inte problemet!
 
Så ni får mina rundor på film, även fast jag inte är stolt över vår 110 start.
 

Kommentarer
Postat av: Sanna

Vilket tryck du hade i henne! Hon ser kanon fin ut!😊

Svar: Tack så mycket! :D
Linda Enarsson

2015-06-03 @ 09:32:46
URL: http://staffansbo.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0