Resultat Gävle Ponnyklubb

 
Min häst är värd så många miljoner idag, hon är så obeskrivligt vacker och hon ställde upp för mig till 110% idag. Min älskade häst, vi gjorde det!
 
LC:1 - 65,18%
Efter en lång men bra framridning går vi in och har noll förhoppningar. Vi ska ta oss runt och det hyffsat, var väl dagens mål. Efter en miss från min sida vid snett igenom då Corona trodde det var dags för längning men det skulle bli skritt ett par steg på mitten. Så nerdrag av poäng där. Men men, Skritten är det mycket jobb kvar på, men jag brydde mig inte utan de fick gå. Sedan var det halten på vänd rätt upp, Corona backar, typiskt, men så äre! Kommer ut från banan och är supernöjd, och får resultatet 65,18%, tappar hakan totalt och blir så lycklig. Min vackra häst! Vi hamnade precis utanför placering, alltså 6a och det var 5 placerade och 20 starter. Jag är mer än nöjd!
 
LB:1 - 64,82% 10 placering (!!!)
Efter en hyffsad framridning med en lite trött Corona som inte ville ta i mera än nödvändigt, så valde jag att bara lägga ner handen och rida. Inga krusiduller eller annat jox, vi ska ta oss igenom och det hyffsat smärtfritt. Min vackra häst går in och levererar kanonfina längningar, 7a och 8a på dom! Galet! En del missar som jag skulle ha märkt och räddat men man kan inte tänka på allt jämt. Efter att ha avslutat även denna ritt och typ klappar sönder min fina häst som ställer upp, skrittar ut, gör i ordning Corona, lyssnar på procenten och vi är typ klara, bilen startad och på väg. Som jag kollar resultatlistan och inser att jag ligger 5a! Så de blev att vänta kvar, men med många fina ekipage kvar tog vi till slut sista placeringen, alltså 10a av 38 starter.  Jag är chockad!
 
Jag är så otroligt nöjd med dagen, det känns som att det är en dröm, overkligt. Min vackra häst! Och jag vill tacka mina underbara stallkamrater som alla har stöttat mig under dagen och som har hållt sig uppdaterade och grattat innan jag ens själv förstod att det blev en placering. Tack!
 
Och min pappa, tack så mycket för att du ställer upp! Och denna gång med kort varsel, tack för ditt stöd i denna hårda och dyra sport! Tack!
 
En film från LC:1 och början på LB:1 då kamerans batteri tog slut... Typiskt. Men nöjd är jag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0