Resultat Sportriders RF

Foto: Hannah | Nikon D300s + Tamron 70-200/2,8
 
Vilken häst jag har, hon har skött sig så bra och jag är så nöjd med dagen! Helt galet vilken debut jag gjorde!
 
LB:3 - 68,93% 4e plats!
Valde att endast ha 30 min framridning, då jag ville spara på henne till andra klassen. Och jag tror nog att de är bland de bästa som jag har gjort. Hon var så galet fin, samlade sig och ökade med perfektion alltså! Leende på läpparna genom hela framridningen och det fortsatte in på banan. Fick ett sånt härligt tryck i henne, att jag tyvärr inte orkade med det i övergångarna till trav och sedan ny fattning, där vi fick aningen sämre poäng. Men vi fick en utdelning på allt mellan 5 och 8! Överlag mest 7or, så kul!
Gick in på en 3e plats och det var ca 10 ekipage kvar, han med att lasta ut och sadla när sista resultatet kommer in och hon lägger sig på vinstplatsen och vi blev 4a, haha. Det var bara att lasta in igen!
 
LA:3 - 65,85% 6e plats!
Min debut, var inte ens nervös. Faktiskt. Fick en bra framridning, där jag han med att göra allt som jag behövde, till och med att jag han sitta och göra några extra av varje, och det som kändes lite mindre bra för dagen. Kändes verkligen kanonbra att gå in på banan. Travar runt på banan och fattar sedan galopp, fårt startsignal och jag tänker bara, "håll lite extra på yttertygeln så att hon är rak på uppridningen". Och så tog jag väl lite för mycket, för mitt uppridningen, så gör Corona ett perfekt galoppombyte, och sedan blev det halt. Haha! Kunde inget annat än att skratta! Sedan flöt programmet på bra, halt och ryggning är inte våran starka sida, men oj så mycket bättre den är idag i jämförelse med när jag startade min första LA. Roligt hade jag och utdelning blev det, allt mellan 4 och 7,5. Bästa var att få 7,5 poäng på båda förvända galopperna. Snacka stolt!
 
Låg i ledning länge innan jag blev nerputtade ett par gånger, men så supernöjd med min debut i detta program!
 
Självklart kommer här filmer på ritterna!
 

Kommentarer
Postat av: Marica

jag är fortfarande lika imponerad över fantastiskt fin hon är!!

Svar: Tack så mycket! Vad roligt att höra! :)
Linda Enarsson

2016-04-08 @ 20:15:38
URL: http://maricalindbeerg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0