Resultat Avesta RK


Nu var det dags, min debut i MSV program. Oj vad jag var nervös men är nöjd ändå trots missar och felridning x2. Haha! Men nöjd trots allt det och mindre bra procent, så nu är det bara att ta tag i nästa start!
 
LA:4 - 62,97% 1a!
Hade en bra framridning och kände att jag hade henne med mig ganska bra. Kunde haft henne lite lättare i framdelen men kändes ändå bra. Går in på banan och visar henne runt, för att sedan sätta ett program och knappt några missar. Ena bakdelsvändningen gick inte så bra, haha! Men nu blir det att träna ännu mera! Annars gillade jag programmet. Hade dock förväntat mig högre procent men alla låg i på samma nivå så domaren dömde väldigt lika. Tur det! En blågul rosett, plakett, vinsttäcke och premier följde med hem!
 
MSV C:1 - 58,72%
Nervös var bara förnamnet. Fick inte riktigt till skolorna så bra som jag velat på framridningen, men dom satt hyffsat. Träna träna! Enkla bytena kändes desto bättre! Går in på banan och travar ett varv, pappa missade att filma början av programmet.... Men tycker att jag sätter bra travlängningar och hyfsade skolor, skritten kändes bra och så var det dags för galopp. Efter en del av galoppdelen så tappar jag programmet helt och rider fel två gånger.... Haha. Så därav att jag har klippt i filmen! Men fortsätter programmet ganska bra och det kändes helt okej när jag gjorde halt och hälsade av domaren. Nöjd trots missar!
 
Här kommer filmen, pappa missade början på MSV programmet och jag har klippt bort felridningarna då det blev för mycket "dötid" att se på. Haha. Men men, plugga in programmet ännu bättre och rida ännu bättre till nästa gång!
 

Kommentarer
Postat av: Ida

Grattis! Nästa gång blir det bättre i MSV..
Vacker häst och fint namn hon har, min ena katt heter samma <3

Svar: Tack! :D
Linda Enarsson

2016-08-08 @ 10:50:35
URL: http://yunico.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0