En dag i Uppsala


Elin och Minty, Foto: Jag

Jobb x2 idag igen, trevligt! Sen mot Uppsala och Elin. Massor av planering inför helgen som kommer bli bäst! Foto, Elin och en fin bränna efter 30+!

Massor är panerat, en skrivare är inhandlad och namnet har vi nu bestämt oss för. Härligt!

Lång dag!


Bara för att jag saknar min älskling blir det en "fin" bild på oss från midsommar, Foto: Becca

Jobb x2 idag, sen in med 3 tåget mot Uppsala, det var härligt försenat med 15-20 min. Äta på Tzatsiki med mamma, pappa och syrran, sen blev de shoppa loss med mamma! Vilken jäkla tur att man kommer hem med 6 plagg och inte har betalat ett dugg, sånt äre bästa!

Sen det dära med gästbloggare, har fått reda på av Elin att vi har internet med, så kan blogga nu i helgen, men om några veckor åker jag förmodligen bort under några dagar och jag fixar då en gästbloggare, vem? Det får ni veta då!

Vallentuna!


Ekipage under Högbospelen i en 150 hoppning, Foto: Jag

Måste berätta att under helgen kommer jag att vara bortrest, alltså fredag - söndag. Kommer inte kunna uppdatera här, ska nämligen åka till Vallentuna och fota en lokal/regional hästhoppning tsm med Elin! Vår första tävling att fotografera tsm på + att vi kommer sälja bilder på plats!

Så om ni åker till Vallentuna, hejja! :D

Men tillbaka till det jag ville, ska jag fixa en gästbloggare under dessa 3 dagar eller klarar ni av att bloggen står ouppdaterad? Kanske att jag hinner slänga in ett inlägg på tex fredag, eller lördag em. Men är inte 100% säker på att jag kan.

Jag vill veta vad ni tycker, ska bloggen stå uppdaterad eller inte? Isf fixar jag någon rolig person som bloggar här under de dagarna :)

Full rulle!


Ekipage från Högbospelen i en 150 hoppning, Foto: Jag

Dagen har gått fort, börjar med 2 jobb. Så död som jag var på dagiset idag brukar jag inte vara, jag ser pigg ut, men är i själva verket totalt död. Men jag orkade mig igenom hela passet.

Mötte älsklingen på tåget för att ta oss hem till mig, byta om och sen ner mot badet! På vägen böt jag in min cykel så nu har jag en ny och fin cykel :D Var på badet i nån timme med Becca, Pontus, Lollo och Kalle. Tyvärr åkte alla hem tidigt.

Hem, käka middag och sen sätta sig vid datan för att fixa med bilder, har fått betalt för en fotografering, bilderna är oxå klara för att hämtas (; Härligt! Därför har det inte varit någon uppdatering förrän nu :)

Trollbadet?


Vattnet vid stugan, Foto: Jag

Härlig dag med Helena och Ottilia till sällskap! Hem till Helena först för att sedan ta oss till bergstäkten och bada när Ottilia kom lite senare. Trodde att det skulle vara kallare i vattnet än det var, fytusan så skönt det var :D

Hem med 9 tåget och nu ska jag lägga mig så jag orkar upp i morron bitti för att jobba, morrondagen bjuder på 2 jobb och sedan bada med Victor och andra roliga filurer :)

Sommaren är kort!Sommaren är för kort för att sitta inne! Nu drar jag mot Tierp och Helena, för att där ta mig mot badet och steka gärnet!

Har redan legat ute hemma i 40 min, nu jäklar ska jag bli brun :D

Midsommar i bilder!Vilken midsommar!Fyf*n vad jag hade kul igår kväll/natt! Snacka om att jag har dom bästa vännerna och bästa pojkvännen <3 Ni gör min dag allihopa! Lär känna nya filurer hela tiden, har det sjukt roligt och man kan inte ha det bättre! :D
Kvällen började med käk, grillat! Gott, gott, sen blev det en massa snack, dans och "Jag har aldrig..." leken. Så ägigt! Detta slår allt (;

Victor åkte hem för nån timme sedan och jag ska göra lite nytta, har redan gjort mycket. Tagit emot beställningar och skickat iväg provbilder, kollat igenom bilder och ska fortsätta med det. Ska även ut och tvätta cykeln snart hoppas jag (; Har nämligen köpt en ny och ska byta in min nuvarande för att se om vi kan få nå pengar för den :)

Sen har jag även fått låna brorsans gamla ljudanläggning, om man kan kalla det. Så nu j*vlar dunkar jag musik!

Glad midsommar!


Matilda och Bellman, Foto: Jag

Ni får ha en sjukt bra midsommar!
För det ska jag ha, allt är klart, maten är handlad, cidern ska ner i väskan, kameran följer med och sen drar jag till Tierp och har det så sjukt roligt! Glad midsommar på er! :D

Not home

Inte hemma, kommer hem i morron, blir nog inte så mycket bloggning under dessa dagar då jag ska ha roligt! Hemma hos älsklingen nu och är social med honom ist för att sitta och blogga, tog mig en snabbis vid hans dator endast för att berätta det och de blir ingen bild heller för den delen (;

Haha!Måste få skratta av mig lite! Idag när jag gick till tåget efter att ha träffat älsklingen, gick jag förbi 2 killar och 1 tjej, så hör jag hur den ena killen säger "Kolla en snygg tjej" när jag går förbi, jag kan inte låta bli att skratta! Kul att höra ojah, men jag har min Victor som ingen kan byta bort (;

Sedan när man står på stationen, då kommer en trevlig filur vid namn Jeanette och pratar, det första hon frågar, "Är du tsm med Victor?". När ska dom dära frågorna ta slut? (; Det var faktiskt någon vecka sedan nu som vi kläckte det och det är fortfarande folk som kommer och frågar. Nej, nej, inget skrevs alls på facebook, så ingen kan juh omöjligt veta det (;

Det är kul att höra, faktiskt. Många blir så grymt förvånade, jag förstår inte riktigt varför? Eller kanske..? Är inte 100% på det iaf, men så äre :)

Efterlängtade bilder?Ponny-SM, Foto: Jag

Första lilla bilden på den vita ponnyn är Natasha och Dale Smoggy, den andra med en fuxponny är Emma och Irish Charm, den fjärde lilla bilden på mörkbruna ponnyn vet jag bara ponnyns namn som är Wild at Heart T :)

Flera bilder kommer någon annan dag :)

Kesha - Your love is my drugMaybe I need some rehab,
Or maybe just need some sleep
I've got a sick obsession,
I'm seeing it in my dreams

I'm looking down every alley,
I'm making those desperate calls
Im staying up all night hoping,
Hit my head against the walls

What you've got boy is hard to find
Think about it all about it all the time
I'm all strung up my heart is fried
I just cant get you off my mind

Because your love, your love, your love, is my drug
Your love your love your love
I said your love, your love, your love, is my drug
Your love your love your love

Won't listen to any advice, mamma's telling me to think twice
But left to my own devices i'm addicted its a crisis!

My friends think I've gone crazy, my judgment is getting kinda hazy
My status is gonna be affected if I keep it up like a love sick crackhead


What you've got boy is hard to find
Think about it all about it all the time

I'm all strung up my heart is fried
I just cant get you off my mind

Because your love, your love, your love, is my drug
Your love your love your love
I said your love, your love, your love, is my drug
Your love your love your love

I don't care what people say
The rush is worth the price I pay
I get so high when you're with me
But crash and crave you when you are away

So I got a question;
Do you want to have a summer party in my basement?
Do I make your heart beat like an 808 drum?
Is my love, your drug?
(huh) Your drug? (huh) your drug? (huh) your drug?
Is my love, your drug?

Because your love, your love, your love, is my drug
Your love your love your love
I said your love, your love, your love, is my drug
Your love your love your love (x2)

Heyyy heyyy your love, your love,your love,your love, (whispered) is my drug
I like your beard


Midsommar?Midsommar är bokad! Några sms med Becca och det blev klart, häääärligt! Och den kommer inte spenderas med några mindre än gänget på bilden :D Vi kommer ha fett kul!

Vad ska ni andra hitta på under midsommar? :)

För söta!


Foto: Jag


Andra dagen på jobbet, några flera barn, svårt att komma ihåg alla namnen (; men de gick priima idag med! Kul att jobba med barn faktistk! Dom är så otroligt gulliga :') Som K. idag, "Liiinda!" typ hela tiden, gulligt!

Började bra med att vara i tid till första jobbet, tur! Nej men de var ganska enkelt att vakna i morse, klar ganska snabbt och hem för att väcka älsklingen som låg kvar och sov, bussen mot Tobo och andra jobbet. Mina dagar består av, jobb, jobb, data, Victor just nu känns det som (; Men ska få plats med en massa andra roliga filurer som jag inte träffat på ett tag med!

Vad händer på midsommar? :) Jag har inget planerat än så länge, har funderat på att dra ihop ett gäng och grilla, men då blir inte Dessie glad som drar till Stockholm över helgen (; Vi får se!

Första dagen på jobbet

Båda jobben är avklarade idag, wow att jag han och orkade med (; Nej, de blev lite strul med bussen dit men de löste sig och jag kom fram till Tobo. En rolig dag får jag säga, kom snabbt överens med barnen och de var roligare än vad jag hade trott (;

Victor gör mig sällskap i natt, mysigt <3

Helt ärligt!?Man kan inte se bra ut i mina arbetskläder, det är nu bevisat. Eller, det blev bevisat sedan länge tillbaka dårå, men nu när jag kollar på mig själv i spegeln med kläderna på. Shiiit! Inte snyggt (;

Underbar dag på Årsta-Runsten!


Elin <3, Foto: Jag

Fint väder hela dagen, en perfekt dag för foto! Jag, Elin, Rufus (hund) och Elins mamma tog oss med bil mot Årsta-Runsten och Ponny-SM. Jag ångrar inte att jag åkte dit! Både de otroligt fina vädret, fin fina ponnysar och ryttare + att man inte kan ha tråkigt i närheten av Elin! :D

Tack för att jag fick åka med Elin, förlåt om jag var lite tråkig och sur, vet faktiskt inte varför jag var så, får göra en gengeld till dig senare någon dag! Då vi ska planera inför hemsidan och alla detaljer (; Namnet är nu påhittat och de kommer jag skriva om senare :)

Vänta er en massa bilder! I morgon vet jag inte om jag har tid, ska nämligen jobba x2 och träffa Victor <3 som jag inte gjort på ungefär en vecka, underbar dag väntar (;

Underbara sovmorron!

Ska göra mig redo för att ta tåget in mot Uppsala nu, haft en underbarsovmorron ända till 10! Det är rekord för sommarlovet hittils (; Den ni! Går alltid upp tidigit, jobbigt men sant.

Väl i Uppsala ska jag bli hämtad av Elin och hennes mamma för att sedan ta oss mot Årsta-Runsten och ponny-SM! Hääääääärligt! En massa bilder kan ni vänta er, synd bara att vi inte kunde åka så vi var där till 9, men så äre nu :)


Utav någon anledning
Några önskade att få se bilder på mig och Victor, jag vet faktistk inte varför de ska vara roligt att se, men här får ni några få bilder som är bra på oss 2 tillsammans :) Enjoy!

De lär inte komma så många bilder på oss tsm direkt (; Jag gillar inte att stå framför kameran, och blir oftast inte ens bra, så om ni får se några i framtiden kolla extra länge, de är ett stor ögonblick med mig på bild! (;

VattenFoto: Jag

Har man tråkigt när man väntar på tåget? Svar: Ja!
Då plockar man fram kameran och leker med den vid vattnet som posade så fint och ville bli fotograferat! :D Så här får ni resultatet efter lite lek med kamera + vatten, blev väldigt nöjd med bilderna :)


Elin och Minty


Elin och Minty <3, Foto: Jag

Var som sagt med Elin när hon tävlade idag, det gick super för dom! LC och LC+5, nollade i båda och fick med sig 2 rosetter hem, en vit (6a) från LCn och en gul (3a) från LC+5! Grattis! :D

Uppsala PonnyklubbFoto: Jag

Fotade lite på Uppsala PK idag, åkte med Elin dit för hon tävlade. En massa bilder, och som blev sjukt bra! Jag är så stolt över att jag fick så bra bilder :D

Det börjar ta sig, jag börjar lära mig!

Lösenord?

Har hört av många att det är problem med något lösenord som ska skrivas i, den goda nyheten är att jag inte har lösenordskyddat bloggen, den sämre nyheten är att jag vet inte hur jag ska lösa det än.

Men ska göra mitt bästa så att den försvinner! Inget lösen på denna blogg inte (;

Tänk framåt!


Linnea och Janne, Foto: Jag

Ser ni så fin han har blivit :') Hoppade allt utom vattenmattan, inget nytt. De hade även jag problem med, han är fin min ponnykorv <3

Fotade hoppning igår, 2 grupper, sen hem en snabbis till Helena för att lägga över bilder till hennes dator. Super! Då var det gjort oxå :) På tok för många bilder jag har på hårddisken! Eller, man kan inte få för många bilder :D


Alla verkar tro...


Misslyckad bild, Foto: Jag

Alla som ser mina bilder, verkar tro att jag är någon som alltid får bra bilder. Men så är det faktiskt inte. Kolla bara på denna bild, hur snygg är den? Totalt misslyckad!

Jag visar upp de bästa bilderna jag fått under en fotografering, och alla tror att man är ett proffs som aldrig får misslyckade bilder, alla får misslyckade bilder någon gång. Sen är det en fråga om hur ofta man får misslyckat. Jag lyckas alltid, varje fotografering, att få minst 1 misslyckad bild. Det är något jag inte kommer undan, jag är inte tillräckligt bra för att inte få en enda misslyckad.

Angående denna bild så är det "endast" fokusen som har hamnat extremt fel. Och då är detta en "liten" misslyckad bild, har så mycket mycket värre bilder. Eller? Jag raderar oftast de misslyckade bilderna så kanske inte har några bilder kvar.

Jag vet inte vad jag vill ha ut av inlägget, men publicerar det ändå.

<3


Du vänder allt upp och ned, bak och fram, du är underbar <3


Som många förstått!

Så ska jag och Elin börja att fotografera tillsammans, fixa en hemsida och åka på samma tävlingar, sälja bilder på plats osv. Det är mycket planering kvar men detta kommer att fungera!

Detta kommer att bli bäst! Vi kommer att försöka ta så många tävlingar vi kan, fota fota fota! Tänk så mycket pengar vi kommer tjäna (; Och så kul vi kommer ha! Det äre bästa, :D

Vi har inte kommit på något bra namn på hemsidan än, men de kommer. Första tävlingen som vi ska fotografera på är Tierps regionala/nationella ponnyhoppning i augusti. Då lär det mesta vara klart (; Sen komer det rulla in tävlingar som har börjat planera, så bäst!

Ni kan alltid kolla in Elins blogg, där står det mycket om vad som kommer och händer om företaget vi har (;

Elin, Foto: Jag

120 är lätt!


Helena och Knatte, Foto: Jag

Jo men visst, 120 cm är juh en stor svårighet för detta ekipage (; Eller inte! En bana på 110-120 är lätt som en plätt för dessa 2, vi väntar till ni kommer upp till MSV! :D

Många fina bilder, iaf de jag sett. Har inte hunnit kolla igenom alla än.

Sen var de några som ville se flera bilder på Jennifer och Antonio, de kan jag fixa. Men inte idag (; I morron har jag tid så kan komma några flera då, blev så många fina som jag skulle vilja visa :)

Enköpings FRKFoto: Jag

Jennifer och Antonio


Jennifer och Antonio, Foto: Jag

Äntligen! Jag har konventerat om bilderna från porträttfotograferingen, hade tydligen programmet som man kunde göra det i, något jag inte visste :) Men nu är det gjort!

Nu väntas en massa redigering av alla bilder, stoppa in dom på en skiva och ge den till Jennifer, hoppas hon blir glad! Bilderna blev bättre än bra kan jag bara tala om (;

Bättra på brännan?Hoppas på att det blir lite, lite varmare, för då tar jag på mig bikinin, plockar med mig mobilen och en handduk och går ut! Här ska bli brun (;

Medan jag väntar på värmen så tänkte jag kolla igenom alla bilderna från balen, porträttfotograferingen, tävlingen och de jag fotade med Elin! :D Massor av bilder alltså (;

Jag ska även komma ihåg att ringa ett viktigt samtal, och det snart. Måste göras! Ang mitt andra sommarjobb (;
Senare kl 18.00 ska jag vara på plats på ridskolan och fota en hoppträning,

Inge foto...


Victor <3, Foto: Jag

Hemkommen från älsklingen nu <3
Blev tyvärr inge foto, de såg dåligt ut med vädret men när tiden sen blev 18.00 var vädret kanon! Men blev kvar ute i skogen hos Victor ist, mysigt!
Nu är jag hemma, dör att snart lägga mig, upp och jobba i morron. Då blir det fota! Ev dressyr men hoppning blir de defenitivt! (;

Tierp nästa!


Jag och Minty, Foto: Elin

Lite snabbt nu då, är på väg mot Tierp för att träffa på min snygging, sen vidare mot ridsklan och ev fota. Beror på väder och vind :)

Jobbet i morse gick bra, synd bara att man fick vänta 1 timme i onödan...

Känns som att jag inte hinner med att blogga även fast det är sommarlov, men ska försöka bättra mig! Nu är de mycket bilder som ska fixas oxå som jag inte är klar med. Men de ska gå! (;

Lös ponny!


Minty, Foto: Jag

Åkte till min Uppsala-bo idag, började med att fota de 2 i ridhuset. Inga superbilder. Sen hem till Elin ett tag, för att sen åka in till stan och käka på Rififi(??) och bowla. Jag äger på bowling! (; Haha, stackars Elin :D

För att sedan ta oss hem och vi har stoora planer på G, och de ska bli veklighet. Detta kommer att funka. Allt kommer gå så bra! En ledtråd, Elin Pettersson + Linda Enarsson = foto

Home and away again


Tova Ottoson och Grallagh Diamond, Foto: Jag

Hemma från jobbet nu, vilken kvinna och ändra sig hela tiden! Bestämmer möte med mig, har gjort det 2 ggr och ringer tiden hon ska vara där och säger att hon inte kan. Tack! Jag hade kunnat åka tidigare till Uppsala om du inte gör så!

Ska hoppa in i duschen för att sedan ta mig ut i regnet och tåget, mot Uppsala. Träffa Elin och Minty :) vad ska vi hitta på...? Fota och vara allmänt konstiga? Ja varför inte! :D

Enköpings Fältrittklubb

Dagen har spenderats i Enköping och tävling där!
Har itne hunnit uppdatera, mera i morron (hoppas jag), även fast man har sommarlov händer det mycket. För i morron drar jag mot Uppsala och Elin! Härligt, de var nån vecka sen nu (; Så många jag vill träffa i sommar! Det är bara o boka mig alla ni :D

Tävlingen gick iaf bra för Sara, nollade i båda klasserna :) Jag fick med mig en massa bilder hem och dom kommer i morron då jag nu måste sova för att orka upp och jobba i morron,

Bildlöst inlägg men så blir det ibland (;


Äre fest eller?
Ojoj!


Redigering: Victor
Ni får en fin bild som Victor gjorde i mitt photoshop idag!

Är nu på väg i säng, blev lite festande här hemma men alla drog ganska tidigt, lite förfest. Victor blev kvar idag med, men de gör inget alls (;

Jag ska ta och skärpa mig med bloggningen, den är väldigt kass för tillfället och jag har inte riktigt haft tid att fixa med en massa bilder som ska skickas hit och dit. I morron får vi se vad dagen bjuder på, kvällen ska iaf spenderas hemma hos Sara för att kunna åka med henne till Enköping och tävla på söndag. Härligt!

Dagarna som varit


Bilderna visar vad jag har gjort under dagarna :)

Balen


Foto: Jag

Vilka minnen! Man minns sin egen bal för ett år sedan, så kul man hade. Och jag hade roligt igår med.

Började med att fota 5 tjejer vid slottet, många fina bilder, både grupp och enskilt. Sen vidare mot Vendel och fota alla andra med.

Kvällens outfitFota bal snart, har klätt upp mig lite, man behöver juh inte komma i mjukisbrallor precis (; Bror min skjussar ut mig till slottet för att fota 5 tjejer, senare åker jag förmodligen mot Vendel och fotar mera där på alla andra med :)

Lediga onsdag!


Dagen ska börja med att ligga ute i solen och steka!, Foto: Jag

Sen måste det ringas ett viktigt samtal, (+att jag ska lyssna på musik), Foto: Jag

Sen väntas plugget, måste bli klar med turismen!, Foto: Jag

Jag på min skolbal i 9an, Foto: Mamma
Sist men inte minst! Ska jag cykla till slottet och fota 5 fina, uppklädda tjejer som ska på bal :)

Porträttfoto


Antonio i hagen, Foto: Jag

Jag har fotat porträtt på fina Jennifer och hennes D-ponny Antonio idag, men tyävrr får jag meddela att bilderna kommer någon annan dag eller inte alls. Jag ändrade formatet och fotade i RAW, tyvärr vill inte mitt PS ta emot bilderna så jag kan inte använda mig av dom. Men ska försöka lösa det på nå sätt, fick så fina bilder på dem.

Jag som så "ofta" fotar i RAW och när jag väl gör det funkar de inte, fuck off!

Jag är less, sur och förbannad just nu, don´t talk to me! Skitsaker och inte vilja fungera, de finns nog någon glad filur som skulle kunna ändra mitt humör nu. Sen behöver jag juh inte tänka alls på tentan, telefonsamtalet och min lediga dag i morron, balen som ska fotograferas, fredagens skolavslutning och en massa annat, jag orkar inte nu. Sommarlov var är du?!

FotosessionModell, Make-up&Styling: Jag Foto: Sofie
Utrustning: Nikon D60 + Nikkor AF-S DX 18-55/3.5-5G VR
Olika inställningar


Säger bara det, jag är inte van att stå framför kameran, står hellre bakom (;
Men iaf så kan jag säga att jag blev fotad pga att syrran nyss blivit klar med sin klänning, som jag då visade upp med lite modellande (;

Dagens (;

Har nu kommit hem från skolan, har även fått lite smink av mamma, pratat en massa med henne om bla jobben :)

Fotade lite idag när spec idrotten hoppade, tyvärr var jag väl inte på sånt humör. Så varken bra eller många bilder. Ni kan få se några, men som sagt, inga bra!

PollarFoto: Jag

Jag kan inte hålla mig när det står flera söta unghästar/fölisar i en hage precis brevid transporterna. Gud så söta!

RRKKFoto: Jag

Några flera bilder från dagen, blev inte många bilder på andra ekipge då jag var där som hästskötare och inte skulle fota allt och alla (;

Helena och Knatte!Foto: Jag

Följde som sagt med Helena när hon tävlade Knatte, hennes D-ponny, i Roslagen. Det blev 2 klasser, LB och LA. Hon lyckades knpia 4de platsen i LBn, i LAn blev det 1 ner och 1 vägran på jokerhindret. Men dom var superduktiga iaf! :D

Fina Knatte och Helena blev även dom med på bild (; Här åker man inte till tävling utan kamera!


Roslagens Rid och Körklubb!


Foto: Jag

Har nu kommit hem från Roslagen och den regionala ponnyhoppningen, nej föresten det var ett tag sedan. Men nu är jag klar med bilderna, har kollat igenom alla och jag är ganska så imponerad av mig själv.

Inte många bilder som behövdes tas bort och väldigt få blev överexponerade, som jag haft sånt jäkla besvär med. Att bilderna blir så ljusa, att en skimmel blir alldeles vit ist för att följa konturerna. Men idag tycker jag att jag lyckades ganska så bra med det!
Ni kan juh bara kolla in bilden som jag lagt upp, ingen överexponering på den inte :) Eller kanske lite på hinderstöden men inte mycket på hästen.

Nu drar jag!


Foto: Jag

Nu drar jag mot Tierp och Helena! Ska nämligen åka med henne till Roslangens Rid & Körklubb i morron då hon ska tävla. Äntligen en ponnytävling!

Massa bilder när jag kommer tebax i morron em :D

Gamla klassen


Foto: Mamma

Har suttit och kollat igenom min hårddisk (är inte klar på långa vägar) och hittade denna bild från min skolavslutning i 9an, vad man saknar´t! Klassen som man spenderade väldigt mycket tid med, klassen som jag gick i från förskoleklass till 9an. Jag saknar klassen, men jag älskar den jag går i nu. Så många vänner man har och som jag hoppas kommer att stanna kvar :)

Ser ni vart jag är? :)

Vad händer idag?


Foto: Jag

Inge Strömsholm idag inte, så jag ska nog dejta läxorna... Eller så går jag ner till IP och fotar lite friidrott :) Pappa ska ändå ner, och det är så sjukt roligt med friidrott. Varför slutade jag? Ja det kan jag inte svara på. Men skulle nog inte kunna börja igen, aja.

Eller så tar man och solar sig lite brun, men de brukar inte gå nå bra, men kanske. Men måste plugga för att få VG i turismen, men de hinner jag! Måste (;

Jag kan iaf börja med att byta om och visa er en bild från när jag var på UVFK och fotade underas fälttävlingar, en bild på hästarna i hagen :)

SolnedgångFoto: Jag

Färg vs svart/vitt?
Vilken var snyggast,

Fy!


Foto: Jag

Fy på mig, har inte bloggat. Men har haft det trevligt ändå och ville inte ta bort stunden för att blogga. Torsdagen spenderades i Tierp först, pratat en massa med Dessie, Tack! Det behövdes, du behövs, så lätt att bara prata :) Sen har man en snäll mamma som skjussade ut mig till skogen och hem till Victor <3 Trevligt! Kollade film och hade det mysigt. Sov även kvar där.

Fredagen började bra med ett samtal från Elin som halvt ville döda mig (; Kändes det som, nej men tog ett senare tåg som inte gillades :') Blev att åka in till Uppsala, hälsa på Elin och Minty. Hem till Elin i 5 min för att sedan bli skjussade till Strömsholm(!!) och springa runt där, tack! för att jag fick följa med, det är så sjukt häftigt att vara där :)

Fick några 100-tals bilder på terrängen som reds den eftermiddagen, kommer bilder! Fick till några riktigt bra bilder (hoppas jag) som man kanske kan slänga in i portfolion senare, det visar sig :) måste uppdatarea min portfolio väldigt mycket tror jag allt...

Men nu är jag hemma och ska nog ta och dejta sängen snart, får se om det blir någon Strömsholm i morron oxå, det visar sig :)

Jag har fått ett till sommarjobb! Så fett jäkla glad, kamera ska införskaffas efter sommaren (Y)

Muntlig redovisning

Jag kommer att dö, muntlig redovisning i Information & Layout A...


Domkyrkan i Uppsala


Foto & redigering: Jag

Sprungit!


Har vart duktigt och sprungit spåret idag, nej men de var ett tag sen nu. Jag fuskar enormt vissa dagar! Har som sagt ett mål, att kunna vara med på hela idrottslektionerna utan att få astma-anfall. Så nu jäklar ska jag träna hela sommaren!

Efter springturen tog jag en härlig kalldusch :)

Snart är det sommarlov! 11 juni slutar jag, ni? :D

Blommor :)

Var ute och fotade lite blommor, inga superbilder. Blev inte riktigt nöjd med någon, sen har vi inte så många blommor att välja på och de flesta blir inte ens roliga på bild. Men hoppas på att de kommer lite mera senare :)


Foto: Jag

Kommentera mer än gärna vad ni tycker om bilderna :)

Rastar kameran!

Kommer ett inlägg senare om vad jag fotade! :D


VP <3

I think I love you <3

Jag kan inte förstå, hur jag har kunnat fallit så mycket för dig. Men en sak är säker, jag älskar dig <3
Victor Persson<3Uppsala!

Victor följde som sagt med mig hem efter skolan, sen tog vi 2 tåget mot Uppsala! Innan hände en liten incident och mitt linne gick sönder, kan säga att cykel + Victor + jag på styre = katastrof! Det funkar inte så bra (; Men köpte mig ett nytt linne i Uppsala så böt det lite snabbt på toan där vi käka.

Jag köpte mig inget mera, men vi satt någon timma i Ekonomikumparken (??) och hade de allmänt skojj!

Självklart åkte kameran med och bilder blev det!


:D

Hemma en snabbis, skolan var kort, började 9 och slutade 11.20, V följde med hem. Engelskan var roligast då jag och Bella fick sitta och skriva på bokgrejjs och alla andra kolla på film. Usch! Matten var lugn, slutade t o m tidigare.

Tror det är bäst att jag är lite social med V innan han tråkar sönder :)

RSS 2.0